Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Οι πολίτες επιλέγουν τι θα περιλαμβάνει η ιδρυτική διακύρηξη του κόμματος του Πάνου Καμμένου


ιδρυτικη, διακυρηξη, πολιτες, κομματοςΜε πάνω απο 140.000 ψήφους έως τώρα, ο Πάνος Καμμένος μέσα απο το FACEBOOK καλεί τους πολίτες να επιλέξουν τι θα θέλανε να περιλαμβάνει η ιδρυτική διακύρηξη του κινήματος πολιτών που θα δημιουργήσει.
Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

"Ο λόγος σε εσάς. Αυτές τίς αρχές θα ήθελα να περιλαμβάνονται στήν ιδρυτική διακύρηξη του κινήματος πολιτών που γεννιέται στίς στάχτες τής μεταπολίτευσης και αντιπροσωπεύει το αύριο"

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραια πρωτοβουλια.... για να δουμε που ξα βγαλει...
λετε να υπαρχει ενασ πατριωτισ που να αγαπα αυτον τον τοπο;;;
σωκρατισ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΠΑΩ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ. Ο ΗΓΕΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠ ΑΥΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Μ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΞΗΦΙΣΕΙ. ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ.
ΤΡΑΓΙΚΟ...

ellanorthodoxos είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟ ΚΙΜΗΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ...ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ..ΠΡΟΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ....ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΒΡΕΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙΣ ...ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΙ ...Π.Χ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ..ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ......ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ...ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΕΠΙΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ........ΕΛΕΙΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑΓΑΝΟ ΕΧΕΙ ΟΤΟΠΟΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ......ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΑΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...ΕΜΠΡΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟΣ ΛΑΟΣ .........

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΝΟ, ΕΞΙ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ :
Χρειάζεται κατ’ αρχήν να δοθεί από την Ελλάδα ένα ηχηρό χαστούκι στο παγκόσμιο σαθρό χρηματοπιστωτικό σύστημα, ώστε να καταρρεύσει το σάπιο οικοδόμημα. ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, τις οποίες θα απαιτήσει το κόμμα σου μαζί με τα άλλα αντιμνημονιακά κόμματα φεύγοντας από τη βουλή και παρακινώντας και κινητοποιώντας τους πολίτες...
α) Μονομερής διαγραφή του χρέους (που το πληρώνουμε από το 1881) .
β) Νέο Σύνταγμα με ασφαλιστικές δικλίδες (για να μην ξαναγίνουν τα ίδια-κυρίως αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών καθώς και δυνατότητα ανάκλησης του εκάστοτε κυβερνώντος αν δεν τηρεί αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά-ανεξάρτητη δικαιοσύνη και όχι διορισμένη από την εκάστοτε κυβέρνηση).
γ) Δήμευση και κρατικοποίηση της ΤτΕ και 8 ακόμη μεγάλων τραπεζών (το κράτος τους έχει δώσει μέχρι και το τέλος του 2012 ως και 220 δις ευρώ-σαν στήριξη) που είναι υπόχρεες στο κράτος.
δ)Τύπωμα ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ με παράλληλες πολιτικές προστασίας του, χωρίς να γίνει έρμαιο των διεθνών χρηματαγορών (και επενδύσεις σε αναπτυξιακά έργα, μείωση ανεργίας, εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας κτλ).
ε)Παραδειγματική τιμωρία και δήμευση περιουσιών όλων αυτών που πρωταγωνίστησαν τα τελευταία 30 χρόνια και αποδεδειγμένα μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.
στ)Δημοκρατία με συνεχή έλεγχο των διοικούντων και δυνατότητα ανάκλησης και κρίσης τους σε περίπτωση παρέκκλισης από το ΝΕΟ σύνταγμα...
Μόνο έτσι θα ανορθώσουμε τη χώρα.
Κωνσταντίνος Τ.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω οτι οι εποχές έχουν αλλάξει και απο το "εγω" έχουμε περάσει στο "εμείς"(ή θα έπρεπε να το έχουμε κάνει) και βάση αυτού σωστή η κίνηση Καμμένου.
Να δούμε πως θα δουλέψει.

Σπύρος

Ανώνυμος είπε...

Καλά είσαι σοβαρός 10:24?Ας αποφασίσουμε επιτέλους τι θέλουμε...Υπάρχει πιο δημοκρατικό πραμα απο αυτό που έκανε?Εσείς ούτε στο σακί μπαίνετε αλλά ούτε και στο τσουβάλι....Καμμένε προχώρα!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟ ΚΑΤΙ? ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΩΣ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΟΙΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΥΤΟ?ΠΩΣ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ 40???

Ανώνυμος είπε...

οι πολιτικοι και μονο που βρισκονται εδω μας μολυνουν σαν χωρα και σαν εθνος .πρεπει να τους διωξουμε απελαση... φιλε ΠΑΝΟ ειμαι μαζι σου αν θελεις να κανεις κατι καλο.. ΟΧΙ!!! ατομα που υπηρξαν στο μπουρδελο τη βουλη.η ακομη και συγγενεις τους. οργανωσε μερικους στρατιωτικους και με λαβαρο τη γαλανολευκη και τη Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α για το λαο με αρχηγο εσενα ολη η Ε Λ Λ Α Δ Α μαζι σου. με 60 τις εκατο

Ανώνυμος είπε...

