Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Το σημείωμα που άφησε πίσω του ο 61χρονος αυτόχειρας


Η οικονομική κρίση τον οδήγησε να βάλει τέλος στη ζωή του και να κρεμαστεί.
Πατέρας δυο παιδιών στην εποχή του ΔΝΤ και των μνημονίων.
Αυτοί που οδηγούν τον κόσμο στην εξαθλίωση και την απόγνωση θα πρέπει να απολογηθούν!...


ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

“Η Αστυνομία δεν με ξέρει. Δεν έχω πιεί ποτέ. Γυναίκες και ναρκωτικά ούτε στα όνειρα. Καφενείο δεν έχω πάει ποτέ, δουλειά όλη μέρα! Αλλά έκανα ένα μεγάλο έγκλημα: έγινα επαγγελματίας στα 40 με αποτέλεσμα να φεσωθώ. Τώρα ο μαλάκας των 61 ετών πρέπει να πληρώσω. Εύχομαι τα εγγόνια μου να μην γεννηθούν στην Ελλάδα μιας δεν θα αποτελείται από Έλληνες εδώ και στο εξής. Τουλάχιστον να ξέρουν μια άλλη γλώσσα μιας και θα την έχουν καταργήσει εντελώς! Εκτός αν υπήρχε πολιτικός με αρχίδια τύπου Θάτσερ για εμάς και το κράτος για συμμορφωθούμε.”

Αλέξανδρος 29/05/12
olympia.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ....ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΩΝΙΣΟΥΝ...ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?????? ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 1500000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΕΝΟΙ?????? ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ....ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ??????

Ανώνυμος είπε...

Όλοι αυτοί οι Αγγλοσάξονες και οι Γερμανοί που μας κουνούν το δάχτυλο από το πρωί ως το βράδυ και μας ζαλίζουν τον έρωτα με τα χρήματά τους θα έπρεπε να λάβουν την εξής απάντηση από τους Ελληνες...Κάθε φορά που γίνονται Ολυμπιακοί αγώνες θα γίνονται χωρίς τη δικιά μας φλόγα αλλιώς θα πρέπει να πληρώνουν αδρά...Κάθε φορά που χρησιμοποιούν Ελληνική λέξη ή κάνουν εκλογές για τη δήθεν δημοκρατία τους να πληρώνουν copyright...Και να μην ξεχνούν ότι μπορεί να έχουν πυρηνικά, να έχουν βιομηχανική παραγωγή, να έχουν εφευρέτες και όπλα για να καταδυναστέυουν άλλους λαούς αλλά τις βάσεις,τις αρχές για να αναπτυχθούν τις δώσαμε εμείς οι Ελληνες...Για αυτό συμπολίτες μου μην αυτοκτονείτε είμαστε πολύ δυνατοί στην ψυχή και για αυτό μας τρέμουν!!Θα τα καταφέρουμε ότι και αν συμβεί!!Μην παραδίδετε τις ψυχές σας στον βωμό του μπουρδονεοφιλελευθερισμού...Η Ελλάς προοριται να ζήσει και θα ζήσει!!