Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Οπτικοακουστικό υλικό από εχθές στο Σύνταγμα.


Το ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι πάντα παρών στα γεγονότα ώστε να σας ενημερώνει.


Δείτε ένα 10λεπτό βίντεο με πλάνα από την χθεσινή ημέρα.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό με 200 φωτογραφίες. πατήστε εδώ να το δείτε


44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κι'ομως καποιοι κοιμουντε ελαφρα τη καρδια!!καποιοι αλλοι ειδαν αγωνα
καποιοι ειναι στα μπουζουκια καντε μια βολτα να το διαπιστωσετε και υπαρχουν και καποιοι που δεν κοιμουντε καποιοι που τα ματια τους ειναι δακρυσμενα για την θυσια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

για δευτερη φορα βρισκομαστε να πολλεμαμε τουσ γερμαναραδεσ....(και τουσ τραπεζιτε).
αυτη την μαχη την χασαμε.... ηταν πολυ ανισσοσ ο πολεμοσ.... τα οπλα δεν τα ειχαμε εμεισ..(αλλα μηπωσ πρεπει να τα παρουμε..;;) διαφορετικα δεν κατορθωνουμε τιποτα....
εγω πλεον δε βλεπω γαλανολευκο υορανο μα τα χρωματα τησ γερμανιασ... επισημα αυτη τη φορα....
οταν ψηφιζανε τα σκουλικια χτεσ, ακουβα τα βηματα των WERMACHT ΜΕΣ στη βουλη ολοενα και πιο δυνατα....
τωρα, που παω να βγαλω την καρτουλα μου; για που τα τσιπακια;;;;;η νεα ταξη ειναι στο σπιτι μου...
αισχοσ και ντροπη.....
σωκρατισ

dimchris είπε...

Αν ο Κολοκοτρώνης στεκόταν απλά έξω από το σαράϊ του πασά και φώναζε "ελευθερία" θα είμασταν τώρα με φερετζέδες.Οι πιο πολλοί χθες που κατέβηκαν στο Σύνταγμα πάλι ήρθαν απροετοίμαστοι.Συγνώμη αλλά αν θέλεις να αλλάξεις τα πράγματα δε το κάνεις με περίπατο μέχρι το Ζάπειο και μούτζες στα ντουβάρια της Βουλής.Έκαναν τον Έλληνα που είναι φύσει πολεμιστής να μοιάζει με αποπροσανατόλιστο αμερικανάκι.Μας πιπιλίζουν το μυαλό από το σχολείο για την ειρήνη, τη μη άσκηση βίας τον πολιτισμό.Οι αρχαίοι μας πρόγονοι έφιαξαν τον Παρθενώνα και θεμελίωσαν όλες τις επιστήμες αλλά στις μάχες λούζονταν με το αίμα των εχθρών.Αν είναι να με λένε "πολιτισμένο" με τίμημα να χάνω την αξιοπρέπεια μου κάθε μέρα και να νιώθω διωκώμενος στην πατρίδα μου....ευχαριστώ δε θα πάρω.Προτιμώ να γίνω βάρβαρος.

ΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΑΝ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ..ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

- Διόρθωσις: "Το ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι πάντα παρών στα γεγονότα ώστε να σας ενημερώνει" Εάν τό άρθρο είναι "τό" (ουδέτερο) πρέπει νά γραφεί είναι πάντοτε παρόν!!! εάν "η" θηλυκό, πρέπει νά γραφεί παρούσα!!!. Αυτά... περισσότερα αντί οποιδήποτε σχολίου,"Μακελειό Ειρήνη ή Πόλεμος;"

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου ότι πέρασε δεν αλλάζει το μέλλον δεν το ξέρουμε απλός υποθέτουμε
Αυτό που ζούμε είναι το τώρα!
Ας αναγκάσουμε τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ να κηρύξει απεργία επ αόριστο.
Έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη γιατί παραμένουν αμέτοχοι
Αυτές οι μονοήμερες και διήμερες απεργίες δεν κάνουν τίποτα . Εγώ προσωπικά τις θεωρό απλός επαναστατική γυμναστική.
Αυτοί φταίνε για όλα!!
Οι πολιτικοί κάνουν τη δουλειά τους.
Οι συνδικαλιστές όμως πρέπει να επέμβουν τώρα. Είναι υποχρέωση τους!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ!!
Από σήμερα μη γράφετε για κανένα πολιτικό βαράτε τους συνδικαλιστές της ντροπής. Ας το διαδώσουμε σε όλα τα blogs.

