Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΛΑΟΣ κατά Γεωργιάδη – Βορίδη: «Καριερισμός και μεγαλοαστική έπαρση»


ΛΑΟΣ κατά Γεωργιάδη – Βορίδη: «Καριερισμός και μεγαλοαστική έπαρση»«Φουντώνει» η κόντρα του ΛΑΟΣ με τους Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη μετά την παραίτηση των δυο τελευταίων από τη βουλευτική τους έδρα και την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία.


Σύμφωνα με το newsit.gr, λίγο αφού έφυγαν από τα γραφεία της Συγγρού, όπου συναντήθηκαν με τον Αντώνη Σαμαρά, οι δυο πρώην (πια) βουλευτές του ΛΑΟΣ υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από το βουλευτικό τους αξίωμα στον πρόεδρο της Βουλής.

Αντικαθίστανται από τους Χρήστο Καλαποθαράκο και Μανούσο Ντουκάκη, επιλαχόντες βουλευτές του ΛΑΟΣ στο υπόλοιπο Αττικής και την Β’ Αθηνών, αντίστοιχα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, σχολίασε την προσχώρηση των κ.κ. Γεωργιάδη και Βορίδη στη Νέα Δημοκρατία με την έξης δήλωση: «O καριερισμός, ο νεοφιλελευθερισμός και η μεγαλοαστική έπαρση, οδηγούν τους δυο στο ναό της ενδοτικότητας της Νέας Δημοκρατίας».

2 σχόλια:

ΗΕΗΘ είπε...

Οσονούπω θα τους ακολουθήσει ο βουτυρομπεμπές υιός τού γερο-ναζί...Αυτά τα τρία μπουμπούκια πάνε πάντα μαζί. Αναρωτιέμαι πως μέχρι τώρα δεν τους έχουν σπάσει στο ξύλο οι πρώην "σύντοφοί" τους εθνικιστές...

NKVD είπε...

Οι πουτάνες της πολιτικής επιστρέψαν στη Συγγρού. 'Αλλαξαν νταβατζή...