Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Το Δ! Ράϊχ ενοχλείται να τους αποκαλούν ''Ναζί'' !!


Γράφει ο Γιάννης Ερρίκου Λινάρδος, Economist-Journalist
Προκλητικότατα ο δημοσιογράφος της Γερμανικής εφημερίδας Bild, Ούγκο Μίλερ, γράφει μεταξύ άλλων σε σημερινό άρθρο του...



''Μην μας λέτε Ναζί... Τέλος στην υποδαύλιση, οι χώρες που αντιμετωπίζουν κρίση χρέους δεν έχουν δικαίωμα να κατηγορούν την Γερμανία για την σημερινή τους κατάσταση... η Γερμανία διαθέτει τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλη χώρα στο μηχανισμό στήριξης. Δεν περιμένουμε να μας ευχαριστήσουν. Θα ήμασταν απλά ικανοποιημένοι αν δεν μας αποκαλούσαν ''Ναζί'' ...''

Το σχόλιό μας:

Ρε βρωμερά υποκείμενα στη πλειοψηφία σας, υπάρχουν βέβαια και λίγες εξαιρέσεις, που δεν βγάλατε ποτέ από το μυαλό σας την ιδέα του πανγερμανισμού, εσείς που αιματοκυλίσατε και καταστρέψατε την ανθρωπότητα πολλάκις από την αρχαιότητα με τους Βανδάλους προγόνους σας, μέχρι πρόσφατα, με τελευταίο μακελάρη το ανθρωποειδές τέρας που άκουγε στο όνομα Χίτλερ, ο οποίος έπνιξε μεταξύ άλλων την Ελλάδα στο αίμα και άφησε πίσω του συντρίμμια και εξαθλίωση, που ποτέ όχι μόνο δεν πληρώσατε για αυτά σας τα εγκλήματα και τα τερατουργήματα, αλλά ούτε ένα συγνώμη δεν ακούστηκε ποτέ από επίσημα Γερμανικά χείλη, σταματάτε να προκαλείτε. Φέρτε πίσω ρε άθλιοι κατσαπλιάδες τα δανεικά και τα κλεμμένα και σταματάτε να λοιδορείτε την Ελλάδα, τους Έλληνες και τον πολιτισμό μας.Θυμηθείτε ότι ακόμη σε σπηλιές και σε τρώγλες σαν τα αγρίμια θα ζούσατε αν δεν υπήρχε ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός. Άθλιοι και τρισάθλιοι του βορρά, εσάς βολεύει η σημερινή Ελληνική τραγωδία.Εσείς πουλάτε και τα οικονομά τε σε αυτή τη δύσμοιρη για εμάς συγκυρία.Εσείς μας λεηλατήσατε με το ευρώ. Εσάς τακτοποίησαν κάποιοι δοσίλογοι πολιτικοί μας με τα χθεσινά 199 ''ΝΑΙ''. Δυστυχώς για εμάς πάντα βρίσκατε τέτοιους σπιούνους Εφιάλτες στη χώρα μας για να κάνετε το πλιάτσικό σας. Αλλά ως πότε;;; Σύντομα θα σας στείλουμε στη κόλαση,αυτήν που μας ρίξατε.Στην Ελλάδα υπάρχουν και σύγχρονοι ''καλόγεροι'' Σαμουήλ που μπορούν να βάλουν φωτιά στο΄''μπαρούτι''. Μαζί μας θα σας πάρουμε αν χρειαστεί, στη κόλαση που μας ρίξατε για άλλη μια φορά.

Ήσασταν,είστε και δεν θα πάψετε ποτέ να είσαστε ''Ναζί''. Άλλοτε με τα όπλα και άλλοτε με το χρήμα.

πηγη

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κακό με αυτούς είναι υφιστάμενοι και οι ίδιοι πλύση εγκεφάλου νομίζουν ότι μας σώζουν,ότι μας δανείζουν αφιλοκερδώς παρά τα τοκογλυφικά επιτόκια και θεωρούν ότι μας σώζουν (όλοι αυτό νομίζουν εκτός από εμάς) και ότι θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες.
Η αλήθεια είναι τον χαρακτηρισμό Ναζί που δικαιούνται γιατί εισβάλλουν και υποδουλώνουν οικονομικά,θα μπορούσαμε να τον αποδώσουμε και στους συνεργάτες τους δηλ.τον δικό μας πολτικό κόσμο και αυτούς να τους αποκαλούσαμε δολοφόνους ή όποως το αείμνηστο πάλαι ποτέ σύνθημα φονιάδες των λαών γερμαναράδες

