Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ... Από τον Πατέρα Ελπίδιo


Ο Πατέρας Ελπίδιος από την Ορδόδοξη Ιεραποστολική αδερφότητα '' φως χριστού'' μίλησε στο Ρ/Σ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2 FM Nομού Πιερίας και στην εκπομπή '' πολιτικό βαρόμετρο'' με τον Ηλία Χρυσικό για τις δύσκολες μέρες που περνά η Ελλάδα , για τα συσσίτια '' φώς χριστού'' που συνεχίζονται και δίνουν ελπίδα σε εκατοντάδες φτωχά παιδιά καθώς και για τα νέα έργα που είναι υπό εξέλιξη
Ακούστε όλη την συνέντευξη...



ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλώ σταματήστε να θωπεύεται τους αφρικανούς θα μου'ρθει ο ντουβρουτζάς και το κρίμα στο κεφάλι σας.

Άμα τους γουστάρετε τόσο πολύ, πάρτε και το πατριαρχείο στους μαο-μαο και φύγετε όλοι μαζί να υσηχάσουμε ..... άντε ντε!! άντε μη πω καμιά βαριά κουβέντα επιτέλους !!!

Μας τους τρίβει και στη μάπα το Μεγκάλο κανάλι!!

Με τό ζόρι ρε παλιάνθρωποι να λυγίσουμε στην ανωμαλία? Ρε πού ακούστηκε αφρικανοί στην ευρώπη? Επειδή γουστάρουν οι διεθνείς συνομώτες?

Και ρε παπαδαριό ποιοί σφαχτήκανε για να είστε σήμερα εξουσία, να φοράτε τα χρυσάφια και να το παίζετε φιλακαλία και... (μη πώ τι άλλο)στους μαύρους?

Πανικός? Δέν έχετε "αντικείμενο" μήπως? Διευρήνουμε πανικόβλητοι το πελατολόγιο και την επιροή μας?

Θα μου πείς καλύτερα οι ορθόδοξοι, γιατί τους λατίνους τους είδαμε .. ακόμα αίμα στάζουν ...
και ότι πιάσανε , στάχτη το 'κάναν οι αχαρακτήριστοι ...

Αλλά μαυροφορεμένοι μου κρόνιοι φίλοι πάρτε τις business σας εντελώς εκτός χώρας και πάρτε μαζί σας το σύνολο των νέων φίλων σας,
σας παρακαλώ πολύ ...

Ευκαιρία για ένα χρυσορυχείο, καραμπινάτο off-shore, και δεν πρόκειται να σας μιλήσει κανένας σοβαρός άνθρωπος, γιατί θα κάνετε πραγματικό λειτούργημα! Άμα θέλετε μας δίνετε και κανα ψιλό για τα ταμεία μας ε? :)

Άντε αγάπες μου, άντε μην τα πάρω ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ( 8:49 μ.μ.) ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΓΝΟΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΣ...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΚΙ΄ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΕΔΩ ( ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΕΣ,ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ...) ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙ΄ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΤΟ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΜΕ;

ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ... Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ...

ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΜΟΝΟ, ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΔΡΥΜΑΤΑ,

ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ;

ΤΙΠΟΤΑ !

Τρία χρόνια αγάπης και προσφοράς
στο χωριό των ορφανών
της Ορθόδοξης Ιεραποστολικής Αδελφότητας
«Φως Χριστού»
Πέρασαν ήδη τρία χρόνια (2005-2008) από τότε που η Ορθόδοξη Ιεραποστολική Αδελφότητα «Φως Χριστού» ξεκίνησε, με τη βοήθεια του Θεού και τη φιλάνθρωπη συμπαράσταση όλων σας, το μεγάλο ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο της, ανάμεσα στα φτωχά και ορφανά παιδιά της Αφρικής. Κατά το χρονικό αυτό διάστημα χτίστηκαν:
-5 μεγάλα Ορφανοτροφεία
-1 Νοσοκομείο
-1 Εστία συσσιτίων για να τρώνε εκεί 2000 παιδιά
-1 Σχολείο
-3 Εκκλησίες
-1 μοναστήρι για ιθαγενείς μοναχές ιεραποστόλους
Για να έχουν τα Ορφανοτροφεία μας την δυνατότητα αυτοσυντήρησης, δημιουργήσαμε:
-1 εκτροφείο χοίρων, για να τρώνε πιο τακτικά τα ορφανά μας λίγο κρέας, καθώς και
-1 φάρμα από κατσικάκια και αγελάδες, για να μπορούν να πίνουν συχνά τα παιδιά μας ένα ποτήρι από το δυσεύρετο γάλα.
Όσον αφορά τον τεχνικό εξοπλισμό του χωριού της αγάπης ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, πραγματοποιήσαμε σημαντικές αγορές μηχανημάτων όπως: ενός αλευρόμυλου και ενός τρακτέρ με τα απαραίτητα σκαπτικά εξαρτήματά του για την καλλιέργεια της γης.
Παράλληλα με τα προαναφερθέντα έργα, ξεκίνησαν και «γεωτρήσεις» για την άντληση καθαρού και πόσιμου νερού στις γύρω περιοχές. Στο εξής, οι κάτοικοι της περιοχής της Αγίας Τριάδος, θα έχουν αμεσότερη πρόσβαση στο πολύτιμο αυτό αγαθό και δεν θα αρρωσταίνουν πλέον από την χρήση μολυσμένων υδάτων.

Tilemaxos

Ανώνυμος είπε...

16 Φεβρουαρίου 2012 8:49 μ.μ.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΒΟΥΛΩΝΕ!! ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΙ??? ΖΩΟ Ε ΖΩΟ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΓΚΗ,ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ?? ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ????ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΞΕΧΝΑΤςΕ ΜΗΠΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ,ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΜΟΝΟ ,ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΟ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ....ΣΠΥΡΟΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ!

Modestus είπε...

Εφόσον οι αναπτυγμένες χώρες αφήσαν να αλωνίζουν κάτι τσογλαναράδες στις κυβερνήσεις των υπανάπτυκτων χωρών (γι αυτό παραμένουν και υπανάπτυκτες) αυτά συμβαίνουν. Δεν υποστηρίζω κανένα λαθρομετανάστη είμαι κατά, αλλά για σκεφτείτε είχε όρεξη ο άλλος αν παρατάει την πατρίδα του και να φεύγει όπως όπως επειδή κάτι αρχίδια έχουν κάνει την ζωή τους κόλαση εκεί πέρα. Και όλα αυτά με τις ευλογίες των αρχιμασώνων των δυτικών χωρών.