Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙ...


ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΣΙΡΟΤΟ!...
"Ένα τσιρότο ρε παιδιάααα", η ατάκα που κυκλοφορεί σήμερα ευρέως στα δημοσιογραφικά γραφεία μετά το κλωτσομπουνίδι που έφαγε ο Μιχελάκης από τον Χατζηνικολάου. Μέχρι εδώ ακούστηκαν οι σφαλιάρες που έπεσαν στον...

Real fm...
πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Anti-nip λίγο σεβασμο στους νοημονες αναγνώστες σου. Την τραγικότητα και γραφικότητα του Χατζηνικολάου που τώρα θυμήθηκε να το παίξει τιμητης της ανεγγιχτης αξιοπρέπειας της Ελλάδας ενώ όσο ήταν στο payroll του συστήματος όλα ήταν καλά, να την παρουσιαζεις ως κλοτσομπουνιδι είναι υποκριτικό.
Το απόσπασμα ήταν ένα δημοσιογραφικό σκουπίδι απο την μεριά του Χατζηνικολάου που τον βρίσκω λάθος τουλάχιστον σε δέκα σημεία, και σε δημοσιογραφική δεοντολογία και σε πρακτικά ζητήματα και μπορω να τα τεκμηριωσω με επιχειρήματα.
Καλά έκανε ο Μιχελακης και έφυγε, αν έμενε βέβαια θα.τον εξέθετε περισσότερο.
Όλοι θα θέλαμε να μην είχε στείλει εγγράφως τις θέσεις του ως προς το σχέδιο διακυβέρνησης του αν γινει κυβέρνηση ο Σαμαράς, γιατί δείχνει υποτέλεια, ακόμα και υποψία έγκρισης. Όμως ο κάθε σοβαρός αναλυτής βλέπει πως έπρεπε να σταλεί πρωτίστως για το καλό της Ελλάδας. Για να πάψουν μα μας προπαγανδίζουν ως απόλυτα αφερεγγυους. Είναι εμφανές πως θέλουν να μας χρεωκοπησουν αλλά δεν μπορούν , παρά μονο αν πείσουν τον κόσμο πως προσπαθούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή αλλα οι Ελληνες είναι ανεπιδεκτοι σωτηρίας.
Και στην τελική την διαβασα την επιστολή. Δεν γράφει τιποτα μεμπτό και εναντίον του λαου πέραν του ότι αποδέχεται πως πρέπει να γίνουν και ιδιωτικοποιήσεις αλλά αυτό είναι αλλο μεγάλο κεφαλαιο και δεν σημαίνει απαραίτητα πως εγώ ειμαι ο σωστος και οι άλλοι λάθος.
Σε κινήσεις τακτικής δεν έκανε ο Σαμαράς το μεγάλο λάθος. Ας μην κραζουμε και για αυτό. Ας προσέχουμε που φωνάζουμε και γιατί , γιατί είναι απόλυτα σημαντικό όταν φωνάζουμε να έχουμε δίκιο. Διαφορετικά θα μας το κλέψουν συνολικά το δικαίωμα μας στη δικαιοσύνη. Οι καιροι είναι πονηροί και ο κάθε χατζηνικολάου επίσης..

Ανώνυμος είπε...

Έχει μαλακες η Ελλάδα ουουουουου
Ασε μας ρε φίλε με τον Αντωνακη και τον Μιχελακη που θα μας σώσουν κι αυτοί όπως οι προηγουμενοι....... Όλοι ειναι δοσιλογοι και ανθελληνες που θέλουν να κυβερνήσουν το πτώμα που λέγεται Ελλάδα. Αν ήταν παντελονατοι θα έπρεπε να φύγουν απο την χώρα χθες όχι αύριο.
ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ......ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ

ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ είπε...

