Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ανασχηματισμό με τεχνοκράτες προτείνει ο Κ. Μητσοτάκης


Ανασχηματισμό με διορισμό τεχνοκρατών σε θέσεις υφυπουργών με πενταετή θητεία και με ευρύτερη δυνατή συναίνεση, ζητά από...
την κυβέρνηση Παπαδήμου και τα κόμματα που συμμετέχουν σε αυτή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.


Ο πρώην πρωθυπουργός αφού καταλογίζει ευθύνες στην κυβέρνηση ότι παραβλέπει τη σκληρή καθημερινότητα μπροστά στην προσπάθεια να ξεφύγουμε από τον κίνδυνο της χρεοκοπίας, ζητά βαθύ ανασχηματισμό προκειμένου να προκύψει ολιγομελής και αποτελεσματική κυβέρνηση από πολιτικούς και τεχνοκράτες οι οποίοι σημειώνει, πρέπει να τεθούν επί κεφαλής των κρίσιμων υπουργείων Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη.

Σε ότι αφορά την πρότασή του για το διορισμό μονίμων υφυπουργών εξηγεί ότι απορρέει ως συνέπεια της γενικότερης αναδιάρθρωσης του πολιτικού σκηνικού λόγω των εσωτερικών εξελίξεων στα δύο μεγάλα κόμματα μετά την προχθεσινή ψηφοφορία.

«Επειδή όμως οι εκλογές – που ούτως ή άλλως, νωρίτερα ή αργότερα, θα είναι η τελική κατάληξη – θα είναι άλμα στο άγνωστο, χρέος της κυβέρνησης Παπαδήμου, στην ουσία χρέος των δύο μεγάλων κομμάτων που τη στηρίζουν, είναι σε όλα τα κρίσιμα υπουργεία να διορίσει – μεταβάλλοντας φυσικά τη νομοθεσία – μονίμους υφυπουργούς με πενταετή θητεία που θα καλύπτει και την επόμενη βουλευτικής περίοδο», δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ.

Επιπλέον αναφέρει ότι η χώρα είναι από καιρό ακυβέρνητη και ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου "η οποία όντως μας έσωσε την κρίσιμη ώρα από την άναρχη χρεοκοπία, ασχολείται κατά κύριο λόγο με το μεγάλο αυτό θέμα, παραβλέποντας τη σκληρή πραγματικότητα".

Τονίζει ότι για όσο χρονικό διάστημα παραμείνει στην εξουσία η κυβέρνηση Παπαδήμου η Ελλάς πρέπει να κυβερνάται και ειδικά υποστηρίζει ότι στα κρίσιμα υπουργεία Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη πρέπει να τεθούν επί κεφαλής τεχνοκράτες.

"Τα τραγικά γεγονότα της περασμένης Κυριακής όταν οι κουκουλοφόροι ανενόχλητοι πυρπόλησαν και λεηλάτησαν την πρωτεύουσα επιβεβαιώνουν δυστυχώς τη διαπίστωση ότι το κράτος στη χώρα μας έχει καταλυθεί και ότι η Δημοκρατία μας δεν λειτουργεί. Κι αυτό συνιστά κίνδυνο μεγαλύτερο και από την απειλούμενη χρεοκοπία", υπογραμμίζει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
briefingnews.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειπες την μαλακια σου ξαναμπες τωρα στην κασα σου...

Ανώνυμος είπε...

ναι ναι οτι απεκτησε και η ιταλια να το κανουμε και εμεισ.... μαριο μοντι και οι τεχνοκρατεσ του... χειροτερα σκατα δε γινετε.... ολοι ουδενασ εξαιρειτε ειναι αποφοιτοι απο το πανεπιστημιο μποκονι του μιλανο. ολα τα μασσονακια μαζι....

ρε ζομπι οπωσ λεει ο πατριωτησ παραπανω, μπεσ στην κασα σου σκατο!!!

Ανώνυμος είπε...

Απτις πολλες ρακιες εχει καει ο εγκεφαλος του και μονο με ακουστικα προγραμματισμένα με ετοιμο κειμενο που του τα λενε τα κορακια μπορει να μιλησει ο καντεμης,και τωρα τιτοθελε αυτο και βγηκε να κανει δηλωσεις την κατσαμε τη βαρκα φτουσου ρε βαμπιρ θα μας χρεωκοπησεις πριν την ωρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Με αλλα λογια ό,τι και να ψηφίσετε στις εκλογές ο υπουργός δεν αλλάζει.Αριστερή - δεξιά - κεντρώα κυβέρνηση ίδιο και το αυτό το αποτέλεσμα.

Λέω να τις καταργήσουμε κι όλας γιατί στοιχίζουν...

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΙΧΕΣ ΠΑΝΤΑ ΞΕΦΤΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ,ΟΥΣΤ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΙΩΝΟΒΙΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνετε τώρα τόσα χρονια τι μυαλά μας κυβέρνησαν πο πο ο αϊνστάιν διπλα του ωχριά ΓΡ

Ανώνυμος είπε...

ο,τι και να πει ο δρακουμελ να κανουμε το αντιθετο και θα καταφερουμε πολλα.

Ανώνυμος είπε...

TEXNOKRATES ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ?????
ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Κ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τι είπε πάλι ο κρονόληρος...ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΘΑ ΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Ε ΗΛΙΘΙΕ;

Ανώνυμος είπε...

...βρυκόλακα...