Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Βουλευτής του ΚΚΕ εκτόξευσε το κείμενο του μνημονίου


Βουλευτής του ΚΚΕ εκτόξευσε το κείμενο του μνημονίουΆρχισαν τα παρατράγουδα στην Ολομέλεια

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή, ενώ βρισκόταν στο βήμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος και εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους επελέγη η διαδικασία του κατεπείγοντος για την ψήφιση του νέου Μνημονίου.



Οι βουλευτές του ΚΚΕ άρχισαν να διαμαρτύρονται και Ο Κ. Μαυρίκος εκτόξευσε το έγγραφο του μνημονίου προς το βήμα.
«Τραμπουκίζετε. Δεν θα περάσει η δική σας αντίληψη κυρίες και κύριοι του ΚΚΕ και των άλλων κομμάτων που οδηγείται τη χώρα στην καταστροφή» απάντησε ο υπουργός Οικονομικών.

«Θα κάνει το γύρο του κόσμου η πράξη του κ. Μαυρίκου. Εξευτελίζετε τη χώρα και την οδηγείτε στην καταστροφή» είπε ο υπουργός Οικονομικών και συμπλήρωσε ότι «αν νομίζετε ότι θα οδηγήσετε την διαδικασία σε αδιέξοδο και θα τιμωρήσετε την τρόικα και το ΔΝΤ είστε γελασμένοι. Τον ελληνικό λαό τιμωρείτε».

Αμέσως παρενέβη η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλο προκαλεί τρομοκρατώντας, καθώς δεν περιορίστηκε στο να εξηγήσει το κατεπείγον του νομοσχεδίου.
ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

STO KEFALI EPREPE NA TOU TO PETAXEIS TIS SKATAPOTHIKIS,ALLA 400 SELIDES EINAI VARI POU NA FTASEI.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό τον πουτάνας γιό το Βενιζέλο πότε θα του βγάλουμε τα άντερα από τον κώλο;Ζηλεύω τους "απολίτιστους" Λίβυους που ξεσκίσαν και ξεφτίλησαν τον Καντάφι.Ειλικρινά εγώ ίσως έκανα χειρότερα αν έπιανα κάποιο από αυτά τα σκουλήκια στα χέρια μου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΤΑΝ

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΕΛΑΔΩΒΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΥΣΤ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΔΕΚΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΣΙΑ ΣΟΥ