Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Α. Γεωργιάδης: Στον ΛΑ.Ο.Σ. η βουλευτική μου έδρα


Α. Γεωργιάδης: Στον ΛΑ.Ο.Σ. η βουλευτική μου έδραTην απόφασή του να επιστρέψει τη βουλευτική του έδρα στο ΛΑ.Ο.Σ., έκανε το πρωί της Πέμπτης γνωστή ο Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική εκπομπή.
Όπως είπε ο ίδιος, "δεν άλλαξε ο ίδιος θέση, αλλά το κόμμα του". Πρόσθεσε επίσης, ότι για να πει το "ναι" στη Βουλή "θυσίασε την καρέκλα του υφυπουργού".

Κληθείς να απαντήσει στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, "αν τα έχει βρει" με άλλο κόμμα ο κ Γεωργιάδης απάντησε πως "όχι, ωστόσο αυτές τις ημέρες διαπίστωσε ότι το όνομά του έχει αξία στην πολιτική πιάτσα".
Στην ερώτηση γιατί ψήφισε υπέρ του μνημονίου , ο πρώην υφυπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε: "το κριτήριό μου είναι να παραμείνει η χώρα στο Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν πέσει η χώρα δεν έχει αξία να είμαι υπουργός".
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O δουλος του χρηματος που παριστανει τον πεφωτισμενο πολιτικο.
Την ποδιτσα του μασονου την φορας εδω και καιρο, μπάρμπα.

Ανώνυμος είπε...

To ποιός έκανε στροφή... είναι ολοφάνερο. Το κόμμα σου είχε πει όχι σε νέα μείωση μισθών και συντάξεων, παραχώρηση εθνικής κυριαρχής, και ναι πάταξη της λαθρομετανάστευσης για να συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση, αλλά αυτά δεν μετράνε. Τι κάνουν αυτές οι κακές συναναστροφές...

Ανώνυμος είπε...

http://topontiki.gr/article/30318
Δεν μασανε τα παιδια!