Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ντροπή σας κα Καϊλή!


Συνηθισμένη, από την εποχή που δούλευε στον MEGA-λο-καναλάρχη, η κα Εύα υποτιμά τη νοημοσύνη...
του λαού και νομίζει πως μπορεί να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για τα όσα της συμβαίνουν μέσα στη Βουλή, όπως την εποχή που έλεγε τις ειδήσεις-κονσέρβα..Αυτή η πειθαρχία της, στους εθνικούς μεγαλοεργολάβους, της...
επέτρεψε την εύκολη μετάβασή της στη βουλή του ΠΑΣΟΚ..

Την ώρα που η Ελλάδα παραδίδεται στους δανειστές-δυνάστες (με την ψήφο της), η κα Εύα κόπτεται για το κοινό καλό και επιθυμεί στιγμές περισυλλογής από τους συν-βολευτές της.

Τους διασύρει διαδικτυακά, πως τάχα μου δεν της μίλησαν ευπρεπώς, όταν αυτή τους ζήτησε αντί για ποδόσφαιρο στο εντευκτήριο της Βουλής να βάλουν ένα πρόγραμμα με .. ψαλμωδίες να το πούμε; Με επικήδειο ίσως; Γιατί η κα Καϊλή ετοιμαζόταν να συνηγορήσει στο Θάψιμο της Ελλάδας, των συνταξιούχων των εξαθλιωμένων και όλων όσων με τη στάση της και τη διαχρονική της κωλοτουμπίαση και ψευτοσυμπόνοια, στέλνει τα τελευταία δυο χρόνια στην κόλαση.

Ο Ελληνικός Λαός κα Καϊλή δεν ενδιαφέρεται για τους σαχλαμαροδιαλόγους σας μέσα στη Βουλή. Δεν ενδιαφέρεται αν σας λένε καλτσοδέτα ή ότι άλλο, όταν θέλετε αντί του ποδοσφαίρου να δείτε ντοκιμαντέρ με Γερμανικούς λύκους..

Βρίσκεστε μέσα στη χλιδή. Ζείτε στην απόλυτη ασφάλεια.

Με την υπεροχή της ομορφιάς σας (εξωτερικής) που σας ανοίγει πόρτες, με την προκλητική άνεση που σας παρέχει το βουλευτικό αξίωμα, έχετε την πολυτέλεια, τη στιγμή που καταστρέφονται οι περιουσίες των Αθηναίων, αφού σας προστατεύει ο Παπουτσής, για να καούν όλοι οι μεροκαματιάρηδες, να έχετε κατά νου, πως θα βρίσετε τους συναδέλφους σας συν-βολευτές για τα προσωπικά σας προβλήματα και όχι πως θα υπερασπιστείτε τις τύχες μας. Τις τύχες όλων μας, που ζούμε σε αυτή την άθλια κατάσταση, επειδή εσείς δεν διαβάσατε όπως λεει ο σύντροφος Χρυσοχοϊδης, η κα Κατσέλη και ο κ. Καστανίδης, ή ήσασταν πολιτικά μοιραία όπως λεει ο παλαιός σας πρόεδρος ο κ. Σημίτης, ή ερασιτέχνης όπως λεει η συντρόφισσα κα Παπανδρέου.

Προσπαθήστε κα Καϊλή να ζήσετε, με τον βασικό μισθό των 450 που μας επιβάλλετε (με την ασφάλεια των πολλών χιλιάδων ευρώ που παίρνετε και όλες τις λουσάτες παροχές σας) και μετά είναι σίγουρο πως ούτε μία καλτσοδέτα δεν θα μπορείτε να αγοράσετε. Ελάτε στη θέση όσων ζουν σε χαρτόκουτα στους δρόμους, όταν εσείς πίνετε το εσπρεσάκι σας στο Κολωνάκι, ή όταν βολτάρετε ρομαντικά στο Λευκό Πύργο.

Με τα δικά ΜΑΣ τα λεφτά, ζείτε χλιδάτα κα Καϊλή κι εσείς και οι όμοιοί σας. Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό.

Τουλάχιστον αυτή την ύστατη στιγμή που οι δημοσκοπήσεις σας δίνουν κάτω από 8% (πριν τη διαγραφή όσων όψιμων συντρόφων σας υποστήριξαν την Ελλάδα) ασχοληθείτε επιτέλους με το συμφέρον του τόπου και όχι με το εντευκτήριο της βουλής.

Εκείνες τις ώρες έπρεπε να βιαβάζετε το Μνημόνιο ΙΙ, που λάβατε στις 2.30 τα ξημερώματα και να αποφασίσετε για το μέλλον μας, κι όχι να κουτσομπολεύετε διαδικτυακά, ποιος σας την είπε και ποιος όχι...

Δεν μας ενδιαφέρει με ποιους τσακώνεστε στη βουλή.