Ανώνυμος είπε...

-Πρός εναπομείναντες φρογκόμυαλους,καναπεδόπληκτους,φραπεδόπληκτους,χάσκακες, Αραχωφαδόπληκτους,(κ)οπαδούς, καί λοιπούς..

Έλληνες: οι βάτραχοι που βράζουν
Το 1989 οι Ornstein και Ehrich ανέδειξαν τους κινδύνους από την αδυναμία κατανόησης των νέων δεδομένων μέσα από ένα εικονικό πείραμα («σύνδρομο του βάτραχου στο βραστό νερό»). Τοποθέτησαν ένα βάτραχο σε ένα δοχείο με νερό και άρχισαν σταδιακά να αυξάνουν τη θερμοκρασία. Ο βάτραχος, μη μπορώντας να αντιληφθεί τα νέα δεδομένα (αύξηση της θερμοκρασίας), παρέμεινε μέσα στο καυτό νερό και βρήκε φρικτό θάνατο. Θα μπορούσε να είχε σωθεί πηδώντας απλά έξω από το δοχείο…
Η αδυναμία ενός λαού, μίας συλλογικότητας να κατανοήσει τις μεταβολές που συντελούνται στο εσωτερικό περιβάλλον και διεθνή περίγυρο αποτελεί το μεγαλύτερο κίνδυνο για την επιβίωση του. Οι μεταβολές αυτές δεν συνιστούν ένα επιφαινόμενο ή εφήμερο χαρακτηριστικό αλλά μία κοσμογονικής υφής εκτροπή από αρχές, αξιακό πλαίσιο, συνταγματική τάξη πραγμάτων και βαθμό διεθνούς εκπροσώπησης του. Η μη συνειδητοποίηση αυτών των θεμελιωδών μεταβολών δημιουργεί αδράνεια και δεν επιτρέπει σε άτομα και συλλογικότητες είτε να προχωρήσουν σε αξιολογητικής υφής προσεγγίσεις είτε να δημιουργήσουν πολιτικά και κοινωνικά αντανακλαστικά στην ανυπαρξία του εσωτερικού Λεβιάθαν.
Το 1989 οι Ornstein και Ehrich ανέδειξαν τους κινδύνους από την αδυναμία κατανόησης των νέων δεδομένων μέσα από ένα εικονικό πείραμα («σύνδρομο του βάτραχου στο βραστό νερό»). Τοποθέτησαν ένα βάτραχο σε ένα δοχείο με νερό και άρχισαν σταδιακά να αυξάνουν τη θερμοκρασία. Ο βάτραχος, μη μπορώντας να αντιληφθεί τα νέα δεδομένα (αύξηση της θερμοκρασίας), παρέμεινε μέσα στο καυτό νερό και βρήκε φρικτό θάνατο. Θα μπορούσε να είχε σωθεί πηδώντας απλά έξω από το δοχείο…
Οι Έλληνες σήμερα αντιδρούν σαν έναν βάτραχο που αδυνατεί να αντιληφθεί τη νέα πραγματικότητα. Όχι αυτή που επιβάλλει τον απαιτούμενο εξορθολογισμό του κράτους και της δημόσιας διοίκησης, αλλά αυτή που μετατρέπει μία χώρα του Πρώτου κόσμου σε ένα τριτοκοσμικό προτεκτοράτο. Οι χθεσινοί δημιουργοί του χάους σήμερα εμφανίζονται ως υπέρμαχοι του εξορθολογισμού. Το πολιτικό σύστημα παραδόθηκε αμαχητί, πέταξε την εθνική ασπίδα του και λειτουργεί ως ένα εγκάθετο καθεστώς.
Για τους διεθνολόγους η παραίτηση μίας εθνικής ηγεσίας από την αποκλειστική, προνομιακή, θεσμική και συνταγματική υποχρέωση να προασπίζεται την επιβίωση μίας συλλογικότητας συνιστά μία κοσμογονία. Είναι η ιστορική στιγμή μίας βιβλικής αποκάλυψης, όταν η αποστασιοποίηση της πολιτικής ελίτ μεταβάλλει την οργανωτική πολιτική δομή του ενδο-κρατικού πεδίου σε ένα άναρχο και αποκεντρωμένο περιβάλλον. Η ευνομία της ενδοκρατικής τάξης εξισώνεται με το άναρχο περιβάλλον των διακρατικών σχέσεων.>>>>>>>>>>>>>>

