Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Απευθύνομαι στους πολίτες που αποτελούν αυτή την χώρα


Ας ξεκινήσω απ τα ΜΑΤ, Ρε ματάδες, εσείς δεν είστε Έλληνες. δεν είστε καν άνθρωποι. Πιόνια του συστήματος είστε χωρίς ελεύθερη βούληση . ΑΝ ήσασταν Έλληνες, αν ήσασταν άνθρωποι , δεν θα προσπαθούσατε να "εξοντώσετε" τους συνανθρώπους σας που προσπαθούν να αντισταθούν στην δικτατορία που ζούμε, που διαμαρτύρονται...
γιατί δεν θέλουν να φτάσει το βιωτικό τους επίπεδο την εξαθλίωση, που δεν θέλουν να δούνε την Ελλάδα να συνεχίσει να ανήκει σε άλλους. Συμπέρασμα : είστε τόσο ζώα που ουσιαστικά με τις πράξεις σας λέτε "στα αυτά μας που η Ελλάδα ξεπουλιέται και που ο λαός της θα πεινάσει" ενώ ,έστω και μόνο τυπικά, ανήκετε και εσεις σ αυτόν τον λαό.

Και άλλοι όμως είναι ζώα όχι μόνο εσείς., κάποιοι που είπαν : "α τι καλά κάποιοι βουλευτές δεν ψήφισαν τα μετρά μπράβο τους". Μπράβο τους γιατί? Απλά τώρα που είναι η δυσκολότερη απόφαση λένε "κάτσε μη φάμε κάνα ξύλο όταν εφαρμοστούν τα μέτρα, ας τα ψηφίσουν κάποιοι άλλοι". Γιατί ΑΝ στ αλήθεια ενδιαφερόντουσαν όλοι αυτοί οι πονόψυχοι, δεν θα χαμε μπει στο ΔΝΤ. Και πες ότι είναι ΤΟΟΣΟ ηλίθιοι (μια χαρά έξυπνοι είναι γιατί όλα είναι ένα στημένο παιχνίδι άλλα τελοσπάντων) που δεν ξέρανε ότι θα ήταν αυτά τ αποτελέσματα, τότε, θα είχαν προτείνει να μειωθούν οι δικοί τους μισθοί τόσο, όχι οι δικοί μας (δεν άκουσα εγώ κανέναν να το προτείνει αυτό), και θα χαν πουλήσει ό,τι έχουν και δεν έχουν για να ξεπληρώσουμε "το χρέος". Άντε για να μη λέμε μπράβο στον κωλοφασίστα τον Καρατζαφέρη ο ο οποίος δήλωνε το 2009: Συνολικό εισόδημα 92.733,06 ευρώ, και είχε τότε 24 σπίτια σε Αθηνά Αρκαδία Κόρινθο Κατερίνη και Φθιώτιδα. Φανταστείτε τώρα. Αλλά δεν είναι μόνο οι βουλευτές, τα ΜΑΤ και οι ζητάδες που πατάνε τους διαδηλωτές με τις μηχανές, είναι και η νοοτροπία του ελληνάρα του αραχτού του βισματία του κομματόσκυλου, που πάντα έλεγε : ΧΑΛΑΡΑΑΑ θα φάω κανα φράγκο από δωω θα φάω κανα φράγκο από κειι θα πάρω και το επίδομα μου που πήγα στη δουλειά στην ώρα μου η θα δηλώσω και ψευδές εισόδημα και όλα GG. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗΗ ΕΙΣΑΙ ΑΛΑΝΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Η ΜΠΑΛΑ?

Ζούμε στην χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, αλλά εγώ όντας 20 χρονών δεν μπορώ να πω με καμία σιγουριά ότι σαν λαός είμαστε άξιοι απόγονοι των αρχαίων προγόνων μας. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά μη βασίζεστε στην δικιά μου γενιά να βγάλει το φίδι απ την τρύπα -Έτσι κ αλλιώς αυτό θα ήταν αποποίηση ευθυνών-. Η δικιά μου γενιά στην πλειοψηφία της είναι αποτελούμενη από φίδια ίδια μ αυτά που είναι μες τα κόμματα τώρα, τα μελλοντικά "σκυλιά" που θα προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους πολίτες του αύριο. Οι υπόλοιποι όμως είναι πιο οργισμένοι, πιο συνειδητοποιημένοι από τις προηγούμενες γενιές.

