Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Άξιοι της τύχης μας...


Βλέπω κάτι γκάλοπ σήμερα (αν είναι αληθινά βέβαια) και βλέπω κάτι ποσοστά 27% σε ΝΔ και 11% σε ΠΑΣΟΚ..
.Είναι τραγικό. Να προσπαθούν αυτοί να μας εξαφανίσουν από το χάρτη, και μεταφορικά και κυριολεκτικά, και να υπάρχει τόσος κόσμος που να είναι πρόθυμος να τους ψηφίσει. Αντί να τους εξαφανίσουμε εμείς από το χάρτη, θα πάμε να τους στηρίξουμε κιόλας;; Ας μην υπάρξει ούτε ένας Έλληνας που θα ψηφίσει τους 2 αυτούς προδότες της Ελλάδας. Δεν πρέπει να γίνουν κυβέρνηση σε καμία περίπτωση. Πρέπει να μην μπουν καν στη Βουλή ειδικά αυτοί οι 2. Έκκληση προς τους Έλληνες να μην τους ψηφίσει κανείς.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OPOIOS EXEI ESTO KAI LIGO NIONIO DEN THA PSIFISEI KANENAN POUSTH.KAI DEN ANAFEROMAI MONO STO PASOK KAI ND.DIOTI OI ALOI EINAI XEIRWTEROI

LEFTERIS

Ανώνυμος είπε...

Το έχουν αποδείξει άλλωστε τόσα χρόνια ότι είναι χειρότεροι......
30 χρόνια κυβέρνησαν....

ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ΠΟΥ
ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ,
ΔΕΝ ΣΕ ΛΗΣΤΕΨΑΝ,
ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ,
ΔΕΝ ΣΕ ΕΔΕΙΡΑΝ,
ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΧΏΡΑ ΣΟΥ,


"Προβοκάτορας"

Ανώνυμος είπε...

Ψέμματα είναι όλα!Μην πιστεύετε καμία δημοσκόπηση.Κι αν θέλετε να βγάλετε ορισμένα συμπεράσματα για το τί θα ψηφίσει ο κόσμος σε περίπτωση εκλογών,ρωτήστε απλούς ανθρώπους,τυχαίους περαστικούς σε πλατείες των πόλεων.Αναρτήστε και έναν πίνακα σε κάθε πλατεία που λαμβάνει χώρο ένα τέτοιο γεγονός και σημειώστε τα αποτελέσματα σε δείγματα 1000 ανθρώπων για κάθε πλατεία.Πίσω κουφάλες δημοσιογράφοι!Τρομοκράτες,ψεύτες και ανίκανοι!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΡΚΕΛΟΣΟΪΜΠΛΑΔΩΝ ΦΥΣΙΚΑ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΕ...ΣΑΡΚΑΝ ΜΙΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 3, ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ, ΓΚΟΜΕΝΑ, ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΗΣ Ή ΠΡΟΣΔΟΚΩΝ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΠΑΣΟΚ 8% - ΝΔ 13% - ΚΟΥΒΕΛΗΣ 12% ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ...ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ....
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΄΄ΑΛΛΟΙ΄΄ ΜΙΆ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΕΛΙΚΑ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΙΣΟΒΙΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΠΕΛΑΤΩΝ-ΑΧΡΉΣΤΩΝ-ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΩΝ...
ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω και επαυξανω.Ειναι ακρως επικινδυνοι.

Ανώνυμος είπε...

εχουμε ρε να ψηφισουμε,ΔΗΜΑΡ με την ρεπουση τομεαρχη παιδειας(ναι εκεινη που μιλαγε για τον συνωστισμο στη σμυρνη),συριζα ( ναι για να αναγνωριζει τουρκικα κομματα στην θρακη DEB,κ ν αμην ξεχναμε τους λαθρομεταναστες),ΛΑΟΣ (γιατι ειμαστε φανατικοι υποστηρικτες της κομανετσι)και παει λεγοντας για το καθε κομμα..
τωρα να μου πεις ολοι οι υπολοιποι πλην ΠΑΣΟΚ-ΝΔ οαση φανταζουν,αντε βρες ακρη με ολους αυτους που μπλεξαμε..

beetle είπε...

Οποίος αγαπάει αληθινά τη πατρίδα του με τίποτα δε θα ψηφίσει αυτα τα δυο γελοία κόμματα που τα εξευτελισαν όλα....όπως επίσης κ εκείνα τα μικρά κόμματα που τρέχουν απο πισω τους.....

Ανώνυμος είπε...

ολες οι δημοσκοπησεις ειναι μαιμουδες και διδοντε για να μας υποβαλουν προς οφελος τους.μην πιστευετε αυτα που αυτοι θελουν.ολα ειναι ψεματα!

Ανώνυμος είπε...

Ο εναρετος ανθρωπος δεν χρειαζεται ηγετες και νομους για να συμπεριφερεται υπευθυνα. Οι μη εναρετοι ομως παντα θα παρακαμπτουν τους νομους.

Ηρακλειτος

ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. Τοσα χρονια τα εχουμε κανει σκατα επειδη ειχαμε κομματα και "κυβερνητες". Ας δοκιμασουμε και λιγο μονοι μας. Που ξερεις. Μπορει εν τελει η ακυβερνησια να ειναι καλυτερη για τις ζωες μας...εστω και για λιγο. Και ας σταματησουμε να λεμε μπεε σε ολα.

Βασιλης

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη έχεις δίκιο. Άχρηστοι μας είναι. Καλύτερα θα είμαστε χωρίς αυτούς. Αυτοί μας έχουν ανάγκη και όχι εμείς. Κανείς δε πρόκειται να ασχοληθεί με τα δικά μας προβλήματα, πέρα από εμάς.