Ανώνυμος είπε...

>>>>>>>>>>>>>>>Ο ευρω-κανιβαλισμός αποτελεί πλέον μία στρατηγική διαχείρισης της κρίσης, αφού η παραδειγματική τιμωρία της Ελλάδας προωθείται ως ένα άτυπο ή και τυπικό πρωτογενές ευρωπαϊκό «δίκαιο». «Έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε ταπεινώσεις που υφίσταται μία χώρα, ένα έθνος ιστορικό και υπερήφανο και ακόμα μεγαλύτερες ταπεινώσεις που θα αναγκαστεί να υποστεί» δηλώνει κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος.
Αν οι επιλογές μας κυμαίνονται μεταξύ ταπείνωσης και περισσότερης ταπείνωσης τότε οφείλουμε να δημιουργήσουμε τον τρίτο δρόμο. Είναι ο δρόμος του αυτοσεβασμού, της αντίστασης και της εθνικής αξιοπρέπειας, διαχρονικών εθνικών χαρακτηριστικών ενός μικρού και φτωχού λαού. Είναι ο δρόμος της καταγγελίας των επιφαινόμενων ευρωπαϊκών αξιών που δυστυχώς πολλοί διδάσκουμε στα αμφιθέατρα. Είναι ο δρόμος που θα διασώσει ενδεχομένως την Ευρώπη από μία πορεία προς έναν θεσμικό αυταρχισμό. Είναι η ώρα που ο βάτραχος θα πρέπει να πηδήξει έξω από το καυτό νερό.
Γ. Βοσκόπουλος. Επίκουρος Καθηγητής. Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Ανώνυμος είπε...

197 το ψήφισαν, όχι όμως ο Ελληνικός Λαός. Ο λαός δεν τους έχει δώσει καμία απολύτως εξουσιοδότηση. Δεν αναγνωρίζονται οι υπογραφές τους. Όχι, δεν τελείωσε εδώ. Η Ελλάδα δεν ξεπουλιέται. Ο λαός δεν παραδίδει την Πατρίδα. Η χούντα τους και ο τσαμπουκάς τους δε θα περάσουν.

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ!Κάθε μέτρο που έρχεται συνοδεύεται με άγρια καταστολή!Ακόμα και με νεκρούς!Διαβάστε το!

Ανώνυμος είπε...

Ηγέτη μου είχες μεγάλη φαντασία τελικά με τον Καραμαλάκα!
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Ο ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τά εκτελεστικά όργανα τού εβραιοσιωνισμού έν ...δράση , κατά τού Ελληνικού λαού !!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΟΣΩΝ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΝ.ΤΥΧΑΙΟ?Ε?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ?

Ανώνυμος είπε...

10.59 ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΩΛΟΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ.
Η ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην να σας χαιρετισω!!οπως βλεπετε απο το πρωτο σχολιο δεν κοιμηθηκα ειχα πολυ μεγαλη θλιψη!

