Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Προδότες παραιτηθείτε


Είμαι από την έναρξη της Ν.Δ. από τα ενεργά στελέχη της. Έχω στο ενεργητικό μου πολλά ξενύκτια πολύ τρέξιμο, αμφισοκόλληση πορείες και άλλα πολλά.

Πάντα στήριζα την Ν.Δ. σαν ιδέα με κάλυπτε το πρόγραμμά της και ουδέποτε απομακρύνθηκα ψηφίζοντας κάποιο άλλο κόμμα καθώς δεν τους πίστευα τοπυς άλλους και είχα δίκιο. Δυστυχώς και το κόμμα που πίστευα το έκαναν τσιφλίκι τους προδότες πουλημένοι που δεν τους αξίζει να ηγούνται αυτού του κόμματος. Αυτοί πρέπει να φύγουν αλλά αντί να φύγουν αυτοί θα αναγκαστούμε μετά από τόσες δεκαετίες να φύγουμε εμείς. Δυστυχώς οι Έλληνες ξεχνούν και σε αυτό ποντάρουν οι πολιτικοί μας. Ξεχνάμε ποιός έριξε την κυβέρνηση της Ν.Δ, επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη. Αυτός δεν ήταν που είχε πεί ότι δεν θα πολιτευτεί ξανά; Αυτός δεν ήταν που ίδρυσε τη Πολιτική Άνοιξη. Τί έγινε κε Σαμαρά; Η καρέκλα είναι γλυκιά αλλά πιό γλυκές είναι οι μίζες που πέρνετε κοι Βουλευτές (βολευτές) για την υποθήκη της χώρας μας.
Μήπως κε Σαμαρά σπουδάζατε και συγκατοικούσατε στο ίδιο σπίτι με τον Γιώργο Παπανδρέου, όπως τώρα γίνετε και με τις κόρες σας.
Φύγετε λαμόγια σας σιχαθήκαμε δεν σας ανεχόμαστε άλλο.
Πρέπει να τους ρίξουμε στην πυρά ή να τους κρεμάσουμε υποδειγματικά ως ένοχοι έσχατης προδοσίας.

Αναγνώστης

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Mητσοτάκης πάλι ήταν-είναι καλύτερο καθύκι;;;Τί μας λέει ρε το άτομο...

Ανώνυμος είπε...

Άντε φύγε ρε κομματόσκυλο ΠΑΣΟΚε! Αν είσαι εσύ ΝΔτης εγώ είμαι ο Πάπας Βενέδικτος της Ρώμης! Εσύ δεν έχεις τρέξει στη ζωή σου παραπάνω απ' το περίπτερο της γειτονιάς σου για ένα πακέτο τσιγάρα και το τελευταίο ΝτιΒιΝτι της Τζούλιας! Άντε ρε ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚε! Το Προδοτικό κόμμα σου έσβησε κι εσείς γίνατε φαντάσματα!

-Νίκος Ξενόπουλος-

Ανώνυμος είπε...

Νικο ξενοπουλε...!!!! αε χεσου ρε βλακα προβατο νουδουλη ολοι το ιδιο εισται ρε ΠΑΣΟΚΟΙ και ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ καθαρματα εσεις ρημαξατε την χωρα εχεται μουτρα και μιλατε...αε χεσουυυυυυ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΜΑ= Ομάς ανθρώπων ειδότων ν’ αναγιγνώσκωσι και ν’ αρθογραφιούν
εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν,
οίτινες ενούμενοι υπό ένα οιονδήποτε αρχηγόν,
ζητούσι ν’ αναβιβάσωσιν αυτόν εις την έδραν του πρωθυπουργού,
ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι

Εμμανουήλ Ροϊδης
Έλληνας πεζογράφος και κριτικός
(1836-1904)
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

"H ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΝ"
Αλέξανδρος Παππαδιαμάντης.

Μιχάλης Αλμπάνογλου είπε...

Γεια χαρά Αντώνη Σαμαρά! Είχες την ευκαιρία σου και την πέταξες στον κάλαθο των προδοτών.Λίγο έλειψε να μας ξεγελάσεις αλλά ο Θεός μας αγαπά και σε ξεσκέπασε!Και τώρα που ο Βασιλιάς είναι γυμνός μαυρίστε τον ΝΔούληδες για να σκεπάσετε την ασκήμια του!

Ανώνυμος είπε...

Καλά, για το ΠΑΣΟΚ δεν το συζητάμε. Είναι πλέον κόμμα-σφραγίδα. Αλλά όποιος ψηφίσει ξανά ΝΔ, θα είναι και ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ!