Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Σόιμπλε: Η ευρωζώνη είναι καλύτερα προετοιμασμένη για ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας


Η Γερμανία και η Ευρωζώνη είναι πλέον καλύτερα προετοιμασμένες για ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας από ότι πριν από δύο χρόνια, σύμφωνα με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό σταθμό ZDF επανέλαβε πως η Ευρώπη κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την...
Ελλάδα, επισημαίνοντας ωστόσο πως η Ελλάδα θα πρέπει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της και μετά τις βουλευτικές εκλογές.

«Στέλνουμε βοήθεια και ειδικούς για να βοηθήσουμε στις μεταρρυθμίσεις, αλλά θα πρέπει να το θέλει και η ίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Κάποιοι εκλαμβάνουν τη βοήθεια ως κηδεμονία, αλλά εμείς ό,τι κάνουμε, το κάνουμε μόνο για να βοηθήσουμε» πρόσθεσε.

Παράλληλα, εξέφρασε την κατανόησή του για την δύσκολη κατάσταση των Ελλήνων πολιτών. «Η Ελλάδα ζούσε για πολλά χρόνια πάνω από τις δυνατότητές της» επεσήμανε ο Γερμανός Υποικ εστιάζοντας ωστόσο στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν για να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα.

Σχόλιο ιστολογίου: Και ποιός είπαμε ότι έδωσε χρόνο στην Γερμανία να μπορέσει να διασωθεί και να στρέψει το πιστόλι προς την Ελλάδα; Μήπως το όνομά του είναι Γιώργος και το επώνυμό του Παπανδρέου; Τελικά, ο ΓΑΠ για τα συμφέροντα της Ελλάδας ή της Γερμανίας προσπαθούσε;
πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε γκολουμ.... για πηγαινε και κλεισπθ στην κασα σου....
πηγαινε να υπηρετησεισ τον -αρχοντα των αρχ...ων/ σκατοκουραδα....
δεν θα νικησετε....
σωκρατισ

Ανώνυμος είπε...

KANEI ONTOS OTI MPWREI O SCHÄUBLE NA BOHTHISEI THN ELLADA NA YPODOULOTHEI OSO PIO GRHGORA GINETAI.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, ο ΓΑΠ για τα συμφέροντα της Ελλάδας ή της Γερμανίας προσπαθούσε;

ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΤΡΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ ΟΠΩς ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΣΟΡΟΣ-ΧΑΙΜΕΡΚΕΛ.

Ανώνυμος είπε...

σωκρατησ τωρα τα διαβασα αλλα δεν μπορουσα να γραψω δεν φανταζομουν οτι θα το εψαχνε τοσο!φαντασου εγω κουραστικα πω!πω!ρε παιδακι μου!πολυ κουραστικη κατασταση εριξα ομως πολυ γελιο!καλα αυτο γινεται καθε μερα ψαχνει και τα χθεσινα;τελικα ο κοσμος ειναι γεματο τρελους!!