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

Γιατί σου κακοφαίνεται Γερμανική φιλόδοξη αγελάδα;
Μήπως δεν συμπεριφέρεσαι στους υποτιθέμενους εταίρους,ως ανθρώπους κατώτερης τάξης; Αλλά φαίνεται η εταίροι σου δεν έχουν διαβάσει καλά το εταιρικό συμβόλαιο. Γιαυτό δεν έχεις εγκαταστήσεις στην χώρα μας τουλάχιστον, αλλά και σε άλλες ανθρώπους με κουκούλα; {βλέπε Καρατζαφύρερ,Σαμαρά;) για να επιβλέπουν άν οι σκλάβοι σου τραβάνε καλά τα κουπιά στις γαλέρες σου και να τους μαστιγώνουν; Μήπως δεν έχεις λαδώσει απ' άκρου σ' άκρο όλη την Ευρωζώνη ρουφιάνους μειδότες στημένα δικαστήρια στη Χάγη,επέμβαση στα εσωτερικά άλλων κρατών σε πλήρη συμφωνία απόψεων με την άλλη υπερατλαντική σιωνιστική σκύλα;Εκείνη ετοιμάζει και τα νεά Νταχάου και τα νέα ΄Αοθσβιτς. Μην Τολμάς και ανοίγεις το βρωμερό σου στομά σάπια Αγελάδα,τόσο εσύ όσο και ο σακάτης υπουργό σου και ο Ερυθρός Χμέρ αντικαγκελάριός σου,επικαλούμενη την Ευρώπη της Δημοκρατίας και του πολιτισμού.Αυτήν τα καταφέρατε, όλοι εσείς οι προσκυνητές του Διαβόλου, σε μιά απέραντη Ευρωπαϊκή ναζιστική Χούντα.Την χούντα του Δ΄Ράιχ.Μάθε όμως βρωμογύναιο κι εσύ και το συνάφι σου ότι μπλέξατε πάλι με τον ίδιο αντίπαλό σας,κατά πολύ ανώτερό σας,όχι οικονομικά,αλλά πνευματικά και ηθικά.Μην στεναχωριέσαι θα βρείτε τον μάστορά σας.

Ravin είπε...

Συμβουλή προς κα.Μέρκελ, κο.Σαρκοζί,Τούρκους, Αμερικανούς,όλους τους βουλευτές(Έλληνες και Γερμανούς), Νεοταξίτες , Ναζί, Μασώνους, Σιωνιστές,και γενικά προς όλους τους Ανθέλληνες εγχώριας και ξένης προέλευσης:
Μην ανησυχείτε καθόλου και μην ταράζεστε.
Χρησιμοποιήστε την παλιά δοκιμασμένη και εγγυημένη μέθοδο της ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ και θα έχετε τη νίκη εξασφαλισμένη.
Βάλτε τους Έλληνες να φαγωθούν μεταξύ τους, και όλα αυτά τα προβλήματα που σας δημιουργούν τώρα, θα εξαφανιστούν.
Βάλτε τον Έλληνα να μαλώσει ο ένας με τον άλλον και δεν θα χρειαστεί πολλή δουλειά από μέρους σας.Άδικα κουράζετε τους πράκτορες σας να καίνε την Ελλάδα.
Όλα θα γίνουν από μόνα τους, όπως πολύ πετυχημένα το κάνουν αιώνες τώρα οι διάφοροι εχθροί τους και τους διαλύουνε.
Και θα τους είχαν εξαφανίσει αν δεν ήταν κάθε φορά αυτός ο εκνευριστικός Θεός τους που παρεμβαίνει μεροληπτικά και τους γλυτώνει πολλές φορές από την καταστροφή , πράγμα τελείως άδικο διότι όντως αξίζουν να εξαφανιστούν από προσώπου γής ειδικά αυτοί οι Νεοέλληνες που είναι όλοι τους πλέον διαβρωμένοι ως το κόκκαλο μη έχοντας καμμία σχέση με τους προγόνους τους.
Σπείρετε παντού έριδες και διχόνοιες με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο γιατί αυτός ο λαός φαίνεται ότι, όχι μόνο έχει μία έφεση προς τις διαιρέσεις και τις διχογνωμίες όπως μου λένε κάποιοι, αλλά παρατηρώντας τους χρόνια τώρα ,επαυξάνω και με σιγουριά λέω ότι η Διχόνοια και ο Φθόνος για τον άλλον, είναι το εθνικό τους σπόρ.!

Σας παραθέτω και μια γνωστή Τούρκικη ιστορία που άρεσε στον Νίκο Καζαντζάκη να τη λέει.
«Όταν ο Αλλάχ έφτιαξε τον κόσμο, έφτιαξε από κάθε εθνικότητα έναν άνθρωπο και τους έβαλε σε ένα ταψί. Τον Τούρκο τον έφτιαξε από τα καλύτερα υλικά: βούτυρο, μέλι και γάλα ενώ τον Έλληνα τον έφτιαξε από τα χειρότερα: σκατά, ακαθαρσίες, βρωμιές κ.λ.π.. Αφού αναπαυόταν μετά το φτιάξιμο του κόσμου και των ανθρώπων, πήρε δυσάρεστο μήνυμα από τους αγγέλους του. Αλλάχ Συμφορά!
Ο Έλληνας στο ταψί τους ξεπάστρεψε όλους, πάει κι ο Τούρκος, πάει κι ο Εγγλέζος, πάει κι ο Εβραίος. Έπεσε ο μεγάλος πάνσοφος Αλλάχ σε σκέψη μεγάλη και ιδέες δεν του κατέβαιναν. Καλεί συμβούλιο σοφών και ύστερα από πολλή σκέψη συζητήσεις και προτάσεις, αποφάσισε να ξαναφτιάξει τους ανθρώπους έναν από κάθε φύλο και εθνικότητα, αλλά Έλληνες δύο.
Πράγματι η ιδέα έπιασε και το σχέδιο πέτυχε. Από τότε οι Έλληνες τρώγονται μεταξύ τους και έχουν αφήσει τους άλλους σε ηρεμία και άνεση να κάνουν ότι γουστάρουν στον πλανήτη.