Βέβαια απο την έποχή του Ηρακλειτου έχουμε κάνει πάρα πολλά βήματα προς τα πίσω, σε ότι αφορά το πνευματικό μας επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμηστε... δεν ειναι οπως τα δειχνουν.. 500.000 ελληνες θα ψηφισουν ΝΔ και περιπου 300.000 ΠΑΣΟΚ... Παραπανω ψηφους δεν θα παρουν... Γι αυτους τους 500.000 μαλακες θα πρεπει να ανεχονται οι 10 εκατομυρια Ελληνες τους ιδιους πολιτικους καθε 4 χρονια, τα ιδια κομματα καθε φορα... Δεν ειναι πλειοψηφικο αυτο, ουτε δημοκρατικο...

ΥΣ. Οι περισσοτεροι απ αυτους ειναι βολεμενοι, συγγενεις και φιλοι των πολιτικων, επιχειρηματιες, εφοπλιστες, βιομηχανοι κ.τ.λ. και καποιοι λιγοι ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΦΤΩΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ...

Ανώνυμος είπε...

Για τον Βασίλη αν δεν πάμε να ψηφίσουμε ανεβάζουμε το ποσοστό του πρώτου κόμματος δεν νομίζω να μας αξίζει να κάνουμε κάτι τέτοιο.
Τώρα για το άρθρο θυμάστε το ποσοστό της ΝΔ πριν μπει στην χουντική συγκυβέρνηση 21,5%. Γίνετε μετά μέλος της χούντας το ποσοστό της πήγε στο 31,5% τόσο πολλή ήταν ικανοποιημένοι οι νεοδημοκράτες και οι περιστασιακά νεοδημοκράτες που μπήκε στο κάδρο που την ανέβασε 10% σε ποιον τα πουλάνε αυτά. Και τώρα μετά την ψήφιση του μνημονίου 2 έπεσε μόνο 4% λιγότερο από το ποσοστό των βουλευτών που έχασε πόσο ανόητοι πιστεύουν ότι είμαστε;

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

AYTO AΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να σου μιλησω

Ανώνυμος είπε...

ΨΉΦΙΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΉΦΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
<< ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ >>

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙ;Α ΖΩΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ;ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ,ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ;

boskizas είπε...

Ας πουμε οτι συμφωνησουμε ολοι μας να μην παμε να ψηφισουμε.
Πες πχ ότι στην Ελλαδα ειμαστε 10 ατομα
Αποφασιζουμε οι 8 απο τους 10 που εχουμε σιχαθει το πολιτικο συστημα να ψηφισουμε ενα μικρο κομμα (εγω προσωπικα θα ψηφισω κομμα Καμμενου Καζακη αλλα αυτη ειναι αλλη ιστορια).
Οι αλλοι δυο ειναι κομματοσκυλα, ο ενας ΝΔ και ο αλλος ΠΑΣΟΚ.
Το αποτελεσμα θα ειναι:
ΝΔ 10%
ΠΑΣΟΚ 10%
Λοιποι 80% μοιρασμενοι.

Ας πουμε και το αλλο ενδεχομενο, αυτο της αποχής.
Οι 8 απο τους 10, σιχαμενοι απο το πολιτικο συστημα (και δικαίως) αποφασιζουμε οτι δεν αξιζει να παμε να ψηφισουμε. Οποτε λευκο ή αποχή. Και τα δυο κομματοσκυλα, ΝΔ ο ενας, ΠΑΣΟΚ ο άλλος.
Αποτέλεσμα?
ΝΔ 50%
ΠΑΣΟΚ 50%
Μετα το περας των εκλογων και οι δύο θριαμβολογουν για τα ποσοστά τους, αναφεροντας με "προβληματισμό" το υψηλό ποσοστό αποχής....
Το έχουμε ξαναδεί το έργο.
Ποιό από τα δύο προτιμάτε???????

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΩΤΟ

Γιωργος είπε...

κανενα απο τα υπαρχοντα κομματα της βουλης ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΞΑΝΑΜΠΗ μεσα σαυτην,αλλα ουτε και απο τα παπακλαδια τους,αν και προσωπικα πιστευω οτι δεν θα πανε ποτε σε εκλογες. Αυτοι μπηκαν μεσα στην βουλη καρφωσαν τις καρεκλες τους και δεν φευγουν με τιποτα,το ξεκαρφωμα γινεται μονο με οικοδομικες σκυλες.Αν ομως καποια στιγμη της κανουν που δεν το πιστευω τοτε θα ερθη ο εμφυλιος, πως; φανταστητε στο μπαλκονι να μιλαει ενας απο αυτους 50 ατομα τους σιγονταρουν και αλλοι 50 τους βριζουν, αποτελεσμα; δεν θελω ουτε να το σκεφτω

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ,ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΕΦΥΓΕ 4;15 ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ

Ανώνυμος είπε...

πηγαινε απο το καφενειο και πες τους τι ωρα εφυγε το τραινο και θαρθω κ'εγω μα το ΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

πηγαινε απο το καφενειο και θα ερθω κέγω να περιμενουμε μαζι το επομενο ενημερωσε τους οτι εισαι εκει

Ανώνυμος είπε...

Αν ημασταν πραγματικα εξυπνοι σαν λαος ,οταν μας ρωτουσαν οι δημοσκοποι θα επρεπε να απανταμε πως θα ψηφισουμε αυτα τα κολωκομματα ,για να παρουν τα μυαλα τους αερα και να κανουν αμεσα εκλογες και μαλιστα χωρις τον φοβο της νοθειας, αλλα οταν ερχοταν οι εκλογες να τους ριχναμε το φουμο που τους αξιζει.