Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

«Θα αυξηθούν οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα μετά τα νέα μέτρα»


Αυτοκτονίες και περισσότερες κοινωνικές εκρήξεις υποστηρίζουν πως θα προκαλέσουν τα επιπλέον μέτρα λιτότητας που υποχρεώθηκε να λάβει η Ελλάδα, η Ευρωπαϊκή Ενωση για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (AEDH), η Γαλλική Ενωση για τα...
Δικαιώματα του Ανθρώπου (LDH) και η Ελληνική Ενωση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ). Περισσότερες και γρήγορες μεταρρυθμίσεις, ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση πόρων και περισσότερη αυστηρότητα στην τήρηση των κανόνων δημοσιονομικής πειθαρχίας, είναι το μήνυμα που έλαβε η Ελλάδα από την τρόικα, όπως επισημαίνουν οι οργανώσεις. Ωστόσο, ότι αυτή η τρελή βιασύνη για μία αυξανόμενη πολιτική λιτότητας, μόνο να επιδεινώσει μπορεί την οικονομική και κοινωνική οπισθοδρόμηση του ήδη υποβαθμισμένου επίπεδου ζωής των Ελλήνων, τόνισαν με σημερινό κοινό μήνυμα τους οι οργανώσεις των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προς όλα τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, αναρωτούνται οι οργανώσεις, ποιο θα είναι το μέλλον ενός λαού και ενός έθνους, που καταδικάστηκε στην υπανάπτυξη. Κατά την άποψη των οργανώσεων, η λύση της συστημικής κρίσης που πλήττει την Ευρώπη και ιδιαίτερα τις χώρες - μέλη της ευρωζώνης, δεν μπορεί να προέλθει από πολιτικές λιτότητας, που αγνοούν τα οικονομικά και κοινωνικά δικαιώματα, τις δημοκρατικές ελευθερίες και το δικαίωμα των Ευρωπαίων να εκφράζουν ελεύθερα τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.
Πηγη
Ή φώτο απο το filologos10

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥς ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ !ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Oti kai na ginei,as min aftoktonisei kaneis. Den aksizei na xaropoiei kaneis tous neotaksikous aftoktonontas.Oso gia tous nomous tous...Skefteite oti egine i synteleia tou kosmou,eseis epizisate, kai ksanarxizete me to tipoia se kapoio xorio, i kapou allou.Min dolofoneite tous eaftous sas.Synanteiste kosmo, mileiste me allous pou einai stin idia katastasi,min ntrepeste gia ta sisitia tis ekklisias,den ftete eseis gia afto pou exei ginei. I zoi kathe Ellina einai polytimi opos kai na einai.Oso gia tin eleftheria, den prokeitai na ksanarthei pote se olon ton planiti.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παλικαρια γραφετε ελληνικα εστω και με λαθη. ΕΛΛΗΝΕΣ ειμαστε ! Οσο για τις αυτοκτονιες μην κανει κανεις καμια μαλακια . Αυτο θελουν οι μασονοι αλλα δεν θα τους περασει.

Ανώνυμος είπε...

Το πρωτο βημα για να τους δειξουμε οτι δεν τους λογαριαζουμε ειναι αυτην την φορα ομαδικη ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ σε ολα τα χαρατσια.ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΔεντουςΦΟΒΟΜΑΣΤΕ..................ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ..........

ΟΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΛΗΘΙΟΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ Σ'ΑΥΤΟ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ. ΣΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΕΤΣΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΧΙ, ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ, ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΑΣΠΑΛΑΚΕΣ, ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ, ΣΑΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ,ΟΣΟ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΟΣΟ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΥΛΑΠΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΣΑΣ ΣΑΤΑΝΑ,ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΓΡΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΡΒΟΡΟΔΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.
ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