Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Λαφαζάνης: Δέχθηκα επίθεση από τα ΜΑΤ – Είναι ντροπή για το κράτος


Λαφαζάνης: Δέχθηκα επίθεση από τα ΜΑΤ – Είναι ντροπή για το κράτος«Αυτά που συνέβησαν σήμερα είναι ντροπή για την Ελληνική Αστυνομία και το ελληνικό κράτος», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.


Ο βουλευτής που βρέθηκε στη διαδήλωση των Γερμανών πολιτών έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας, τόνισε μάλιστα: «Γερμανοί πολίτες που διαμαρτύρονται ειρηνικά ενάντια στην εγκληματική πολιτική που η Γερμανία εφαρμόζει ενάντια στην Ελλάδα να συλλαμβάνονται, να χτυπιούνται, να σέρνονται κυριολεκτικά στην Ασφάλεια, χωρίς να έχουν κάνει απολύτως τίποτα».

Και συνεχίζει: «Το μόνο που επικαλούνται είναι ότι κάποια πέταξε ένα αυγό και δεν ξέρουν ποιος το πέταξε και αν το πέταξε και γι’ αυτό συνέλαβαν όλη την ομάδα».

Πάντως, ο βουλευτής αναφέρει ότι δέχθηκε την επίθεση των αστυνομικών και σημείωσε ότι είναι ντροπή τέτοιες εικόνες να τις δει όλη η Ευρώπη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

άντε ρε γελοίε... τόσα χρόνια δέχεται επίθεση ο κοσμάκη και βγήκες τώρα ο μπουμπούνας να πεις τι?

ΌΛΟΙ ΣΤΗ ΠΥΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΠΕ?? ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ??? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ!!!ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!