Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Νέο σoκ για τον Έλληνα!


Υστερα από την απόφαση της Τρόικα ο κατώτατος μισθός ορίσθηκε για τους νέους στα 350 ευρώ. Πρόκειται για μια εξέλιξη που απογοήτευσε τους νέους και τους έπεισε οτι η... Γερμανία πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον `Ελληνα ως τριτοκοσμικό δουλοπάροικο...
χωρίς κανένα ουσιαστικό δικαίωμα. Οι τεχνοκράτες της κομισιόν μας είπαν ότι το μέτρο πάρθηκε για την προώθηση της ανταγωνιστικότητας. Πρόκειται όμως για ένα καλοστημένο μύθο για τους παρακάτω λόγους: 1) Στην Ελλάδα δεν υπάρχει σοβαρή βιομηχανική υποδομή, 2) Οι τράπεζες δεν έχουν ρευστότητα για την παροχή δανείων που θα επιτρέψουν την δημιουργία νέων επιχειρήσεων, 3) Οι επιτηδευματίες φορολογούνται υπερβολικά, αρα δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την προσέλκυση επενδύσεων. Το μόνο, λοιπόν, που μένει είναι η ηδονή των ιδιοκτητών πολυκαταστημάτων για τον ψυχικό πόνο των εργατών, και η απορία μας με ποια συνείδηση κοιμούνται οι πολιτικοί μας, που υπέγραψαν την καταδίκη των νέων για τα επόμενα 40 χρόνια.
.tro-ma-ktiko.blogspot.com
antibarcode.blogspot.com

4 σχόλια:

Modestus είπε...

Είναι πάρα μα πάρα πολύ απλό φταίει που δεν τους έχουμε γαμήσει ακόμα τους ίδιους και τα σπίτια τους να δεις μετά γέλιο.

Ανώνυμος είπε...

και τώρα που θα παίρνει ο Έλληνας 350 ευρό
έγινε ανταγωνιστικός ......
Τους Διάλυσε τους Βούλγαρους τους Ρουμάνους κτλ
που παίρνουν 200 και 150 ευρό τον μήνα...
γαμώ την κοροιδία τους γαμώ

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή τυχαίνει να βρίσκομαι στην Βουλγαρία αυτή την στιγμή 1:57 τα προϊόντα 1ης ανάγκης εδώ (λάδι, ψωμί, λαχανικά) είναι πάρα πολύ φθηνά καμία σχέση με την Ελλάδα (μισθός Μπαγκλαντές και τιμές Λονδίνου). Την Ελλάδα ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΕΙΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ Κ ΤΙΣ 199 ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..