Το θέμα είναι να αντιληφθεί ο καθένας ότι δεν αρκεί να βασίζεται σε άλλους για αλλαγή αυτής της χώρας. Η διαφθορά φτάνει στα θεμέλια του συστήματος και μόνο με συλλογική προσπάθεια , αλλαγή νοοτροπίας και αντίδραση θα αλλάξει αυτό.

Πρέπει να καταλάβουν αυτοί οι "πάνω" ότι όταν φτάνεις έναν λαό στα όρια του, τ αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά. Ο ελληνικός λαός αυτή τη στιγμή είναι σαν βόμβα έτοιμη να σκάσει , και θα σκάσει αργά η γρήγορα, είτε γιατί η εθνική συνείδηση του Έλληνα θα ξυπνήσει ΌΤΑΝ πεινάσουμε ΌΛΟΙ και χρειαστεί να πουλήσουμε και το βρακί μας που λέει ο λόγος για να ξεπληρώσουμε δήθεν το ΔΝΤ, είτε για να μη φτάσουμε στο σημείο να χουμε ξεφτιλιστεί τόσο..καλύτερα το δεύτερο δεν συμφωνείτε?

Καληνύχτα σας.
Απο μια πολιτη 20 ετων
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην φοβάσαι φίλε μου.Δεν απαλλάσσεται κανείς της ευθύνης και κανείς δεν μπορεί να εξιλεωθεί ως όψιμα μετανοήσας γιατί το έγκλημα συνετελέσθη με την μακρόχρονη δική τους ευθύνη,την ώρα που το μόνο που τους απασχολούσε ήταν να θησαυρίσουν,να διαπλεκούν να εξαπατήσουν.
Ανήκουν στο παρελθόν και δεν έχουν καμμιά θέση στο μέλλον αυτού του τόπου.
Δεν είναι πατριώτες.Επιχειρηματίες με χοντρές μπίζνες είναι.

Ανώνυμος είπε...

O χρόνος τέλεσης των πράξεών σας, δεν πρόκειται να παραγραφεί όπως των προδοτών που προστατεύετε.Αυτό να το θυμάστε πολύ καλά. Ούτε και τα ονοματάκια σας από τους καταλόγους των Υπηρεσιών σας.Αυτοί μποροεί να την κοπανήσουν-άν προλάβουν-Εσείς όμως δεν θα μπορέσετε να τους ακολουθήσετε.

Ηφαιστίωνας είπε...

Πόσα παίρνετε το μήνα παιδιά; 700 ή... 2000 ευρώ; Αν κάποιος συνδικαλιστής σας που του έμεινε έστω και ελάχιστο ψήγμα ειλικρίνειας ή... πατριωτισμού, ας βγει να πει τούς πραγματικούς μισθούς ένός άνδρα τών ΜΑΤ. Το ρωτάω επειδή εγώ τουλάχιστον (υποθέτω κι άλλοι συνέλληνες) δεν μπορώ να εξηγήσω τη μανία σας να πατάτε τόν απλό διαδηλωτή με τις μηχανές σας. Ή ψυχοπαθείς είστε ή μισθοδοτείστε αδρά. Αν ισχύει τό πρώτο, είστε για λύπηση. Αν ισχύει τό δεύτερο, είστε δοσίλογοι και γνωρίζετε την κατάληξη που θα έχετε.

Pazouzou είπε...

Καλα τα λές κοπέλα μου..Πρεπει να στρεψουμε το προσωπο μας στο καθρεφτη και να φτυσουμε την φατσα μας γιατι ετσι καταντησαμε την Ελλαδα δια της βουλής και της ψηφου μας..
Ντρεπομαι στα 56 μου που κληροδοτω αυτην την Ελλαδα σε εσας τους νεους..Ολα τα υπολοιπα που γραφονται ειναι μπαρουφες της επαναστασης του καναπε...Εχουμε εμεις οι παλαιοτεροι την υποχρεωση να χυσουμε το αιμα μας(γιατι μονο ετσι θα επελθει η αλλαγη στον τοπο μας)για εσας...
Αντι αιματος ομως μαλλον τσιπουρακι θα χυθει γιατι τετοιο ρεει στις φλεβες μας λογω "αγανακτησης","ψευτομαγκιας","ωχαδελφισμου",και "ημιμαθειας".Ειμαστε οι ιδιοι που το 2009 φιλουσαμε την σημαια του Πασοκ πανω στα αγροτικα και ψηφιζαμε προσωπα και μονο προσωπα διοτι πισω απο αυτα κρυβοτανε το ιδιον συμφερον..Μακαρι να εχουν αλλαξει τα πραγματα,αλλα δεν νομιζω..
Να εισαι καλα!