Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Στην Β’ Αθήνας με την ΝΔ ο Βορίδης!


Στην Β’ Αθήνας με την ΝΔ ο Βορίδης!Παρά τις συνεχείς διαψεύσεις όσον αφορά τις επαφές του Μάκη Βορίδη με την Συγγρού, το parapolitika.gr, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι όχι μόνο υπάρχουν συζητήσεις του υπουργού με την «γαλάζια» ηγεσία, αλλά βρίσκονται και σε προχωρημένο στάδιο!


Μάλιστα, στο τραπέζι έχει τεθεί και το θέμα της πιθανής υποψηφιότητας του Βορίδη με την ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές, και συγκεκριμένα στην Β’ Αθήνας. Ο στόχος μιας τέτοιας κίνησης; Απλούστατος. Η απορρόφηση από τον Βορίδη των παραδοσιακών δεξιών ψηφοφόρων του Πάνου Καμμένου, προκειμένου να μην υπάρξουν ανεπιθύμητες διαρροές είτε προς το υπό ίδρυση κόμμα του τελευταίου, είτε προς άλλες κατευθύνσεις.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νεοδημοκράτης δε θα τον ψηφίσει κανείς!Επειδή το ξέρει ο δοσίλογος(Σαμαράς) θα τον βάλει στο επικρατείας!

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΚΑΡΕ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΥΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Aντε με ελαφρα πηδηματακια ο Λα.Ο.Σ. θα την κανει προς την παραδοσιακη δεξιά, δηλ. θα επανελθει στην Ν.Δ. και θα το απολαυσει κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Μεγαααααααααααααααααααααααααααααλλλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ΛΑΜΟΓΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΕ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται(το μεγαλύτερο καλό της κρίσης!το ΛΑΟΣ διαλύεται!Μας έμειναν κανα δυο ακόμα!