Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΤΟ Παπανδρέου: Ο Νταλάρας πρέπει να μπορεί να τραγουδά ελεύθερα!


Παπανδρέου: Ο Νταλάρας πρέπει να μπορεί να τραγουδά ελεύθερα!
anti-ntp.net: Για να καλύπτεται ο Νταλάρας από τον διαπλεκόμενο πρώην πρωθυπουργό που οσονούπω θα εισπράξει και τα cds, φανταστείτε πόσο βαθειά χωμένος στο σύστημα είναι ο μέχρι πρότεινος κάτοχος ελληνικών ομολόγων Γ.Νταλάρας.
Από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου βρήκε ευκαρία να πει μια καλή κουβέντα -αλληλεγγύης- για τον «διωκόμενο» Γιώργο Νταλάρα:

«Ο Νταλάρας πρέπει να μπορεί να τραγουδά ελεύθερα όπου θέλει. Είναι ζήτημα δημοκρατίας και δεν θα επιτρέψουμε τον εκφασισμό της....
δημόσιας ζωής».




tsantiri



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ;;;;;
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΤΡΟΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ

Ανώνυμος είπε...

παπαντρεου καλυτερα να μασας παρα να μιλας.Εξαλλου τωρα πια ολοι ακολουθουμε το συστημα σου.Οταν μιλας εσυ και τα υπολοιπα λαμογια εμεις κωφευουμε.Εξαλλου φτανει το τελος σας.Ανυπομονω να σας δω κρεμασμενους στην πλατεια Συνταγματος.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!ΟΥΣΤ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο μαλάκες δεν είναι! Είναι όλοι άνθρωποι του συστήματος ΠΑΣΟΚ. Είναι όλοι βολεμένοι γι αυτόν τον λόγο Σάββατο 10 Μαρτίου πρωί πρωί είναι όλοι εκεί για να χειροκροτούν τις μπούρδες του Αρχηγού!!

Ανώνυμος είπε...

«Ο Νταλάρας πρέπει να μπορεί να τραγουδά ελεύθερα όπου θέλει. Είναι ζήτημα δημοκρατίας και δεν θα επιτρέψουμε τον εκφασισμό της....
δημόσιας ζωής»

Κοιτάξτε ποιοί μιλάνε για φασισμό!!

Η εκωφαντική μειοψηφία της ανωμαλίας, του πολυ-πολιτισμού, οι ισλαμο-αφρικανολάγνοι - κτηνοβάτες, που με το έτσι θέλω, οι υποκριτές, αρχιερείς του φασισμού και του ρατσισμού μας προβάλουν τις ονειρώξεις τους και απαιτούν να τις δεχτούμε!

Ποιοί ? Εμείς οι λευκοί αυτόχθονες ιδιοκτήτες της χώρας??? (Απο την Κύπρο εώς την πινέζα και απο το Ιόνιο μέχρι τον Πόντο - default set up)

Άντε στον αγύριστο καλοί μου...

(Εκ του Ιδιοκτήτου της χώρας)

Ανώνυμος είπε...

Ποσο καιρο ειναι απληρωτοι οι υπαλληλοι του ΠΑ-ΣΟΚ? 5 Μηνες? Ετσι ρε λαμογια να ψοφησετε και εσεις και αυτα τα σκουπιδια που πανε και χειροκροτανε το δοσιλογο, εθνοπροδοτη Παπανδρεου. Θελουν σκοτωμα ολοι οι προσκυνημενοι! Υπαρχουν ακομα καποιοι που υποστηριζουν αυτο το καθαρμα και τον αλλο τον αλητη τον σφουγγαρακι της Πολιτικης Ανοιξης? Ειναι απιστευτο να το χωρεσει ο νους!!! Ειναι για φτυσιμο και για πολλες κλωτσιες οσοι τους στηριζουν και τους χειροκροτανε αλλα να μου πειτε απο αρχαιοτητων χρονων υπαηρχαν οι προδοτες στη χωρα μας!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ.ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΔΙΩΧΤΗΚΑΝ ΚΑΜΙΑ 20 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ.ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ? ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΕΝΝΟΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.......

gaoutsos είπε...

θα ρθει και η σειρα του γι αυτο τα λεει


www.gaoutsos.blogspot.com