Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Καταλάβατε τώρα γιατι έπρεπε να γίνει η συγκυβέρνηση;


Διότι με τις διαγραφές οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν πλησιάσει επικίνδυνα τους 151. Αλλά έπρεπε το δεύτερο Μνημόνιο να περάσει με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, χωρίς κανέναν κίνδυνο. Το δεύτερο Μνημόνιο πρέπει να περάσει πάση θυσία γι’αυτους διότι ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στις ξένες αποικιοκρατικές δυνάμεις. Τώρα η...
ανετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μπορεί να αντέξει αρκετές τυχόν διαφοροποιήσεις ευσυνείδητων βουλευτών. Η ”δουλειά” θα γίνει, ούτως ή άλλως. Οι Παπανδρέου-Σαμαράς είναι προσυνεννοημενοι πράκτορες, εντεταλμένοι του εχθρού για να ολοκληρώσουν το ξεπούλημα της Ελλάδος. Το παιχνίδι ήταν στημένο και απο τους δυο, με θύματα όλους εμάς. Αμφιβάλλω αν εχει παιχτεί τέτοιο θέατρο ξανα στην νεώτερη Ελλάδα. Στο τέλος φυσικά, θα τους πετάξουν σαν στημένες λεμονόκουπες και αρχηγούς και βουλευτές, αλλά είπαμε, η δουλειά θα έχει γίνει και αυτοί θα έχουνε πλουτίσει. Κι ύστερα θα εξαφανιστούν απο την ζωή μας για να απολαύσουν τα κέρδη τους κάπου εξωτικά. Ενώ εμείς θα σηκώνουμε τον σταυρό του μαρτυρίου. Θα βρεθεί άραγε ποτέ ενα δικαστήριο να δικάσει τους κατηγορούμενους για εσχάτη προδοσια Παπανδρέου-Σαμαρά και οποιον αλλον ψηφισει ΝΑΙ, που ξεπουλάνε την Ελλαδα και να αποδοσει δικαιοσυνη; Τελικά είμαστε μεγάλα κουτορνίθια. Μας παίζουν μπάλα όπως θέλουν αυτοί. Ελπίζω να έχουμε ξυπνήσει και να τους πάρουμε παραμάζωμα.
 Ηλιόπουλος Θωμάς
filologos10

3 σχόλια:

vlanter69 είπε...

ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΣΚΈΦΤΗΚΑ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Κι το ίδιο. Τελικά είχε δίκιο η Παπαριγα για όσα έλεγε τόσα χρόνια. Και δεν την πίστευα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ (ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΕ) , ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ (ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ) ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ)!!!!