Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Το νόμο του Ισλάμ θέλει ο Χατζηοσμάν ...Σαν πολύ θάρρος δεν πήρε ο Τουρκόγυφτος ;





Συνεχίζονται, σχεδόν καθημερινά, οι προκλήσεις εναντίον της χώρας μας των μουσουλμάνων βουλευτών Ροδόπης και Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ. Αυτή τη φορά τη σκυτάλη από τον Τσετίν Μάντατζη πήρε ο Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο οποίος, ξεχνώντας προφανώς ότι κατοικεί στην ευρωπαϊκή Ελλάδα, οι πολίτες της οποίας, είτε του αρέσει είτε ...
όχι,
δεν επιθυμούν να δουν την εφαρμογή του Ισλαμικού Δικαίου στη χώρα τους, βγαίνει προκλητικά και δηλώνει ότι δεν θα δεχτεί αλλαγή στον νόμο για την εκλογή των μουφτήδων που θα οδηγήσει στην κατάργηση αυτού του δικαίου!

«Σε περίπτωση που το νέο νομοσχέδιο οδηγήσει στην οριστική κατάργηση των δικαστικών αρμοδιοτήτων, εγώ δεν πρόκειται να το αποδεχτώ» δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ο κ. Χατζηοσμάν. Με αυτόν τον τρόπο απάντησε στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Σωκράτη Ξυνίδη, ότι «το νέο νομοσχέδιο για τους μουφτήδες αποτελεί γέφυρα ως την οριστική κατάργηση των δικαστικών αρμοδιοτήτων».

Ειδικότερα ο προκλητικός Χατζηοσμάν, ο οποίος, πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις, στην Τουρκία βρίσκεται προφανώς παίρνοντας γραμμή, εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο τονίζει: «Δεν είναι δυνατό να αποδεχτώ μια εκλογή μουφτήδων που θα έχει ως σκοπό να οδηγήσει στην κατάργηση του Ισλαμικού Δικαίου. Υποστηρίζω ένα είδος εκλογής που θα είναι αποδεκτό από τη μειονότητα και υπό την προϋπόθεση αυτό να συνάδει με τη συνέχιση του ισχύοντος Ισλαμικού Δικαίου».

Η προσέγγιση αυτή του εκλεγμένου στο ελληνικό Κοινοβούλιο βουλευτή είναι ευθεία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη και κατά κάποιον τρόπο υποκαθιστά την ελληνική έννομη τάξη. Αλήθεια, μήπως θα ήθελε ο κ. Χατζηοσμάν να εφαρμόσουμε τη σαρία με τον τρόπο που τη βλέπουμε σε μεσανατολικές… Δημοκρατίες και στο Αφγανιστάν; Δεν θα του γίνει το χατίρι, διότι απλά δεν αποτελεί δικαίωμά του να προσβάλλει τον νομικό πολιτισμό της Ελλάδας. Πώς θα του φαινόταν εάν οι λιγοστοί Ελληνες της Κωνσταντινούπολης ζητούσαν με κάποιο πρόσχημα να δικάζονται από τον Πατριάρχη; Η κατάχρηση της ανοχής και του φιλελεύθερου χαρακτήρα του σύγχρονου Ευρωπαϊκού Δικαίου από μουσουλμάνους έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας.

Για την Ιστορία :H  συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην İstanbul με τον Πρωθυπουργό της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν, συμμετείχαν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο Υπουργός Επικρατείας του Μαυροβουνίου, Ραφέτ Χούσοβιτς, ο Υπουργός Δημόσιας Διοίκησης του Κοσσόβου, Μαχίρ Γιαγτζιλάρ, ο Υπουργός Επικρατείας της Μακεδονίας, (FYROM) Χαντί Νεζίρ, ο Υπουργός Επικρατείας της Σερβίας, Σουλεϊμάν Ουγκλιάνιν, ο βουλευτής του εθνικού κοινοβουλίου της Βουλγαρίας, Κασίμ Νταλ και ο βουλευτής του ΑΚΡ στην İstanbul, Χουσεΐν Μπουργκ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ME TIS MALAKIES POU KANOUME,PERIMENETE NA DEITE KI ALLA.EMEIS OI IDIOI DEN SEBOMASTE TO KRATOS MAS,THA TO SEBASTOUN OI ALLOI?

Ανώνυμος είπε...

"ο Υπουργός Επικρατείας της Μακεδονίας,"


Τι είναι αυτά που αναρτάται ρε??

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ, ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ. ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ 2012 είπε...

Πολύ απλά είναι όλοι αυτοί που θα μας δημιουργούν προβλήματα και μας έχουν είδη περικυκλώσει!

Λίγο σκέψη χρειάζεται..

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:
http://www.youtube.com/watch?v=nuisaXJcdd0

ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ , ΘΑ ΟΡΓΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ 'ΠΡΟΘΥΜΑ' ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ...