Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Διαδήλωναν υπέρ της Ελλάδας στην Αθήνα και τους συνέλαβαν!


Διαδήλωναν υπέρ της Ελλάδας στην Αθήνα και τους συνέλαβαν!Σε οκτώ προσαγωγές Γερμανών πολιτών, που διαδήλωναν υπέρ της Ελλάδας προχώρησε η αστυνομία.
Η κινητοποίηση πραγματοποιούνταν έξω από τη γερμανική πρεσβεία στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Καραολή Δημητρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί προχώρησαν στις προσαγωγές γιατί μία γυναίκα πέταξε εναντίον της πρεσβείας ένα αυγό.


Τη συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία πραγματοποίησαν Γερμανοί της ομάδας «Σβάμπινγκραντ Μπάλλετ», που ήθελαν να παραδώσουν στους Γερμανούς πολιτικούς, ψήφισμα με το οποίο συμπαρίστανται στους Έλληνες και κατηγορούν τη γερμανική κυβέρνηση για τη στάση της στο ελληνικό πρόβλημα.

Στο ψήφισμά τους τα μέλη της ομάδας επισημαίνουν ότι η Ελλάδα «θα γίνει προτεκτοράτο των τεχνοκρατών, με τη γερμανική κυβέρνηση ως τοποτηρητή».

Προσαχθέντες είναι επτά Γερμανοί και ένας Έλληνας ομογενής από τη Γερμανία.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, οι προσαγωγές έγιναν για να διαπιστωθεί αν υπήρξαν αδικήματα για τα οποία η γερμανική πρεσβεία επιθυμούσε την ποινική δίωξη των συγκεντρωθέντων, αλλά λίγο αργότερα αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπουτσης εχει ξεπερασει καθε οριο. Ο πιο χουντικος και δουλικος στους σιωνιστες εβραιους υπουργος και ο πιο θρασυδειλος.
Το αυγο τους μάρανε. Τα αερια που οι αστυνομικοι ριχνουν στον κοσμο γιατι τα επιτρεπουν;

Ανώνυμος είπε...

pesta file mouo 11:16 .. eleinoi kai trisa8lioi..
an den boh8hsei h moira.. 8a'xoume Nemesiakes katastrofes.. prokaloun karmika to sympan.. oi mpastardoi s'olo ton planhth !!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.triklopodia.com/2012/02/blog-post_18.html
Αυτο και αν ειναι ειδηση!

Ανώνυμος είπε...

Αυτα τα κανουν για να μην διαδηλωνει ο κοσμος.Δεν καταλαβαινουν ομως οτι ετσι μας εξοργιζουν περισοτερο.Λαος ενωμενος ποτε νικημενος.Ας το παρουν χαμπαρι ηΕΛΛΑΔΑ ανηκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ.Καλυτερα να ξεκουμπιστουν απο μονοι τους γιατι αλλιως θα φυγουν με αλλο τροπο..........