Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

"ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ. Η ΛΙΜΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΥΣ"


Σε νέο φραστικό επεισόδιο στην καθιερωμένη του επίσκεψη για μπάνιο στη λίμνη της Βουλιαγμένης ενεπλάκη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος. Οπως έχει γίνει γνωστό, ο κ. Πάγκαλος, συνοδευόμενος όπως πάντα από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, έφτασε στη λίμνη, πλήρωσε αυτή τη φορά το εισιτήριο και κατευθύνθηκε προς τις ξαπλώστρες...


Την ώρα, όμως, που έβγαζε το μπουρνούζι του για να κολυμπήσει...

αγανακτισμένος λουόμενος του φώναξε: ''Σήκω και φύγε από εδώ ρε, η λίμνη δεν είναι για ιπποπόταμους!''

''Έμενα είπες ιπποπόταμο;'', τον ρώτησε ο κ. Πάγκαλος, για να πάρει την απάντηση: ''Ναι ρε, εσένα είπα, να σηκωθείς να φύγεις από εδώ. Τ 'ακούς;''.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο κ. Πάγκαλος προτίμησε να αποχωρήσει και να μη δώσει συνέχεια στο θέμα. Λίγους μήνες νωρίτερα, σε διαμαρτυρία επισκέπτριας γιατί δεν είχε πληρώσει το εισιτήριο εισόδου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε δημιουργήσει μεγάλο θέμα, ζητώντας τη σύλληψη της και κινητοποιώντας ακόμη και τον υποδιευθυντή του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

dexiextrem.blogspot.com
makeleio.g

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ειναι πολυ θρασεις και αδιαντροποι. Ζητουν σεβασμο ενω πινουν το αιμα του λαου.
Εντελως βλαμενοι.
Αποχωρησε, γιατι δεν ηθελε να δωσει στοχο λογω προεκλογικης περιοδου. Παριστανει τον φιλοτιμο για να μη χασει ψηφους το μπατσοκ. Ειδαλλως ειναι αδιστακτος φονιάς οπως και ο παπουλιας και ο μπενιφ(ζ)ελός. Σε αλλη περιπτωση θα ειχε διαταξει την συλληψη του λουομένου. Χούντα γαρ.