Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Να επέμβει ο στρατός!


Εδώ που μας έφτασαν οι εθνοπροδότες με την στάση τους, αλλά και όλα τα κόμματα που έχουν μερίδιο ευθύνης με πράξεις ή παραλήψεις...

ο ελληνικός λαός, έχει μόνο δύο αποκούμπια.

Την Εκκλησία που πρωτοστατεί με τα χιλιάδες γεύματα που δίνει στους πεινασμένους Έλληνες και όχι μόνο, και με όλες τις άλλες δραστηριότητες που στόχο έχουν να ανακουφίσουν τον πονεμένο Έλληνα.

Το άλλο αποκούμπι είναι ο ελληνικός στρατός που είναι ταγμένος να φυλάει Θερμοπύλες!

Τώρα που οι «Πέρσες» πέρασαν τις Θερμοπύλες και ξεχύνονται σαν πεινασμένα όρνια να κατασπαράξουν το ελληνικό έθνος και τους Έλληνες, τώρα χρειάζεται να επέμβει άμεσα ο στρατός και να δώσει τέλος σε αυτό το εθνικό ξεπούλημα που τα δύο κόμματα εξουσίας μας το ετοίμαζαν από καιρό! Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους φώναζε ο γέρος του Μοριά! Αυτό θα πρέπει να είναι και το δικό μας σύνθημα και ο στρατός –εδώ και τώρα- Να επέμβει και να δώσει τέλος σε αυτό το μαρτύριο της Ελλάδος. Μια διμοιρία λοκατζήδες χρειάζονται να πιάσουν όλα αυτά τα λαμόγια και να ξεβρομίσει ο τόπος. Το Γουδή είναι κοντά!

Αναγνώστης

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήταν προνοητικοί σ' αυτό δυστυχώς. Ο στρατός είναι απ'τα πρώτα κομμάτια που φρόντισαν ν' αποδυναμώσουν.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ ,ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ,ΤΟΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΗΓ......Η ΚΡΑΙΠΑΛΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΤΑ ΛΕΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ 45 ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΕΝΟΣ ΚΟΚΚΟΡΟΥ ΓΝΩΣΗ .

Ανώνυμος είπε...

10.29 Τι ακριβως περιμενουμε να κανει ο Καμμενος?Θα μας λυσει τα προβληματα μας?

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ. ΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΡΕ? Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ. ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΑ ΣΕ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ?

Ανώνυμος είπε...

γιατι εαν πηγαιναν 50 ατομα με καραμπινες και γιλεκα εξω απο τη βουλη σε διαδηλωση και εκαναν ντου ..δεν θα εμπαιναν να συζητησουν με τα καλοπαιδα?

Ανώνυμος είπε...

Ποιος στρατός ρε?Οι γλύφτες?Καλά δε τους είδατε τι ανθρωπάκια ήταν και πως κατουριόντουσαν μπροστά στους πολιτικούς κατα τη στρατιωτική σας θητεία?Έλα ρε αυτοί είναι μόνο για να πουλάνε μούρη σε καμιά γκόμενα ως υπερκομμάντο ή για να μπαίνουν σε κανα chat μπας και βρούνε καμιά γκόμενα!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 67 ΚΥΡΙΕ 10.46 ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΟΛΙΓΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε το παιδιά ....

Τίποτα σιγά σιγά θα γυρίσουμε στα χωριά μας ... και θα κάνουμε αντάρτικο ... μια μέρα ίσως να ελευθερώσουμε την Αθήνα απο τους εξωτερικούς δυνάστες και τους εισβολείς προτώγονους εποίκους.

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε φιλε δεν θα δωσει ο στρατος τη λυση οι πολιτες εμεις τα αβουλα ανθρωπακια πρεπει
αν δεν το κανουμε ειμαστε αξιοι τις μοιρας μας μη ψαχνετε σωτηρες
εμεις θα σωσουμε τα τομαρια μας
ο λουλος

Ανώνυμος είπε...