Άντε να τελειώνουμε με αυτούς τους ταραξίες και απροσάρμοστους Έλληνες που πολύ μας ζάλισαν τα αρ@@δια.
ΣΠΕΙΡΕΤΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.
ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΩΡΙΜΑ ΦΡΟΥΤΑ.

Ravin 666

Ο ΟΥΙΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ είπε...

Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλοίμονο μας.
"ΟΥΙΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ"

Ανώνυμος είπε...

Το να ζουν μαζί μονοιασμένα τα αδέλφια είναι το ισχυρότερο από όλα τα τείχη.
(Αντισθένης από Αθήνα).

Ανώνυμος είπε...

ραβίνος 666 τι λές βρέ άπλυτο κάθαρμα.Βρέ ξεβρώμα πρώτα απ΄τον παστουρμά και μετά τά λέμε.....ούστ λιγδιάρη, τοκογλύφε τσιφούτη.Δεν μας είπες όμως όλη την αλήθεια. Ότι τον εβραίο τον έφτιαξε από ΤΑ ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ και τον τούρκο από σκατά χοίρου.

Ανώνυμος είπε...

αν θελουν να μη τους λεμε ναζιστες να μας επιστρεψουν τις αποζημιωσεις του β παγκοσμιου πολεμου,τα κλεμμενα εργα που βρισκονται στα μουσεια τους κ πολλα αλλα!παλιο ναζι παλιο ναζι!!!!!!!!!!!!επισης ραβινε 666 απο σκατα εισαι ΕΣΥ φτιαγμενος!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει αν δεν τους αρέσει, ας πιουν λίγο ξύδι και θα το συνηθίσουν και σε μας δεν μας αρέσουν τα μνημόνια που μας επιβάλουν με το έτσι θέλω αυτοί οι ξεγάνωτοι ντενεκέδες.

Οπως δεν μας ρώτησαν όταν μας έλεγαν τεμπέληδες και άλλα τέτοια έτσι δεν θα τους ρωτήσουμε και εμείς που θα τους αποκαλούμε.

Ουστ βρωμόσκυλα, βρωμοναζί, βρωμογερμαναράδες.

Ανώνυμος είπε...

Έλεος ρε παιδιά που τα βαζεtε με τους Γερμανούς...
Οι Γερμανοί κάνουν την δουλειά τους ο κόσμος έχει να πάρει αύξηση 10 χρόνια την ώρα που εμείς δίναμε αβέρτα λεφτά δανεικά με μηδέν παραγωγή.
Η ηγεσία κάνει την δουλειά της και χρησιμοποιεί την Ελλάδα για να πάρει ξανά τις εκλογές και να τρομάξει τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ότι θα γίνουν κι αυτοί σαν κι εμάς. Η χούντα της Γερμανίας μας ενόχλησε την δικιά μας την χουνταρα δεν την βλέπουμε ????? μας φταίνε οι Γερμανοί για όλα ??? Να κοιτάξουμε πρώτα τα δικά μας τα τσογλάνια που τα έχουν οι Γερμανοί πιασμένα όλα από τα αρχίδια από τις δουλειές που κάνανε μαζί (βλέπε Siemens Hochtief Ferrostahl κλπ)γιατί οι φριτσιδες έχουν το συνηθιο να καταγράφουν τα πάντα είτε καλό είτε κακό οπότε δεν κουνιέται κανείς. Και στην τελική δεν ψήφιζαν οι Γερμανοί τα λαμογια τα δικά μας αλλά εμείς, σταματήστε να ψάχνετε άλλοθι για τις δικές σας μαλακίες στους άλλους και τρεξτε να ψηφισετε τον επόμενο παπάρα που θα σας πει ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....
Υ.Γ. Δεν είμαι ούτε Γερμανός ούτε γερμανόφιλος τους έζησα 8 χρόνια σαν φοιτητής και τους ξέρω μην παραμυθιάζεστε κάνετε κακό στον εαυτό σας πρέπει να αναλάβουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί και να μην ψάχνουμε αλλού τους φταίχτες, οι φταίχτες είναι στο ίδιο μας το σπίτι τους ξέρουμε είναι αυτοί που μας κυβερνούν 30 χρόνια τώρα μαζί με μια κλίκα νταβατζήδων που έλεγε και μια ψυχή μαζί με τα ΜΜΕ, όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥς ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .........

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι το Γερμανικό Δ΄Ράιχ, αλλά το Εβραϊκό.Αυτοί που χτυπούν σήμερα την Ελλάδα είναι οι απόγονοι του Αυνάν και του Μαλαχία!