Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Την επόμενη φορά ίδιο εξοπλισμό ΜΠΡΑΒΟΙ και ΠΟΛΙΤΕΣ να δούμε ποιος είναι πιο δυνατός ! κότες !





6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν γινοτανε μια σωστη οργανωση και κατεβαινε ο κοσμος σε διμοιριες με ασπιδες και θαρος , δεν νομιζω να θελαν να συνεχισουν να κανουν την δουλεια τους.θα δηλωναν παραιτηση εκεινη την στιγμη.ισως βεβαια μετα ο λαος θα επρεπε να τα βαλει με τον στρατο και θα ειναι απεναντι σε οπλα με σφαιρες αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα

Ανώνυμος είπε...

για να κατεβουμε με ξυλοκοπτικα στο χερι 1000 ατομα μπροστα και ολοι οι υπολοιποι απο πισω και θα σου πω εγω εαν τολμησει κανενας να πλησιασει!!!

Ανώνυμος είπε...

siga min kateboun k tanks
agonas einai autos h emfilios?

Ανώνυμος είπε...

Απλά πράγματα θέλει Φορμα αντοχής στους 400-500C μαζί με μάσκα και φίλτρο διαθέτουν όλα τα πλοια για τις πυρκαγιες στοιχίζει στο e-BAY γύρω στα 200-300 στον Πειραιά βρισκεις και καλές μεταχειρισμένες ελαφρο τρίμετρο καλάμι μπαμπου -παφθηνο -και μετά ελα να σου πω το τραγούδι.

Ανώνυμος είπε...

ακριβως ετσι πρεπει αλλα που λεφτα ρε παιδια για αγορα εξοπλισμου?και τα μπασταρδα καψαν την αθηνα αλλα οχι τα σωστα μερη!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η όμορφη πουστόφατσα, πρέπει να διαδωθεί παντού, έτσι ώστε όταν πετύχει κάποιος στη γειτονιά ή όπου αλλού, να τον φυσήξει με σκατά μέσα στη μούρη μπας και ξεβρομίσει λίγο.