FILE OLOI PREPOI NA PAME ME KARAMPINES!!!!!
MAS POULANE KAI APO OTI VLEPO PERIMENOUNE
TIN KIDIA MAS XWRIS NA POUNE TO
PARAMIKRO!!!!!!
TO MONO POU KANOUNE EINAI NA KLAPSOURIZOUNE... TA KOUMOUNIA KAI OI KOLOVOLEMENOI!!!!!! KAI OLOI OI KOMATOMALAKISMENOI!!!!350 KATOTEROS?????????
SAS TO LEO OPIOS PAI GIA DOULIA????
ME 350 TOTE PEDIA?????
DEN PAI ALLO POTE 20 TELEFTEA XRONIA
MAS DIALISANE???
EINAI KOTES TWN AMERIKANON?????
EXOUNE PARI LEFTA GIA NA MAS EKSONTOSOUNE!!!!!!!!!!!!!
KAI MOU LETE GIA 50 ATOMA MONO!!!!!!
ELEOS PION DOULEVOUNE????
O KOSMOS DEN FOVATE KANENA????
ERXOMASTE 8A TOUS KREMASOUME??????
KAI TOUS ASTINOMIKOUS MAZI???
AFOU DOULEVOUN GIA TOUS DOLOFONOUS TOU
GENOUS!!!!!!!!!!!!!!!!!TO KATALAVENETE RE
OTI DEN KSEPOULIOMASTE!!!!!!!!!!



























































































































1

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ 10.55 ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΛΑΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΕΑΜ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι περιμένουν τον φλωροκαζάκη να τους σώσει άλλοι περιμένουν τους βολεμένους στρατηγούς άλλοι περιμένουν το λείψανο τον θεοδωράκη άλλοι περιμένουν τις προφητείες του παϊσιου άλλοι περιμένουν το κόμμα του κόκκινου πάνου άλλοι περιμένουν τους Ρώσσους άλλοι περιμένουν τους ΕΛ και άλλοι περιμένουν στην γραμμή για συσσίτιο....
Εγώ περιμένω την ΠΡΟΕΛΑΥΝΟΥΣΑ Οθωμανική αυτοκρατορία!!
Ζήτω το ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ!!!
Αλλάχου Ακπαρ!!

Ανώνυμος είπε...

11:54 Ξεχασες τους ανωνυμους ¨p

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ! ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΟΙ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΠΕΙΤΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο στρατος ποιος στρατος;οι αστυνομικοι οι δικαστικοι ουτε στη σαχαρα να ειμασταν κανεις
ερμαια μας καταντησαν 200 κομματα βροντακιδες και φουρτουνακιδες στραριωτικοι εκαναν κομμα με ποιο σκοπο;ολα τα σχεδια θα υλοποιηθουν μην ξεγιελιεστε
ακολουθου ισπανια πορτογαλια γαλια κοιτα και τους ιταλους μας συμπαραστεκονται

Ανώνυμος είπε...

...TO ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ...ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΠΤΕΙ...ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ,ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ...ΧΟΥΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ,ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕ ΘΑΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ....ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ,ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΜΕ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΘΥΣΙΕΣ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ....ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ,ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ .....ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΜΦΥΛΕΙΟΣ-ΒΛΕΠΕ ΣΥΡΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαος μαζι με το Στρατο μπορουν σε Εθνικο και Πατριωτικο επιπεδο να τελεσουν μια ειρηνικη και αναιμακτη Επανασταση. Τοσο δυσκολη ειναι η συνεννοηση? Ο Στρατος ειναι παιδια μας και τα οπλα ειναι δικη μας περιουσια.Με πλατεια λαικη συσπειρωση και λιγη Ρωσσικη βοηθεια, αν χρειασθει, σε πολυ λιγο χρονο τα πραγματα παιρνουν αλλη κατευθυνση, Ελληνικα ελεγχομενη.
Ο νοων νοειτο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΑΥΤΟ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ (ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ) ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ Η ΠΙΣΤΟΛΙ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.