Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

«Κουκουλοφόροι» χωρίς καρδιά και πατρίδα


του Αριστοτέλη Βασιλάκη
Την ατάκα της χρονιάς έριξε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χαρακτήρισε όσους ψήφισαν το Μνημόνιο, ως...

«κουκουλοφόρους με γραβάτες»! Οφείλω να αναγνωρίζω ότι το «κατεστημένο» εδώ και τρεις μέρες δείχνει επαρκώς και αποτελεσματικά τα δόντια του στην κοινωνία, αφού διαδοχικά έκαμψε με κάθε τίμημα όλες τις αντιδράσεις του λαού για την ψήφιση του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2, στη συνέχεια το ψήφισε και τις επόμενες 2 ημέρες με χειρουργική ακρίβεια, στήριξε επικοινωνιακά το γεγονός, αφού η κοινή γνώμη έχει στρέψει το βλέμμα της, ΟΧΙ στα άθλια μέτρα που θα πάρουν, για να «περάσουν» οι λογιστικές εγγραφές της τρόικας, αλλά στις καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας.

Η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα περιγράφει με απόλυτη ακρίβεια, την καθεστωτική αντίληψη του «κατεστημένου», το οποίο μην μπορώντας να κρύψει τα κοφτερά του δόντια, πλέον «βρυχάται» με στόχο να εκφοβίσει τα θύματα του. Μόνο που η αγριότητα των αντιδράσεων του κατεστημένου φανερώνει, τον μεγάλο φόβο από τον οποίο διακατέχεται και προσπαθεί να υποκρύψει επιμελώς, χωρίς να τα καταφέρνει…

Αφού υποσυνείδητα προσπαθούν να «περάσουν» στους Έλληνες, ότι δεν έχει κανένα νόημα να αντιδρούν σε όσα τους επιβάλλουν, παράλληλα έχουν ξεκινήσει ένα μεγάλο προπαγανδιστικό «κίνημα», για το πόσο κακό θα κάνουν στη χώρα οι εκλογές.

Τρέμει το ΕΓΧΩΡΙΟ κατεστημένο τη λαϊκή ετυμηγορία. Δεν είναι οι Γερμανοί, ούτε οι Γάλλοι που φοβούνται την δημοκρατική έκφραση του Ελληνικού λαού. Εκείνοι έχουν διασφαλίσει, ότι η αρρώστια του Ελληνικού πολιτικού συστήματος δεν θα «ακουμπήσει» τις οικονομίες τους, κατ’ επέκταση και τις κοινωνίες τους. Τους χάρισε τον συγκεκριμένο χρόνο ο Παπανδρέου και οι «συνεργάτες» του.
Το ΕΓΧΩΡΙΟ κατεστημένο είναι εκείνο που φοβάται, την πολιτική ανατροπή και την ανάδειξη, πολιτικών, επιχειρηματικών και κοινωνικών δυνάμεων, εκτός κατεστημένου…

Φοβούνται αφενός ότι θα «χάσουν» τη βολή τους, αφετέρου τρέμουν ότι θα ακολουθήσει ο καταμερισμός των ευθυνών. Και αυτός «προβλέπεται» να είναι το ίδιο σκληρός και έντονος, με τα μέτρα που παίρνουν σε βάρος του Ελληνικού λαού, για να αποφύγουν να χάσουν οι ίδιοι τα προνόμια τους.

Μια χούφτα «βολεμένοι» Έλληνες, πολιτικοί, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, χρόνια τώρα πλουτίζουν παρασιτικά σε βάρος ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας… Ο πλούτος, φίλοι μου δεν είναι ενοχοποιητικό στοιχείο… Ενοχοποιητικός είναι ο τρόπος και τα μέσα με τα οποία αποκτήθηκε.
Όλ’ αυτά τα ενεργούμενα του «κατεστημένου», δεν ΜΟΝΟ κουκουλοφόροι με γραβάτες, αλλά και κουκουλοφόροι χωρίς, καρδιά, συνείδηση, πατριωτισμό και επίγνωση του ρόλου τους Για παράδειγμα την κ. Διαμαντοπούλου, δεν την ανέδειξε, ούτε ο Σόρος, ούτε ο Σόιμπλε, ούτε ο «Κάρλος Μπρούνι», αλλά ο Ελληνικός λαός… Εκτός αν γνωρίζει εκείνη κάτι άλλο, που εμείς δεν γνωρίζουμε…
stamparismata.blogspot.com