Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Άφησε ιδιόχειρο σημείωμα o αστυνομικός των ΜΑΤ, που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη


Ιδιόχειρο σημείωμα ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας άφησε ο 29χρονος αυτόχειρας αστυνομικός των ΜΑΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες...

του SPNews το πτώμα του βρέθηκε από συναδέλφους του στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ στην οδό Κατσιμίδη, ενώ οι λόγοι που οδήγησαν τον 29χρονο αυτόχειρα στη μοιραία πράξη εξηγούνται εν μέρει στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πίσω.

Αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε να δώσει πρόωρα τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σαμουήλ Ντουγκατζάου ο αστυνομικός μετά την υπηρεσία του, πήγε στα αποδυτήρια και αυτοπυροβολήθηκε έχοντας την κάνη του όπλου του στο στόμα του.
ΠΗΓΗ

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είπα κι εγώ. ΜΑΤ με τύψεις; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι!!
υπάρχουν και ντεπόν ρε ματάδες!!

Ανώνυμος είπε...

ta depon kostizoun...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

me 300 euro tora to mina pou tha pernoun,tha peftoun kato san ta kotopoula stis diadiloseis.anti na afisoun ton kosmo na mpei mesa stin vouli na pisoun tous prodotes,erihna dakrigona ston kosmo ta zoa

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον καρκινος απο τα πολλα χημικα,ολα τα νεα χημικα ειναι καρκινογενη -για ευνοητους λογους- και οι μασκες ακομα και των ματ κρατανε μονο το 50% του δηλητηριου και θελουν αλλαγμα του φιλτρου ανθρακα που διαθετουν ανα καποιες ωρες χρησης...αλλα που λεφτα για τετοια.Αν και εγω κατακρινω τη σταση τους δεν χαιρομαι με το θανατο ενος νεου συνανθρωπου και συμπατριωτη μου....αντιθετως δε. Ο θεος να αναπαυσει και να συγχωρεσει τη ψυχη του, εκει που πηγε θα κριθει αληθινα για οτι και αν εκανε και εμεις ειμαστε οι τελευταιοι και πλεον αναξιοι γι αυτο!

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδια δεν ξερω αλλα κατι μου λεει πως δεν ισχυει αυτο περι προβληματων υγειας. Και οτι αυτοκτονησε απο τυψεις... Δεν γινεται ρε παιδια να ειναι τοσο αναισθητοι.. Δεν το χωραει ο νους μου... Ας ερθουν μαζι μας γαμωτο μου... Δεν θα μπορουν να κυκλοφορησουν στον κοσμο δεν το καταλαβαινουν? Θα αρχισουν να τρωνε ντοματες και αυγα οπως οι πολιτικοι.. Ενωμενοι θα τους γαμησουμε ολους μωρε.. τι πραγματα ειναι αυτα? Νομιζω πως ειναι πολυ απλο το θεμα απο εδω και στο εξης.. Εχουν ξεκαθαρισει ολα πια.. Ή ερχονται μαζι μας ή θα εχουμε ''εμφυλιο''. Και ο εμφυλιος δεν ειναι μονο κυνηγητο στο συνταγμα. Να δουμε εκει τι θα κανετε.. Η μοιρα της Ελλαδας (για να μην πω του κοσμου) θα κριθει το 2012! Απαντες να ετοιμασουν τους εαυτους τους!

Ανώνυμος είπε...

Φανταστειτε σκηνικο... Λιγοι μονο να αφησουν τις ασπιδες τους και τα γκλοπ την ωρα που ειναι παραταγμενοι μπροστα απο το συνταγμα και να ερθουν μαζι μας... Δεν γινεται... Ολη η ενεργεια του κοσμου εκεινη την ωρα θα ειναι τοσο ισχυρη και θετικη που θα ''μαλακωσει'' και τους υπολοιπους... Με εμας συναναστρεφεστε ρε παιδια καθε μερα.. Οχι με τα σκατα που φυλατε.. Νομιζετε οτι δεν θυμωμαστε τις φατσες σας; Τα παιδια σας τα ιδια θα στραφουν εναντιων σας. Σκαβετε τον λακκο σας και κυριολεκτω αυτη τη στιγμη.

