Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

O ΡΙΖΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ


Aπό το : zoornalistas
Τρεις μήνες έχει να πληρώσει ο Δημήτρης Ρίζος τους εργαζόμενους της εφημερίδας του. Φαίνεται πως δεν έπιασε τόπο το άρθρο με το οποίο o εκδότης καλούσε (προ μηνός) τους «φίλους» της εφημερίδας να επενδύσουν στον... «κερδοφόρο και υγιή»...

Αδέσμευτο Τύπο!
Ετσι τα Διοικητικά Συμβούλια της... ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην έκδοση της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», από τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, 15 Φεβρουαρίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, 16 Φεβρουαρίου 2012.
Οι εργαζόμενοι στον Αδέσμευτο έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας.. αντιμετωπίζοντας την παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας της εφημερίδας.
Ήδη, δεν έχουν εξοφληθεί δεδουλευμένες αποδοχές του Νοεμβρίου 2011, ενώ δεν τους έχουν καταβληθεί οι μισθοί των μηνών Δεκεμβρίου 2011 και Ιανουαρίου 2012.
Οι Ενώσεις ζητούν την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων οφειλών στους δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους και τεχνικούς τύπου, που εργάζονται για την εφημερίδα «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ».

1 σχόλια:

reis είπε...

KAΛΑ ΚΑΝΕΙ ! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ !

ΑΠΟΡΩ ΘΕΜΑΤΟΘΕΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ! ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΗ ΓΣΕΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ !

ΜΗ ΒΓΑΖΩΝΤΑΣ ΑΧΝΑ ΚΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΙΠΗ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΗΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ?

ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΥΞΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΣΕ ΟΛΑ ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΚΙ ΑΓΝΟΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΣΥ ΖΗΤΑΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ?

Ε ΠΑΡΤΑ ΤΩΡΑ !