εγω συμφωνω απολυτα με αυτη την κινηση που εκανε ο καμμενος.ειναι μια κινηση αλα ισλανδια.καλα οσο για τον 10.24 ενταξει ,τι να σου πω,θες δημοκρατια η οχι?η μηπως προσωπικα δεν σε συμφερει?ορισμενοι δεν τρωγεστε πλεον.

Ανώνυμος είπε...

Ενας διαφορετικος τροπος!μια πρωτοβουλια που αρεσει οι νεοι ανθρωποι δειχνουν να τον εμπιστευονται.εαν δεν μας προλαβουν τα γεγονοτα και εαν και εφοσον γινουν εκλογες και ενδιαμεσα δεν συμβουν αλλα γιατι αυτη την στιγμη χαιρει μεγαλυτερη αποδοχη απ'ολους προσωπικα μεχρι στιγμης μου αρεσει με την σταση του και θα τον στηριξω αλλα παντα με υποψια!τωρα πια μαθαμε και αλλη δικαιολογια δεν θα εχουμε
ΟΛΥΜΠΙΕ
τι λες;ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΤΣΙ; ειμαι αρκετα κατω εχω ενα κακο δεν αφηνω να ξεφυγει τιποτα θελω ολα να τα διαβασω εχω χρονο ακομη σου αφηνω σχολια

σωκρατησ εδω; γεια σου φιλε σε εχασα και θελω να σου κανω και μια ερωτηση αλλα οχι στο καφενειο
εδω θα τα καταφερεις φανταζομαι
ΗΓΕΤΗΣ

Gio R Gio είπε...

σταματήστε πια με τους ηγέτες... βαρέθηκα! δεν υπάρχουν ηγέτες αν δεν υπάρχει καταρχάς ένας ηγέτης λαός... μέσα από εκεί θα βγει όποιος βγει. μέσα από τον απλό λαό βγήκαν όσοι ήταν οι μπουρλοτιέρηδες των ψυχών, αυτοί που έδωσαν όραμα πραγματικό! έχετε γίνει τόσο αδρανοποιημένοι σαν πολίτες που κάθεστε στον καναπέ κ περιμένετε ποτέ θα έρθει ο ηγέτης, πότε θα σας επιτρέψουν εκλογές, πότε θα έρθουν να μας πάρουν τα σπίτια.. γτ θα έρθουν... ακούσατε τι είπαν σήμερα... τρ που υπέγραψαν ας χρεοκοπήσουν!! τρ δεν τους νοιάζει γτ θα μας ξεπουλήσουν για 340 δις κ θα κερδίσουν πολλά τρις... περιμένετε εσείς τον ηγέτη!! κ αν δεν είναι αυτός?? μετά τι? θα πείτε άλλη μια φορά με εξαπάτησαν?!?! άξιοι της τύχης κ της μοίρας μας... Ελληνες εξ αγχιστείας θα είμαστε.. γτ δεν θα αξίζουμε το όνομα! Αυτό το όνομα μόνο τιμημένοι μπορούν να το έχουν....

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΗΓΕΤΗ ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΤΙΝΙ [ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ;]ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ααα ρε ελληνα η χωρα σου πουλιεται και εσυ περιμενεις απο τον καμμενο να σε σωσει,ο καναπες τελικα απεδωσε περιμενετε απο τον καμμενο ηρεμοι και σε λιγα μηνακια δεν θα εχετε λεφτα να φατε,φραπες καναπες και ελληνας δεν ταιριαζει,την κυριακη που περασε ηταν ενα δειγμα των ελληνων,αυτος ειναι ο τροπος και οποιος περιμενει σωτηρες απο καναπε ας αραξει οσο τον εχει γιατι στο τελος δεν θα εχετε και που να κατσετε μαλακες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχω υπολογιστη αν δεν ξαναμπω γραψε σε μια αναρτηση χωρις κανενα σχολιο αν δεν καταφερω να ξαναμπω θα την δω το πρωι εσυ θα ξερεις ποια ειναι και θα την παρακολουθεις

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που θα πρέπει να απαιτήσουμε όλοι ΑΜΕΣΑ είναι η κοινοποίηση των ονομάτων και των ποσών των ελλήνων καταθετών στο εξωτερικό. Να γίνει έλεγχος νομιμότητας των χρημάτων και τα νόμιμα να φορολογηθούν κανονικά δίνοντας και κίνητρα για επενδύσεις στην Ελλάδα. Για τα παράνομα όμως, κατάσχεση των χρημάτων. Αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο μας αίτημα γιατί
• Αποκαθιστά ένα αίσθημα δικαιοσύνης
• Αποφέρει ΑΜΕΣΑ σημαντικά έσοδα από αυτούς που έχουν.

@sterios

Ανώνυμος είπε...

@ 10:36

Ελευθεριά στην Κυψέλη και τις άλλες περιοχές της επικράτειας απο τις αφρικανικές και ισλαμικές δυνάμεις κατοχής!

Καμία νομιμοποίηση - έξοδος και δή μαζική!

Απαγόρευση στα μεγκάλα κανάλια του τραβεστί πολυ-πολιτισμού της απολήξεως του ορθού,να νομιμοποιούν τους προτώγονους εισβολείς απο τηλεοράσεως!

Ανώνυμος είπε...

ότι θέλει ας κάνει και ας πει αρκεί να είναι πάντα με το μέρος του κόσμου. Όλα τα άλλα θα έρθουν. Και να προσέξει τα λαμόγια που θα τον πλευρίσουν όταν θα ξεκινήσει. Και να προσέξει τα σκάνδαλα και τις κακοτοπιές και ο Θεός μαζί του.