Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Κλείστε τα κανάλια των Δανειστών και των ΜεγαλοΝταβατζήδων! Ενημερωθείτε απο αντικειμενικά ΜΜΕ


Κλείστε τα κανάλια της απόλυτης προβοκάτσιας και της παραπληροφόρησης που εξυπηρετούν τους δανειστές μας όπως το MEGA και το ΣΚΑΙ,...

με τον ALPHA και τη NET να κάνουν οτι μπορούν στην προπαγάνδα και ενημερωθείτε απο αντικειμενικά ΜΜΕ όπως τον Real FM αλλά και δεκάδες άλλα ραδιόφωνα και blogs!
tromaktiko

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ 100% ΔΙΚΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ε, όχι και ο REAL FM αντικειμενικός... μη τρελαθούμε κιόλας... όσο για τα υπόλοιπα συμφωνώ... για αντικειμενική πληροφόρηση πρέπει να διαβάσεις όλα τα sites και τα blogs για μια σφαιρική ενημέρωση... Μόνο έτσι δυστυχώς, μια και όλα τα ΜΜΕ εξυπηρετούν συμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

Στις 9 που γύρισα από την πορεία σπίτι μόνο ο ΣΚΑΙ και ΝΕΤ ειχαν εικονα από την Αθήνα που καιγόταν. ΜΕΓΑ, ΑΝΤ, ΑΛΦΑ ήταν αλλού γι αλλού. ΝΤΡΟΠΗ τους και προπαντός γιατι κανένα κανάλι δεν ειχε εικόνα από τον κοσμο που ηταν πολύς. Η είδηση δεν ειναι μονο οι φωτιες αλλά και η κοσμοσυροή (αλλα για αυτό νομίζω οι φωτιες)

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει κανένα Μ.Μ.Ε. που να είναι αντικειμενικό. Ολοι λιβανίζανε με το αζημίωτο τα τελευταία 30 χρόνια από εδω και από εκεί. Τώρα φοβούνται μη φάνε ξύλο και μερικοί έγιναν δήθεν φιλολαϊκοί, σαν το Χατζηνικολάου, με εισοδήματα 1.000.000 ευρώ το χρόνο στον ΑLTER. Kοροϊδεύουν τους αφελείς όλοι αυτοί. Ακριβοπληρωμένοι Παπαδάκηδες, Αυτιάδες και λοιποί, δήθεν υποφέρουν με τα βάσανα του κόσμου.