Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΑΡΕΑΚΙΑ" ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΒΑΔΙΣΤΑ 25% ΣΤΗ ΝΔ


Ο επικοινωνιολόγος Κώστας Παναγόπουλος της Alco, γνωστός Νεοδημοκράτης, που κατόρθωσε να κάνει ακόμα και τον αείμνηστο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο να...
χάσει τις εκλογές στην Κύπρο, παρεούλα με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τον κουμπάρο του τον Σεριάτο(που δεν ξέρουμε ακόμα εαν έχει πληρώσει τους εργαζόμενους στην εταιρεία που είχε και έβαλε λουκέτο, γιατί για την άλλη εταιρεία τις "Αποδείξεις" ξέρουμε ότι τα πήγαν καλά), έβγαλε δημοσκόπηση στον αέρα που δίνει ψηλά τη ΝΔ και χαμηλά όλους τους άλλους.
Την δημοσιοποιούμε, με εξαιρετικές επιφυλάξεις.
Αλλά από εδώ και στο εξής θα δημοσιοποιούμε και ότι έχει γραφεί στο διαδίκτυο για το βιογραφικό των δημο-σ-κόπων.
Για τον κ.Παναγόπουλο, έχουν γραφεί τα εξής(αφού επίσημο βιογραφικό δεν βρήκαμε, εαν έχει να μας το στείλει):
"Ο Κώστας Παναγόπουλος της ALCO, ήταν στο επιτελείο του μεγάλου χαμένου, του Τάσσου Παπαδόπουλου. Ο κ. Παναγόπουλος υπήρξε άνθρωπος της ΝΔ επί χρόνια. Αρχικά ΟΝΝΕΔίτης, μέλος της γραμματείας Μαθητικού μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ασχολήθηκε αργότερα με τις προεκλογικές εκστρατείες επί Μητσοτάκη.
Ο νικητής Χριστόφιας χρησιμοποίησε σαν επικοινωνιολόγο τον Γιάννη Λούλη, βασικό σύμβουλο της ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη παλιότερα και του Κ. Καραμανλή μέχρι πρόσφατα. Για να έχει καλές δημοσκοπήσεις ο κ. Λούλης πήρε τον Τάκη Θεοδωρικάκο της GPO, που αρχικά ανήκε στην ΚΝΕ, αργότερα "κόλλησε" με τον Κώστα Λαλιώτη, ο οποίος τον έκανε διευθυντή του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
Στο στρατόπεδο του Κασουλίδη πήραν πόστα οι προερχόμενοι από την ΝΔ Γ. Φλέσσας, και ο, ειδικός στις δημοσκοπήσεις, Στράτος Φαναράς της Metron Analysis. Στην Ελλάδα κατά καιρούς Φλέσσας και Φαναράς συνεργάζονται με την κ. Μπακογιάννη".
dimoskopisi-evaggelatou2
Από την δημοσκόπηση προκύπτει επτακομματική Βουλή. Πιο αναλυτικά:
ΝΔ: 25%
ΣΥΡΙΖΑ: 22,7%
ΠΑΣΟΚ: 12,5%
ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ: 6,5%
ΚΚΕ: 5%
ΧΡ.ΑΥΓΗ: 4,5%
ΔΗΜΑΡ: 5,2%
ΔΗΜ.ΞΑΝΑ: 2,2%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 1,4%
ΛΑΟΣ: 1%
dimoskopisi-evaggelatou3
πηγη