Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Παρεμπόδισαν ανάπηρο να φύγει από τα δακρυγόνα (video)


Αποκλειστικό: Παρεμπόδισαν ανάπηρο να φύγει από τα δακρυγόνα (video)
Αγανακτισμένος διαδηλωτής σε αναπηρικό καροτσάκι βρέθηκε ανυπεράσπιστος μέσα στα χημικά που έριξαν οι δυνάμεις καταστολής.
Στην προσπάθεια του να διαφύγει με ...
την βοήθεια ενός άλλου διαδηλωτή και μιας φ φωτορεπόρτερ εμποδίστηκε από τα ΜΑΤ, τα οποία τον απωθούσαν.
Δεν άντεξε και παρ όλη την ιδιαιτερότητα του, διαμαρτυρήθηκε έντονα στους αστυνομικούς για την άσχημη συμπεριφορά τους.
Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που μας έστειλε ερασιτέχνης οπερατέρ.
Επιμέλεια: Σάκης Λευτάκης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από ανεγκέφαλους πραιτωριανούς ρεμάλια περιμένεις φίλε μου να καταλάβουν το προβλημά σου... δεν έχουν καταλάβει ότι πέρα από της εντολές υπάρχει και κάτι που λέγετε συνειδηση....αλλά αυτό είπαμε...μόνο αν υπάρχει λίγος εγκέφαλος....

Ανώνυμος είπε...

Έλεος πια με αυτόν τον "ανάπηρο". Είναι ο ίδιος ανάπηρος που σε προηγούμενα επεισόδια έπεσε επίτηδες πάνω σε αστυνομικούς για να ξεφύγει ταραξίας που είχαν συλλάβει και στη συνέχεια φώναζε "δεν βλέπετε, δεν βλέπετε" δηθεν ότι τον χτύπησαν οι αστυνομικοί.
Οι μεγαλύτεροι ξεφτίλες περισσότερο και από τους διεφθαρμένους πολιτικούς είναι αυτοί που καίνε, καταστρέφουν, κλέβουν και δημιουργούν ανέργους και φυσικά αυτοί τους βάζουν ή αφήνουν να τα κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

μάλλον και συ μεγάλος ξεφτίλας είσαι αφου δεν μπορεις να καταλάβεις ότι αυτοί που καίνε είναι παρακρατικοί και δεν τείθεται καν θέμα σύγκρισις.

Ανώνυμος είπε...

3:17 Για τους παρακρατικούς αναφέρθηκα, εσύ που δεν είσαι ξεφτίλας είσαι σίγουρος ότι ο ανάπηρος δεν είναι και αυτός παρακρατικός ή αυτός που προσπάθησε να ελευθερώσει δεν ήταν παρακρατικός;