Ο ΧΑΤΖΗ ΤΟΥ ΞΗΓΗΘΗΚΕ ΑΡΙΣΤΑ. ΔΙΟΤΙ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΝ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΠΕΤΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτος εγώ δηλώνω πως προκειμένου η χώρα να ελευθερωθεί και ανεξαρτητοποιηθεί επιτέλους, ειμαι διατεθειμένος να.δεχτώ τις θυσίες που ηδη κάνουμε χωρίς όμως αποτέλεσμα. Δεν είναι έτσι όμως. Πρώτον γιατί η πλειοψηφία δυστυχως δεν είναι διατεθειμένη να το κάνει και δεύτερον επειδή και πάλι δεν θα μας επιτρέψουν να το επιτύχουμε. Όποιος αποκτάει δυναμική (ούτε καν δύναμη) για να επιτύχει κάτι καλό για τον τόπο θα δολοφονείται όπως ο Γκιόλιας απο α λα καρτ και μιας μέρας τρομοκρατικές οργανώσεις.
Δυστυχως ή θα σκεφτούμε κάτι out of the box ή ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος που έχουμε είναι να τους λεμε ναι όταν δεν μπορούμε αλλιως και να κάνουμε όσο μπορούμε το αντίθετο.

Ανώνυμος είπε...

Θελω να απαντησω στον πρωτο σχολιαστη.
Μαλλον εισαι ο Ιδιος ο Μιχελακης ή μιλας σαν εκπροσωπός του.Αλλα ότι και να γραψεις ....δεν πειθεις φίλε μου ...Ο Σαμαρας ψωφισε,κι εσυ το ίδιο. Οχι που μου αρεσει ο Χατζη τοσο πολυ αλλα σημερα σε ξεσκισε...

Ανώνυμος είπε...

Απαντώ στον τελευταίο σχολιαστη.
Πρώτος εγώ επιθυμώ την ανατροπή του status quo. Μέγα ζήτημα είναι αν ο λαός είναι έτοιμος να υπερασπιστεί και να προστατεύσει αυτό το κίνημα. Δεν είναι δυστυχως. Αδυνατεί να διακρίνει κίνητρα. Γι αυτό και θεωρεί τον κάθε Φαρατζ φιλέλληνα. Ευκαιριακά τα θέλω του συμπίπτουν προσωρινά με αυτα του ειλικρινούς λαου. Όταν και εάν αλλάξουν οι ρόλοι, μπορεί να αποδειχτεί 3 Μερκελ μαζί.
Μόνη ρεαλιστική και βασικού επιπέδου επιλογή αποτελεί ο Σαμαράς. Εμένα δεν με καλύπτει. Θέλω κάτι καλύτερο. Αν ο κόσμος όλος περιμένει απο τους Ελληνες να βρουν κάποιο καλύτερο σύστημα όπως κάποτε την δημοκρατία, θέλω να αποδείξω την ταυτότητα μου και να το βρω δείχνοντας και τον τρόπο προς όλους τους λαούς με τον οποίο θα τον εφαρμόσουν.
Η καλύτερη επιλογή που εγώ προς το παρόν βρίσκω είναι αυτή του ΕαμΒ. Του πρώτου μετώπου που δημιουργήθηκε το 2007 παρακαλώ και όχι των ευκαιριακών μετώπων των μετα χριστού προφητών Καζακη και σία. Δεν ειμαι δογματικός όμως. Ο Σαμαράς είναι μια απο τις επιλογές. Είναι σίγουρο πως πατάει σε δύο βάρκες. Δεν εχω πειστεί ακόμα πως δεν εχει επιλέξει την σωστή. Η επιχειρηματολογία μέχρι τώρα ήταν έωλη, του δε Χατζή τραγικη, μηδενικής αξίας ως προς την δημοσιογραφική δεοντολογία, η τήρηση της οποίας είναι υποχρεωτική όταν αναζητούμε την αλήθεια και όχι την 'αλήθεια' που μας συμφέρει.
Ειδα πως στο blog του ο Τραιανου αποπειράται για.δεύτερη φορά με επιχειρήματα πάντα, να μας πείσει πως ο Σαμαράς είναι εξισου και παραπάνω προδότης με τους ΓΑΠ κ σία. Την πρώτη φορά τα επιχειρήματα του ήταν ευάλωτα σε αντεπιχείρηματα, να δούμε αυτή τη φορά αν θα μας πείσει. Δεν εχω διαβάσει ακόμα το κείμενο για να.σχολιάσω οπότε βάζω μια άνω τελεία.
Για το κλωτσομπουνιδι έχετε δίκιο πως το έριξε ο Χατζή αλλά όχι με τον τρόπο που είναι σωστος,αυτός των επιχειρημάτων αλλά αυτός της γραφικότητας, του ποιός φωνάζει πιο πολύ και της αλητικης ενέδρας. Από αυτα ευχαριστω δεν θα παρω. Καθείς εφ' ω ετάχθη