Μας ενδιαφέρει να τσακώνεστε για εμάς, για αυτό που ζούμε σήμερα και που προφανώς αγνοείτε.
Να κάνετε τσαμπουκά με την κα Μέρκελ.. και όχι με τον κ. Τσώνη ή τον κ. Ξυνίδη.
Δεν είμαστε αφελείς. Βουλευτής είστε. Ζητείστε να παίρνετε από αύριο 450 ευρώ (αυτό ψηφίσατε για όλους εμάς εκτός από εσάς), όπως και τα γεροντάκια που πέρασαν κατοχή, που ούτε τολμάτε να τους δείτε στα μάτια. Γιατί εσείς είστε μία από τους 199 που ψήφισαν το τέλος κάποιων ανθρώπων να είναι σύντομο και οδυνηρό, ενώ το δικό σας χλιδάτο και σίγουρο. Χωρίς να έχετε εκλεγεί για αυτό.
Μην ξεχνάτε, είστε το κόμμα του λεφτά υπάρχουν, αλλά μόνο για εσάς! Να είστε σεμνή και ταπεινή. Η συμμετοχή σας στο κοινωνικό δράμα του έθνους μας τεράστια !

Ντροπή σας !

Αναγνώστης
πηγή

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην την ενοχλεις παει να κανει καμια ξεπετα τωρα εις Βρυξέλλες μερια γιατι δεν της φτανει το φτωχο μεροκΑΜΑΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίει η κα Καιλή αλλά όλοι αυτοί που την έστειλαν στο ελληνικό κοινοβούλιο γιατι κάνουμε παράπονα τώρα; Μόνη της έγινε βουλευτής ; Όχι βέβαια , στις επόμενες εκλογές ας ψηφίσουμε με άλλα κριτήρια εκτός της αναγνωρισημοτητας της εξωτερικής εμφάνισης και του ρουσφετιού στο χέρι μας ειναι. Και να πρωτίστως να κλείνετε την τηλεόραση όταν έχει ´´ειδήσεις´´ (λέμε τώρα ) και ειδικά mega και sky βλάπτουν σοβαρά την κρίση μας

Ανώνυμος είπε...

Στο ΣΚΑΤΟ MEGA που να πέσει έμπολα εκεί μέσα και να λιώσουν οι λακέδες του πολυ-πολιτισμού!

Και οι Ιδιοκτήτες και οι εταιρείες Παραγωγής και οι Ηθοποιοί, που προωθούν τους αράπηδες εισβολείς και τους νομιμοποιούν μέσω της τηλεόρασης!

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΦΕΛΗΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙΛΗ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ ΛΟΓΩ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος και ΝΤΡΟΠΗ σε ΟΛΟΥΣ τους βολευτές που με τα χρήματα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού το παίζουν ....σωτήρες ζουν μέσα στη χλιδή και ξεπουλάνε την ΕΛΛΑΔΑ οι ανίκανοι στους βάνδαλους γερμανούς ! !

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΟΛΩΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ....

Ανώνυμος είπε...

Η καιλη και οι αλλοι δοσιλογοι θα πανε στη παρελαση της 25ης Μαρτιου? Πως θα πανε στις εκλογικες τους περιφερειες και στα χωρια τους? Κυριακη κοντη γιορτη.........!!!

Ανώνυμος είπε...

10.45 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

Απο την εβραϊκή κοινότητα της Θασσαλονίκης είναι και αυτή;

SKOPELOSNEWS είπε...

ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΜΒΕΡΔΟ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

reis είπε...

AYTO TO TΣΟΚΑΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΜΠΑΙΡΑΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ << ΕΘΙΞΕ >> ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΤΣΟΚΑΡΟ ΚΥΛΟΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ?

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΤΣΟΝ !

ΚΙ ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΠΟΥ ΟΛΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗ , ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ , ΚΙ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ! Ω ΡΕ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ !

reis είπε...

Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΚΤΟΣ

ΑΠΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΟΛΩΣ Ο ΛΑΟΣ ! ΚΙ ΥΠΟΛΟΓΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ !

ΕΞΑΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΔΟΜΑΣΟΧΗΣΤΡΙΑ !!!! ΑΦΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΚΑΙ ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΧΕΣΕΙ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ! ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΑΛΛΕΙ ΚΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ E MAIL ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΘΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ! ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ...

Α ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΒΗΜΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ...ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ !

Ανώνυμος είπε...

H Καιλη εσβησε απο την σελιδα της στο φειςμπουκ καμμια 70αρια σχολια μαζι με τα δικα μου. Η αποδειξη αυτης της φασιστικης κινησης φαινεται στο 3ο σχολιο της πρωτης αναρτησης με θεμα το BBC οπου ο George papaioannou μου απανταει σε 2 δικα μου σχολια. Της ειχα αναρτησει το μνημονιο 2 σε ηλεκτρονικη μορφη για να το διαβασει μια μερα πριν, ημερα σαββατο, της ψηφισης του και δεν ντραπηκε να σβησει ακομα και αυτο. Το οποιο κοινοποιησα ετσι ωστε ολοι οσοι συμμετειχαν στην εν λογω συζητηση να γνωριζουν περι τινος προκειται. Ακομα και το μνημονιο το εσβησε. Ετσι λοιπον αν πατε στο https://www.facebook.com/Kaili.Eva

θα διαπιστωσετε οτι ο George papaioannou απανταει στο φαντασμα που λεγεται Κυρος, δηλαδη εμενα. Μετα σου λεει δημοκρατια και ελευθερια λογου.

Κυρος Μανουσκας