Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Για τα CDS οι πιέσεις στους ηρωικούς εισαγγελείς. Κατήγγειλαν ονόματα φωτιά!


20120214-215921.jpgΤο άθλιο καθεστώς Παπανδρέου που έριξε την χώρα στο εφιάλτη του ΔΝΤ αποκαλύφθηκε απο τους δυο ηρωικούς άνδρες. ΕΛΣΤΑΤ και CDS αλλα ειδικά τα CDS ήταν ο μοχλός πίεσης και των δυο.
Συγκεκριμένα μεταξύ των ονομάτων που είχαν καταθέσει απο την πρώτη στιγμή, ήταν ο υπουργός δικαιοσύνης, ανώτατος ...
δικαστικός λειτουργός κλπ.
Βλέπετε τον άθλιο φασισμό. Οι ελεεινοι των ΜΜΕ μέχρι την τελευταία στιγμη διέδιδαν ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΊΩΣ ότι οι εισαγγελείς δεν είχαν πει ονόματα και προσπαθούσαν να τους εξευτελίσουν.
Συγχρόνως όλο το άθλιο σύστημα ΠΑΣΟΚ με την ανοχή αν όχι συνενοχή των άλλων κομμάτων, συγκάλυπταν τις πιέσεις των καθαρμάτων του μνημονίου. Εκτός απο τον ΣΥΡΙΖΑ που Αλέξης Τσίπρας ήταν ο μόνος πολιτικός αρχηγός που επισκέφθηκε και στήριξε 
του εισαγγελείς γεγονός που τους έδωσε την πολιτική κάλυψη να συγκρουστούν.
Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να μάθουμε κύριε Σαμαρά εάν θα στηρίξετε τους εισαγγελείς στην εξεταστική για την ΕΛΣΤΑΤ. Συγκεκριμένα εάν θα τους καλύψετε στην αποκάλυψης του ρόλου του κυρίου Γεωργίου αφού εάν στοιχειοθετηθεί δόλος, καταπιπτει η συμφωνία με το ΔΝΤ (και πολύς κόσμος θα πρέπει να έχει την τύχη των Απριλιανών).
Για την ακρίβεια, οποίος τολμήσει να καλύψει τα καθαρματα, αργά η γρήγορα θα συνθλιβεί υπό το βάρος των αμαρτιών του.
Να μην ξεχνάτε κύριοι ότι και στο Μπελφαστ ισχύει το Βρετανικό Δίκαιο αλλά ακόμα και εκεί οι επίορκοι γεύονται το πραγματικό, Εθνικό δίκαιο.