1:09 θα μου αρεσε να ξερω με ποιον μιλαω!καταγομαι
απο την ΔΡΑΜΑ αλλα κατοικω ΣΕΡΡΕΣ απο 18 χρονων στη Ν.Δ Μπορεις να με αποκαλεις κομματοσκυλο δεν θα το αρνηθω!ολοι αυτοι τζιμας κολλια καρυπιδης λεονταριδης πολατιδης που ευτυχως!καταψηφισανκαι μετριασαν την θλιψι μου γιατι μιλαμε την ζωη μου εδωσα στο τρεξιμο ολοι τους ειναι γνωστοι και φιλοι πριν λιγο καιρο ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ηρθε 2 φορες αθορυβα σεμνα μεσα σε 15 μερες δεν μπορω να πω περισσοτερα τον πιστευω ακομη οταν ακουσα το ναι σε ολα ε!βγαλε συμπερασμα διαλυθηκα δεν ειναι θεμα φαντασιας οπως λες!οπως και ξερω αν δεν ειχε αυτη την στηριξη ο σαμαρας τιποτα δεν θα καταφερνε μην ξεχνας το παρελθον μας ακολουθει!και μας χαρακτηριζει!ειναι φυσικο να νιωθω πιο προδωμεν-απο καποιους αλλους ισως.
και θα το λεω με ολο το σεβασμο προς ολους αποκτηστε ενα ψευδωνυμο και μην κρυβεστε πισω απο την κουκουλα της ανωνυμιας.
ΣΩΚΡΑΤΗ
Μαλλον κουραστηκες και κοιμηθηκες το βραδυ σε ειδα αλλα απο την πικρα που ενιωθα μονο σασ διαβαζα την ωρα που διεξαγονταν η ψηφοφορια ηθελα να τους ακουω με τ'αφτια μου!και επειδη δεν βλεπω το χαζοκουτι τους και χθες υπερεβην
εαυτον!μου δημιουργησαν σοβαρο οργανικο προβλημα
εμετικοι,εκβιαστες,απειλητικοι,σιχαμενα ερπετα
και ο ΣΑΜΑΡΑΣ Για μενα γιατους λογους που προανεφερα ενα παραπανω.νιωθω χαλια πραγματικα βοηθηστε απο δω και περα τι κανουμε;περιμενουμε παθητικα;τωρα να περιμενω τουρκους σκοπιανους κα λοιπους γειτονες;

Ανώνυμος είπε...

ξερεις τι χρειαζοταν χθες ενας τρελος
με καρδια και ψυχη!!ενα αεροπλανο της πολεμικης αεροποριας και πανω στη βουλη !οπως ηταν ολοι μεσα θα επαιρναν τα χεραιτισματα ο ροκφελερ ο ροθτσιλτ ο σορος και ο μπρεζινσκι τοτε θα καταλαβαιναν
καλα το δογμα του σοκ!αλλα ουτε ενας η ελλαδα των ηρωων κατοικειτε απο πουλαδες αστα
ΗΓΕΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΡΦΕΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ? ΝΑ ΠΕΙΣ?ΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΣ?ΤΟ ΜΟΡΦΕΑΣ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΥΠΝΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

εμενα με ενοχλει που τα παιδια(ΜΑΤ)μας εχθες δεν σεβαστηκαν τους εαυτους τους,μα ουτε και τα εθνικα τους συμβολα μιας και εδωσαν στολες στον εχθρο...αυτο δεν τους το συγχωρω...οσο κι αν ηλπιζα οτι δεν θα κανουν κακο σε κανενα οι δευτερες και τριτες γραμμες τους,δηλαδη οι διμοιριες που χρησημοποιηθηκαν για να διωξουν εντελως αναιτια τους εναπομειναντες διαδηλωτες δεν ηταν δικα μας παιδια...κουκουλοφοροι και ματ εχθες μιλαγαν σε μεγαλο βαθμο γερμανικα κυριοι...θα πειτε τι λες ρε κολογερε και ισως ναχετε δικιο...μα οταν γυρισα απο γερμανια νομιζα πως ολα τα βασανα μου και οι βρωμα της γερμανιας θα εμενε εκει,ποτε δεν περιμενα να τους ξαναδω και μαλιστα μεσα στα ρουχα της ελληνικης αστυνομιας μα και πληθος κουκουλοφορων που απο ενα σημειο και μετα πηγαινανε χερι-χερι...

Ανώνυμος είπε...