Ανώνυμος είπε...

με πορδες αβγα δε βαφονται...οποτε επαναστασεις χωρις αιμα δε το βλεπω ας μην γελοιομαστε....

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αυτό που λέτε για τα ΜΑΤ, να έρθουν με το μέρος του κόσμου, δε γίνονται. Εκτός του ότι έχω φίλο μέσα ο οποίος άλλαξε τελειώς κατά την εκπαίδευση, έγινε άλλος άνθρωπος μέσα σε ένα μήνα, επιπλέον πληρώνονται καλύτερα από ότι νομιζετε ειδικά αυτοί που προστατεύουν τη βουλή από όσο ξέρω (παίρνουν μπόνους) και το γουστάρουν αυτό που κάνουν. Για τους ταγματασφαλίτες που πολεμούσαν στο πλευρό των Γερμανών τα έχετε ακούσει; Είναι η ίδια ακριβώς λογική αυτή των ΜΑΤ στις μέρες μας.

Ανώνυμος είπε...

9:02 Με συγχωρεις αλλα οντας ανθρωπος με ευαισθησιες αυτο που λες δεν το χωραει ο νους μου. Αυτην την ψυχρα που διαθετουν δεν μπορω να την αντιληφθω. Δεν αμφισβητω τα λεγομενα σου. Το ξερω καλα οτι η εκπαιδευση τους αλλαζει εντελως μυαλα. Αν οντως το παιζουν μαγκακια και τρανοι εε τοτε πρεπει να παραμεριστουν απο την κοινωνια. Κοψε επαφες ρε συ. Μην του ξαναμιλησεις εξηγωντας οτι με ανθρωπους που προστατευουν τα λαμογια δεν θες παρε-δωσε. Γκομενες, φιλοι, γνωστοι, ΟΛΟΙ ωθειστε τους εις τον κοινωνικο αποκλεισμο. Θα λυγισουν αργα ή γρηγορα. ''Απεγκατασταση'' των προγραμματων που τους εχουν βαλει χρειαζεται.

Ανώνυμος είπε...

9:19 μ.μ.
Τον έχω ξεκόψει σχεδόν τελείως φίλε μου. Μετά από επικές διαφωνίες που είχαμε σχετικά με τη κυβέρνηση τον ξέκοψα γιατί γινόταν πολύ επιθετικός χωρίς λόγο. Αλλά πραγματικά μην πιστεύετε ότι θα αλλάξουν μυαλά. Σας το λέω εγγυημένα. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το δρόμο της Κερατέας, θα το δείτε σύντομα.

Ανώνυμος είπε...

9:02
εχουμε κανει την ιδια συζητηση λιγες μερες πριν
σε μια αναρτηση που εγραψε ενας αστυνομικος σε αναγνωρισα απο το κειμενο γιατι μου ειχες μιλησει απλα δεν χρησιμοποιει ψευδωνυμο.θελω ομως να ρωτησω αυτος ο ψυχρος εκτελιστης που ειδα γιατι εγω τωρα καταλαβα το μεγεθος τησ απαθειας ειναι αποτελεσμα της εκπεδευσης η υπαρχει και κατι αλλο που ουτε και οι ιδιοι δεν γνωριζουν;

ΟΛΥΜΠΙΟΣ
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

ΗΓΕΤΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

ΟΚΕΥ ΗΓΕΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

auto pou leei o 08:43 einai file mou..
dystyxws kai gia ta MAT kai gia olous..

kai skepsou to ki alliws..
an hsoun o panourgos Eksousiastikos nous..
pou 8a ftiaxnw tis ousies.. pou 8a Peftan
panw se Spermata epanastatwn..
den 8a ta kanes KARKINOGONA & DRASTIKA ??

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