Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

«Έλληνες, συγνώμη για την κυβέρνησή μας!»


«Έλληνες, συγνώμη για την κυβέρνησή μας!». Αυτό το μήνυμα στέλνουν εκατοντάδες Γερμανοί που αποστασιοποιούνται από τη στάση που κρατά η γερμανική κυβέρνηση απέναντί μας.

Βέβαια, μία φωτογραφία που δημοσιεύεται στο Facebook, δεν αλλάζει τη στάση της...
καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, ούτε του υπουργού Οικονομικών της, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, όμως δίνει ένα μάθημα ότι δεν είναι όλοι οι Γερμανοί κατά της χώρας μας.

Άλλωστε, έχουν αρχίσει κινήματα συμπαράστασης σε όλη την Ευρώπη υπέρ της Ελλάδας και το μεσημέρι του Σαββάτου με αφορμή την οικονομική κρίση και τα οξύτατα προβλήματα που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία, προετοιμάζονται διαδηλώσεις σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να σε καψω Γιαννη να σε αλειψω λαδι....ποιος τη ψηφισε τη εβραια νεοναζι γερμανακια για να ειναι εκει και να κανει οτι κανει...? εγω? εσεις τη ψηφισατε, οπως και εμεις τους δικους μας δοσιλογους συνεργατες της!!!Ωστοσο ριχτε τα φραγκα των αποζημιωσεων που χρωστατε αμα θελετε να ειστε σωστοι και δικαιοι η τουλαχ.πιεστε και εσεις προς αυτη τη κατευθηνση....και "συγχωρεμενοι"!!!! Τα υπολοιπα ειναι λογια του αερα, γιατι και ο συμπατριωτης σας ο Μαξ Μερτεν ο "χασαπης της θεσ/νικης" οταν τον επιασαν κι αυτος συγγνωμη ζητησε και "καθαρισε" για τους χιλιαδες που εξολοθρευσε!!!

Ανώνυμος είπε...

MA TI ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ;ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕ;
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ;
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΑΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΦΕΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

i laoi apo dienixis vgenoun panta xameni afti pou kerdizoun einai i elit kai i dikia mas elit den einai kaliteri ton germanon an itan den tha mas kataekleve prota kai tha ta estelne meta exo gia na ta sosi .

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες: συγγνώμη ευρωπαίοι για την δική μας κυβέρνηση