Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Τέρνες στην ΝΔ;


Τον γουστάρει τον Τέρενς ο Σαμαράς. Για τη Β' Αθήνας πάει ο γνωστός δημοσιογράφος, από αυτά που μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ. Η παραδοσιακή βάση της Νέας Δημοκρατίας τον θέλει με χίλια. Το ίδιο και οι κομματικές οργανώσεις. Είναι η ώρα του να...
μπει στην Βουλή. Εκατό κλάσεις καλύτερος από πολλούς άλλους. Και από τους δημοσιογράφους που στηρίζουν τη Ν.Δ. Μπορεί να είμαστε περισσότερο της κριτικής, τους συνεπείς όμως τους αναγνωρίζουμε...
πηγη

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το αλλο ανεκδοτο με τον τοτο το ξερεις?σιγα μην παει ο κουικ με τον πουλημενο σαμαρα τι τον περασες μπουμπουκο?

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτά που γράφετε ?
Ντροπή.
Δεν ισχύει αυτο.

maria είπε...

ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ

beetle είπε...

Σιγά μη παει με τον πουλημενο τον Σαμαρά.....

Ανώνυμος είπε...

ποτε μη λες ποτε!!!
γιατι τελικα ολα τα ειδαμε!!

ΗΓΕΤΗΣ

Georgios_K είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Είναι πολύ έξυπνος για να κάνει κάτι τέτοιο.

Ανώνυμος είπε...

τι άρθρο είναι αυτό ρε παιδιά; Αν είναι δυνατόν, ποιος τα λέει αυτά; Αν μη τι άλλο ο άνθρωπος είναι αξιόλογος και αξιοπρεπής δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο

Ανώνυμος είπε...

O Κουικ ειναι γρηγορο πιστολι, ειδικα οταν το χρυσιον ειναι πολυ γυαλιστερο.
Το φλερτ με την εξουσια εχει πολυ ... παντεσπάνι.

Ανώνυμος είπε...

Τι είδηση είναι αυτή;
Δεν έχετε την στοιχειώδη λογική να πείτε ότι η είδηση είναι ψευδής!
Δεν θα έκανε πότε κάτι τέτοιο από την στιγμή που ξέρει τι λίστα θεμάτων που αυτοί οι προδότες ακολουθουν και που όπου σταθεί και βρεθεί τους αμαυρώνει τα όνοματα.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήθελε να πολιτευτή θα το είχε κάνει πριν πολλή καιρό. με όποιον και να κατέβαινε θα σάρωνε. Ακόμα και να αποφασίσει να πολιτευτή ως αξιόλογος άνθρωπος δεν θα το έκανε με το Σαμαρά μετά την στροφή που έκανε. Ο άνθρωπος είναι πατριώτης και πανέξυπνος αποκλείεται να κάνει τέτοια πατάτα.

Ανώνυμος είπε...

Μούφα είδηση... Αφήστε τις χαζομάρες...

Ανώνυμος είπε...

το θεμα δεν ειναι οτι θα παει. το θεμα ειναι οτι οι χαζοελληνες θα τον ψηφισουμε. κι αυτον κι οποιον αλλο βαλει (υποτιθεμενο διασημο).

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην ψηφισει ο κοσμος ΝΔ μετα απο ολα οσα συμβαινουν.Και μονο που το ακουω ανατριχιασα.Ημαρτον ΘΕΕ ΜΟΥ.Ποιος ΕΛΛΗΝΑΣ μπορει να ξεχασει ολα αυτα που γινονται.Τοσα ψεματα που μας λενε καθε ενα λεπτο ο λαος θα τα ξεχασει.Ε τοτε θα γεμισουμε δοσιλογους και προδοτες.........

ΤΕΡΕΝΣ είπε...

Χαίρομαι που οι περισσότεροι φίλοι του anti.ntp αντιλαμβάνονται τις μούφες πληροφορίες.

Εικοσιδύο χρόνια,όπου σε κάθε εκλογές ακούγεται το όνομά μου ως υποψήφιος του όποιου κόμματος,εγώ εξακολουθώ να παραμένω αποκλειστικά και μόνο στη δημοσιογραφική δουλειά μου.

Ειδικότερα τώρα,θα μου ήταν αδιανόητο να μαγαρίσω έναν αντιμνημονιακό αγώνα που δίνω κάθε μέρα ΚΑΙ μέσα από τα Δελτία Ειδήσεων που παρουσιάζω ΚΑΙ μέσα από το Διαδίκτυο.

Κάποτε και κυρίως στη δεκαετία του '90,ήμουνα δημοσιογραφική ντουντούκα.Τα χρόνια με ωρίμασαν.Έβλεπα από κοντά όλη τη σαπίλα του συστήματος και άρχισα να ξυπνάω,έστω και μα...χρονοκαθυστέρηση.

Τα τελευταία χρόνια οι μεταλλάξεις στη συλλογιστική μου για τους επιβήτορες της εξουσίας,με έφεραν απέναντί τους.Και έκανα αυτό που επέβαλε η συνείδησή μου και στις κλογές του 2007 και στις εκλογές του 2009.

Ήταν η αρχή για τον αγώνα μου από την ημέρα που μας πούλησε το πολιτικό σύστημα (το πράσινο στην αρχή και το γαλάζιο μετά)στους τοκογλύφους της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Και σκοπεύω να συνεχίσω έτσι μέχρι να σκορπιστούνε από προσώπου γης όλοι εκείνοι που ταπείνωσαν την Ελλάδα και σακάτεψαν τους Έλληνες.

Με όλα αυτά,είναι δυνατόν να έχουν κάποια βάση οι όποιες αναρτήσεις που με εμπλέκουν σε υποψηφιότητες με κόμματα που προσκήνυσαν το Μνημονίο και ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ την εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας;

Δεν το κρύβω ότι αν υπήρχε ένα απόλυτα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ κόμμα,με φρέσκους και άφθαρτους ανθρώπους,που δεν στοχεύουν το βάζο με το μέλι,που είναι έτοιμοι να ανατρέψουν το Μνημόνιο,που είναι έτοιμοι να δράσουν όπως ο Ραφαέλ Κορέα στον Ισημερινό,που είναι έτοιμοι να ξανακάνουν την Ελλάδα υπερήφανη,που είναι έτοιμοι να μας απαλλάξουν (και να τιμωρήσουν παραδειγματικά) τους προσκυνημένους πολιτικούς μας και τους μισητούς τροϊκανούς,ναι,τότε ίσως θα μπορούσα να σκεφθώ την εμπλοκή μου με μιά νέα πολιτική και υγειή κατάσταση.Αυστηρά και μόνο τότε.

Αλλά αυτό μοιάζει με όνειρο.Ίσως μετά τις επόμενες εκλογές όπου θα έχουμε το απόλυτο μπάχαλο με τις αποκρουστικές συγκυβερνήσεις,να προκύψει το θαύμα.

Ευχαριστώ και πάλι,όλους εκείνους που δεν πίστεψαν την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Ή δημοσιογραφική δράση συνεχίζεται ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ αμείωτα εναντίον του κάθε Κωλοτούμπα και του κάθε Κομανέτσι.

Φιλικά

Τέρενς Κουίκ