2:08
Εντελως πληροφοριακα και γιατι μαλλον μπερδευεσαι
αυτη την ωρα ο ΜΟΡΦΕΑΣ ειναι στη δουλεια τωρα υπολογισε απο της 4 και μετα μπορει ομως και 6 αν κοιμηθει!!ονομα δεν εχεις;παντως οπου τον δω θα τον ενημερωσω να σου λυσει τυχον αποριες
ΗΓΕΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΗΓΕΤΗ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ.ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΔΕΟΣ. ΤΙ ΩΡΑΙΟΣ!!! ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ.ΣΑΤΑΝΙΚΟ?Ε?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ. ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΧΘΕΣ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΣΟ ΘΥΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ.

ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΑΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΔΕΡΝΑΝΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΒΛΕΠΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ..

ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΤΛ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΡΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=DhhdWsG4N6Y

Ανώνυμος είπε...

2.31 ειπαμε εφαρμοζονται τα πρωτοκολλα των ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ.ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ?

Ανώνυμος είπε...

2:38
Δεν διαβαζεις μονον εσυ!κατανοητο;
ανωνυμε κουκουλοφορε.οποιος δεν χρησιμοποιει ψευδωνυμο ασ μην μου απευθυνει το λογο δεν χρειαζεται βρε αδερφε με φαντασματα θα μιλαω;
φιλικα και με αγαπη
ΗΓΕΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ενταξει και κατανοητο.φιλικα και με αγαπη.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tgrWeMnl3dU

Ανώνυμος είπε...

εχω τα νευρα μου ντρεπομαι να κυκλοφορησωωω... φιλε ηγετη καλημερα εχω κατι ενδιαφερον στη αναρτηση > αντισυνταγματικο...
λιγο πια κατω
σωκρατισ

Ανώνυμος είπε...

Τιποτα δεν κανανε..

1) ΕΔΩ και ΤΩΡΑ Θα γινουν κομματα αντιμνημονιακα τα οποια θα στηριξουμε μες το οχυρο τους ΤΗ ΒΟΥΛΗ

2)Απο δω και περα ΘΑ ψηφιζουμε ολοι.. Τερμα η αποχη

3)ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.. ολοι ενωμενοι

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=aWEVNGcwInE&feature=player_embedded#!
τα καμαρια με τα μπλε .....ανεβαστε το
provato a.e.

sakis 1 είπε...

-Χριστέ μου πλημμύρισε όλους τους ΜΑΤατζήδες και τους μπατσομηχανόβιους με καρκίνο.Τόσο όσο μας έριχναν ΚΑΙ εχθές.Αφαίρεσε λίγα χρόνια και από εμάς αν χρειαστεί να το κάνεις,μόνο άσε με να τους δω να σφαδάζουν από τους πόνους. Να υποφέρουν τα σκουλίκια.ΧΡΙΣΤΕ μου,κάνε τους να έχουν αιώνια δυστυχία και φρικτό θάνατο.

Ανώνυμος είπε...

paidia emena mou fanike h me merika purotexnimata kotepsane......thn epomeni an tous kanoume mia anastasi kali na tin efxaristithoune...alla dustixos to pane gia aimatokilisma...idea mou h mou fenete?.protasi ..afto to koma ton kinigon tha katevei pote stis diadiloseis an nai pou kai pote.

Ανώνυμος είπε...

3:39
απο την μια θα γινουν κομματα αντιμνημονιακα ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ;
Και απο την αλλη ενωμενοι πως γινεται αυτο;
και που ηταν ολοι αυτοι ασε εναν ειδα να φωναζει τοσον καιρο και μονος θα δω πως θα το συνεχισει και αναλογως ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;αν ολοι αυτοι ειχαν κοινο σκοπο τη σωτηρια της πατριδος και του εθνους κατι θα ειχαν κανει ειδες κανεναν εσυ; εσενα 4:04 παντα το λεω και θα το λεω γραφετε Ελληνικα και χρησιμοποιητε ψευδωνυμο να παρει η ευχη δεν σας ζηταω να καταθεσετε πιστοποιητικο γεννησεως φιλικα
Η.......

Ανώνυμος είπε...

2:31 εδώ...

