Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Φράγκος: Με 3 εκατομμύρια ευρώ οχυρώνω τον Έβρο και τα νησιά!


Με άμεση παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Φραγκούλη Φράγκου κόπηκε το σκανδαλώδες διαγωνιστικό πρόγραμμα διάθεσης 3 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας και εξοπλισμού ξενάγησης στο...
Πολεμικό Μουσείο!

Μάλιστα ο υπουργός ζήτησε να κατέβει το πρόγραμμα άμεσα και από την σελίδα της Διαύγειας, όπου είχε αναρτηθεί.

Σχολιάζοντας το γεγονός σε στενούς συνεργάτες του ο υπουργός και στρατηγός ανέφερε ότι «Με τρία εκατομμύρια ευρώ φτιάχνω δέκα οχυρωματικά έργα στα νησιά και στον Έβρο! Η πολιτική ηγεσία που θα ακολουθήσει μετά τις εκλογές ας αναλάβει τις ευθύνες της και σε ότι αφορά την αναθεώρηση της κοστολόγησης του έργου στο Πολεμικό Μουσείου που δεν θέλω να αμφιβάλω ότι πρέπει να γίνει. Από εμένα, όμως, δεν περνάει τέτοιο πράγμα»!

Ο κ Φράγκουλης Φράγκος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους (νυν) συναδέλφους του!

Μακάρι να καθιερωθεί σε αυτή τη θέση! Την αρχή έκανε με τους Τούρκους, μετά οι Σκοπιανοί και τώρα η κατασπατάληση χρημάτων που δεν δέχτηκε!

Και πάλι μπράβο στον Αρχηγό!

Πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΡΕ!

HUNTER είπε...

ετσι για να κλεισουν τα στοματα μερικων.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο να και ένας ΕΛΛΗΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Οσο υπαρχουν ακομα ανθρωποι μπορουμε να ελπιζουμε.Μπραβο ρε ΕΛΛΗΝΑΡΑ τετοιους χρειαζετε η ΕΛΛΑΔΑ για να σπασει το αποστημα.Ολοι μαζι και με το κεφαλι ψηλα ψηφιζουμε αντιμνημονιακα κομματα για την λευτερια μας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, είστε σοβαροί; Τι μπράβο και παράδειγμα προς μίμηση; Πριν από μερικούς μήνες όλα τα ανεξάρτητα μπλογκ έγραφαν για τα εκατομύρια που πλήρωσε η ΕΡΤ την κόρη του. Υποτίθεται για την εκπομπή που παρουσίαζε, άξιζε μερικές χιλιάδες ευρώ το κάθε επεισόδειο. Χώρια τα όσα έχει φάει κατά διάρκεια της θητείας του ως "Τσάκ Νόρις" του Ελληνικού Στρατού. Καλά, τα υποβρύχια που πήραμε από τους Γερμανούς, ποιοι νομίζετε ότι κανόνισαν; Η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ ξέρω ακριβώς. Παρόλα αυτά, σίγουρα ήξερε και αποδεδειγμένα, δεν έκανε τίποτα για να το αποτρέψει...

...Αν δεν αναρτηθεί αυτό το σχόλιο, τότε δεν θα ξαναμπω στο ιστολόγιο σας και θα το δυσφημίσω. Αυτό δεν είναι απειλή, είναι δήλωση.

Ευχαριστώ

Delta είπε...

Εχει απολυτο δικιο ο 12:10 π.μ.
η κορη του φραγκου πασιγνωστη λαθρολαγνα, πληρωνεται με εκατονταδες χιλιαδες απο τον βοθτο της ΕΡΤ [αφαιρωντας χρηματα απο πεινασμενες Ελληνικες οικογενειες] για να προωθει ισλαμοφασιστες.
Ενημερωθειτε Ελληνες! μας παιρνουν την πατριδα μας..

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε ΠΑΟΚι!!!