Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Εμείς θα σε κλείσουμε φυλακή πουλημένε Βενιζέλε! Εμείς, ο ΛΑΟΣ


Γράφει ο Πύρινος Λόγιος
Μας απείλησε ο Βενιζέλος με ...φυλακή! Ποιός; Αυτός που ΠΟΤΕ του δε νοιάστηκε για την καθαρότητα του δημόσιου βίου! Αυτός που ΠΟΤΕ στη ζωή του δεν έβγαλε ούτε μία δραχμή! Αυτός που ΠΟΤΕ του δεν προστάτεψε τον κόσμο που τον...
ψήφισε! Αυτός, που ανέβηκε τα σκαλιά της πολιτικής, επειδή το ήθελε ο -"ωραίες λεκάνες και χέστρες έχουμε" - πεθερός του Μπακατσέλος! Μας απείλησε με φτώχεια και δυστυχία αυτός, που ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΛΓΗΤΑ, ΕΒΑΛΕ ΦΠΑ ΣΤΙΣ...ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΛΛΑ! Αυτός που ...έκλασε πατάτες όταν του ύψωσε τη φωνή η Κριστίν Λαγκάρτ! Και μάλιστα την ώρα που πρίν απο λίγο, εξέφραζαν την συμπαράστασή τους στην Ελλάδα πέντε ευρωβουλευτές - ανάμεσά τους ο Νίτζελ Φεράτζε! Μας απείλησε με φυλακή και ανευθυνότητα, ΑΥΤΟΣ, που είναι ακριβώς η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ! Ε, ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΕ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΕΛΛΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ! ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ...ΟΡΓΙΖΕΣΑΙ, ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ! Αλλά βέβαια, ΞΕΡΟΥΜΕ γιατί έχεις χάσει τη ψυχραιμία σου εγκληματία! Διότι ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ που μας μοστράρεις στη μούρη, ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ που θα καταστραφεί! Θα πέσει η κυβέρνηση σου και θα συρθείς σε εκλογές! Οι εκλογές θα γίνουν η πολιτική σου ταφόπλακα και μετά...θα ακολουθήσει το Ειδικό Δικαστήριο και τέλος...η φυλακή! Γι αυτό ΞΕΣΠΑΣ σαν τον χειρότερο ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΙΕΡΗ ή ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗ που πάνε να του φάνε τη γκόμενα εξ Ουκρανίας! ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ νοιάζεσαι ελεεινό υποκείμενο! Για τη δική σου καταστροφή και των άλλων που σε στηρίζουν Και για να διασωθείς ΕΣΥ, θα πρέπει να καταστραφεί η πατρίδα! Γι΄αυτό φωνάζεις, γι αυτό απειλείς, γι΄αυτό προσπαθείς να μας τρομοκρατήσεις με φτώχειες και άλλα τέτοια κουραφέξαλα, τη στιγμή ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ οτι όχι μόνο δεν θα μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ για τη...ψυχική οδύνη! Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ! ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ! ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΙΑΣ ΑΝΗΛΙΑΓΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!

Πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..
ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ..

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Τοσα χρονια λιμαινονται τον τοπο και δεν τους εχει κανει κανεις τπτ, τωρα θα αλλαξει κατι;

Ανώνυμος είπε...

Τον χοντρό σου τον κώλο θα τον χαρούν οι βαρυποινίτες...άντε βρε...καλό βόλι να΄χετε...

Ανώνυμος είπε...

ΜIN ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.

Demetris είπε...

@5:27, φίλε μου χτές τελείωσε γενικά η μεταπολίτευση, αυτή η περιβόητη "πολυτεχνείο-αλλαγή ΑΕ".
Πιστεύω σύντομα να αρχήσουν οι εκκαθαριστηκές επιχειρήσεις πριν από τους τοκογλύφους του ΓΑΠΑ-Παπαδήμου.
Αυτή τη βδομάδα μάλλον θα κάνουν απογραφή περιουσιακών στοιχείων (δημόσιων και ιδιωτικών), οι "ανάπηροι και οι πουστάρες της "φίλης και συμάχου" Γερμανίας.

Ανώνυμος είπε...

Για σου φιλε demetris,το πιστεύω πραγματικά ότι θα έχουμε ριζικές αλλαγές στο πολιτικο.. και θέλω να πιστεύω ότι κάτι καλο θα δούμε επιτέλους αφήνοντας πίσω τις κομματικές παρωπίδες τόσον χρόνον όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να χτίσουμε μια όμορφη ΕΛΛΑΔΑ αξιοκρατική και δημοκρατική πάνω από όλα,είναι το λιγότερο που μπορούμε να αφήσουμε στα παιδιά μας.ειμαι ο 5.27

Ανώνυμος είπε...

Σου εύχομαι ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΕ και ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΒΕΝΙΖΕΛΕ να πεθάνεις σύντομα από τη βουλιμία και το πάθος σου! Θεέ μου συγχώρεσέ με αλλά ΜΠΕΝΙ σου εύχομαι θάνατο ΑΡΓΟ και ΟΔΥΝΗΡΟ!