Πάτε καλά ρε; ένα ποστ έκανα. οποιος είναι ανώνυμος δε σημαίνει ότι ποστάρει πάνω από μία φορά για να σας τη φέρει και κυρίως όποιος έχει αντίθετη άποψη δεν είναι κουκουλοφόρος. ας ήσουν και συ κάτω να δω αν θα καθόσουν με γυμνό κεφάλι και χωρίς μάσκα. οι ματάδες-δούλοι πετούσαν πέτρες όταν τους τελειώσαν τα δακρυγόνα. ΚΑΙ δε χρειάζεται για να ποστάρουμε να βάλουμε τόσο γελοία ψευδώνυμα...

φιλικά και όπως και να το πάρεις στα παπάρια μου

προς αντι-ντπ, ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό βίντεο που υπάρχει online. MΠPABO

Ανώνυμος είπε...

Ellanios
μαλλον μπερδευτηκες προσεξε λιγο και θα καταλαβεις

2:31 και εσυ μπερδευτηκες αν μιλας για την φραση ανωνυμε κουκουλοφορε που εινει δικη μου δεν εννοω αυτο που καταλαβες εννοω την ανωνυμια και επειτα γιατι βριζεις δεν σε εβρισε κανενας τωρα ξεμπερδευτητε λιγο.και εαν τα ψευδωνυμα σου φαινονται γελοια βαλε ενα γραμμα ενα χαρακτηριστικο δηλ.να μην ξερουμε ποιος λεει τι;και τελος παντων το σταματαμε εδω γιατι ουτε οι επιθεσεις μου αρεσουν ουτε οι υβρεις
Η......

Ανώνυμος είπε...

Γίνεται να βγούμε όλοι από τα καβούκια μας?Να διώξουμε κομματικές ή άλλες ταμπέλες και να πολεμήσουμε τον αόρατο εχθρό ενωμένοι?Έλληνες?Όλοι αυτό είμαστε,έχουμε την ίδια πατρίδα και είναι χρέος μας να την σώσουμε από μια χούφτα πουλημένους!Ας ξεπεράσουμε τον φόβο που μας έχουν δημιουργήσει μέσω της πλύσης εγκεφάλου επιτέλους!!!!!!Μας οδηγούν αργά και σταθερά στο θάνατο και την υποδούλωση!Ας κάνουμε κάτι τώρα πριν είναι πολύ αργά!Και το τονίζω ΕΝΩΜΕΝΟΙ μια γροθιά!Γιατί εγώ αυτό που είδα χτες ήταν ταμπέλες,κόμματα, ανθρώπους που δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν!Και σε αυτό ποντάρουν οι άλλοι...

fnous fnous είπε...

Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας, το χρωστάμε στους εαυτούς μας.
Αν πιστεύετε ότι γράφονται σωστές σκέψεις ενημερώστε τους γύρω σας.

Διαδώστε τα … διαδώστε τα…

http://www.youtube.com/watch?v=M8RElkTtd4k&feature=youtu.be

FNOUS-ΕΑΜ β'- Γιατί ΕΑΜ ?

http://www.youtube.com/watch?v=2qk2bCN_Alw&context=C33512b3ADOEgsToPDskIuLUMSzXtzLINoD5dLzhPx

fnous-ΕΑΜ β'-Το mega κόλπο των πασοκοβενιζελικών.

http://www.youtube.com/watch?v=Q3w-ccjhak8&feature=youtu.be

fnous-ΕΑΜ β'-Η Μοσάντ φυλάγει τον Γιωργάκη τον πιό..

http://www.youtube.com/watch?v=rcaf23pp1f0&context=C33512b3ADOEgsToPDskIuLUMSzXtzLINoD5dLzhPx

fnous-ΕΑΜ β'- ΠΡΟΣΟΧΗ..Οι προδότες πάνε χέρι-χέρι.

http://www.youtube.com/watch?v=hx-Gx1rBnXA&feature=youtu.be

fnous-ΕΑΜ β'- Χρεοκοπία ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

http://www.youtube.com/watch?v=2YS1JGHYwmI&context=C33512b3ADOEgsToPDskIuLUMSzXtzLINoD5dLzhPx

fnous-ΕΑΜ β'- Πολίτες στα Όπλα.

http://www.youtube.com/watch?v=H0Kva2qQvX0&feature=youtu.be

fnous-ΕΑΜ β'- Δεκεμβριανά 2008

http://www.youtube.com/watch?v=V6DgYtpDatI&context=C33512b3ADOEgsToPDskIuLUMSzXtzLINoD5dLzhPx

fnous-ΕΑΜ β'- ΚΚΕ 90 χρόνια Χαφιεδισμού κ Προδοσίας

http://www.youtube.com/watch?v=Odi35JBFXQQ&context=C33512b3ADOEgsToPDskIuLUMSzXtzLINoD5dLzhPx

fnous-ΕΑΜ β'-H MEGAλη παράσταση του Τρόμου.

KANTE τα copy paste σε word ..... και διαδώστε τα......

Unknown είπε...

Θα απαντησω σε μια ερωτηση ενος φιλου.
.........
ΜΟΡΦΕΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ? ΝΑ ΠΕΙΣ?ΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΣ?ΤΟ ΜΟΡΦΕΑΣ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΥΠΝΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ.
13 Φεβρουαρίου 2012 2:08 μ.μ.
...............
..............................
Φιλε εχω πει πολλα πριν τα χθεσινα,οποτε αν με διαβασες θα ανακαλυψες πως οτι ειπα βγηκε αληθινο.
....
Οσον αφορα το ονομα μου το ....ΜΟΡΦΕΑΣ....
Καταρχην δεν συμβολιζει τον Υπνο.
Ο Υπνος ηταν ο πατερας του ΜΟΡΦΕΑ.
•Ένα σημαντικο λαθος!Συνηθως ο περισσοτερος κοσμος επικαλειται τον ΜΟΡΦΕΑ ως θεοτητα του υπνου. Αυτό είναι λαθος,αφου ο ΜΟΡΦΕΑΣ δεν είναι η θεοτητα του υπνου, αλλα του ονειρου, και συγκεκριμενα των ονειρων που εχουν να κανουν με τα ονειρα των ανθρωπων.

Στην ελληνική μυθολογία με το όνομα Μορφέας (Μορφεύς, δηλαδή αυτός που δίνει μορφή, σχήμα) είναι γνωστός ένας από τους χίλιους γιους του `Υπνου, ή ένας από τους αδελφούς του, ώστε η Νυξ ήταν είτε μητέρα, είτε γιαγιά του Μορφέως κατα τον Ησίοδο. Άλλη εκδοχή παρουσιάζει ως μητέρα του, την Πασιθέα. Ο Μορφέας ήταν επιφορτισμένος με την «αποστολή» να παίρνει διάφορες ανθρώπινες μορφές με τις οποίες εμφανιζόταν στα όνειρα των ανθρώπων. Στο έργο του τον υποβοηθούσαν υπηρέτες που ονομάζονταν Όνειροι, όπως ο Φοβήτορας και ο Φάντασος. Γενικότερα,

**ο Μορφέας θεωρήθηκε ως ο θεός των ονείρων**.

Ο Οβίδιος αναφέρει ότι ο Μορφέας επικεντρωνόταν στις ανθρώπινες μορφές των ονείρων, ενώ ο Φοβήτορας στις ζωικές μορφές και ο Φάντασος στα άψυχα αντικείμενα. Εξάλλου αναφέρεται ότι ο Μορφέας, ως επικεφαλής, είχε ιδιαίτερη ευθύνη για τα όνειρα των βασιλιάδων και των ηρώων. Ο Μορφεύς παριστάνεται με φτερούγες, που ήταν τόσο δυνατές και ανθεκτικές ώστε μπορούσαν να τον μεταφέρουν στα πέρατα της Γης.
............
**ο Μορφέας ο θεός των ονείρων**

Μονο που τα ονειρα μου συμβολιζουν την αληθεια!
Οσο απιστευτα και αν ειναι τα οσα σας λεω.

Ονειρα αληθινα....ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ....

Στον οποιο ζουμε!!

Ανώνυμος είπε...

εχουμε περασει απο το σημειο της συζητησης στο σημειο της πραξης.σιγουρα καμια μαχη δεν κερδιθηκε με τις φωνες αλλα ειμαστε σε κατασταση πολεμου πριν καν αρχισουμε να μιλαμε.χτες καηκε το κεντρο της πολης για ακομα μια φορα και σημερα βλεπουμε τα αποτελεσματα.μηπως σαν λαος ξεφυγαμε παλι απο τον δρομο μας.βαση ιστοριας ειμαστε μαχητες αλλα ανακαληψαμε και την δημοκρατια.μηπως να ξεκινησει μια εκστρατεια για να συνενοηθει ο κοσμος μεταξυ του για το τι θελει να κανει.απο τα κατωτερα στωματα μεχρι τα ποιο ψηλα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΡΦΕΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ.

Ανώνυμος είπε...

ηγετη που εισαι;;;; καλησοερα σε ολουσ
σωκρατισ

Ανώνυμος είπε...

Σου αφησα σχολιο καπου που εγραψες κ ειχε δυο σχολια τωρα ειμαι στις αναρτησεις εχασα χρονο σημερα πανε εκει κ θ α καταλαβεις στην αναρτηση
Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ η αστυνομια να συλλαβει τον πρωθυπουργο
Η......

Ανώνυμος είπε...

Kαι ο παπουτσης τα εχει κανει ολα γαργαρα. Θυμωνει και απο πανω οταν τον ρωτανε και ξερει οτι ειναι ενοχος. Ενα σαδιστικο ρεμαλι του κερατα που ακομη περπαταει ορθιο.
Δειτε πώς εκτελουν τις εντολες του τα ΜΑΤ εδω

http://topontiki.gr/article/30205

ΑΝΝΑ είπε...

με πονα η καρδια και η ψυχη μου απο χθες . . .εμεινα αυπνη ολη νυχτα απο την απογοητευση μου..δακρυσα απο περηφανια που ειμαι ελληνιδα για ολους τους αγωνιστες χθες.μπραβο τους!!!αραγε ομως τι θα γινει απο δω και περα?ποσο κατω θα παμε?ποτε θα γινει κατι δραστικο,κατι μοναδικο,κατι που θα τα ανατρεψει ολα?μπραβο σε ολους οσους ηταν χθες εκει!ο θεος να βαλει το χερι του. . .ο θεος να εχει καλα ολο τον κοσμο και οσον αφορα τους "εκλεκτους" της βουλης,ευχομαι να επεμβει η θεια δικη για ολα οσα μας εκαναν και κανουν.

Ανώνυμος είπε...

Μονο η Αττικη ειναι 5 εκατομυρια πλυθησμος... Που ησασταν ολοι και δεν βγηκατε στους δρομους?
Λοιπον για να τελειωνουμε μ αυτο το θεμα.. Οσοι προτιματε τον καναπε σας 1 εχω να σας πω: Για τα επομενα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 χρονια: 1 εκατομυριο εγγεγραμενοι ανεργοι τωρα (παραπανω ειναι στην πραγματικοτητα) και καθε χρονο θα αυξανονται. Οι υπολοιποι δουλευουν 2-3 δουλειες τη μερα (ημιαπαχοληση) για 400 ευρω και θα μειωθει κι αλλο ο μισθος σας και οι θεσεις εργασιας.. Θα δουλευετε 16 ωρες τη μερα οχι για να ζησετε αλλά για να πληρωνετε λογαριασμους, ρευμα, χαρατσι, νερο, νοικι κ.τ.λ., πετρελαιο θερμανσης, βενζινη (1.72 το λιτρο και ανεβαινει καθε χρονο) και δανεια... και θα φτασετε σε σημειο να ξεπουλατε σπιτια, χωραφια, οικοπεδα και ακινητα για να ζησετε... Επισης καθε χρονο αυξησεις στα τροφημα και σε ολη την αγορα και οι φοροι δεν θα σταματησουν να αυξανονται... .. Και για να σπουδασετε τα παιδια σας απο δω και περα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΦΑΣΗ...
ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΠΑΠΕ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ... ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ... ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΗΣΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ... ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΟΛΑ...