Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Μήπως πρέπει να τιμωρηθεί η Λαγκάρντ;


Η τελευταία παρέμβαση της (κυρίας) Λαγκάρντ, στην οποία μίλησε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την οικονομία της χώρας και τους Έλληνες πολίτες, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πως είμαστε κράτος υπό κατοχή, προτεκτοράτο και με κυβέρνηση δοτών υπαλλήλων των κατοχικών δυνάμεων...


Υπό φυσιολογικές συνθήκες, και στην περίπτωση που η Ελλάδα είχε δική της κυβέρνηση, με Έλληνες διαχειριστές στην εξουσία και πολιτικούς που θα διαπνέονταν από αγάπη προς την πατρίδα τους, θα είχε βγει ήδη κυβερνητική ανακοίνωση στην οποία θα αναγραφόταν πως η (κυρία) Λαγκάρντ είναι ανεπιθύμητη στην Ελλάδα και πως δεν θα γίνει δεκτή οποιαδήποτε απόπειρα (και με οποιοδήποτε μέσο, ακόμη και μέσω διπλωματικής ή άλλης αποστολής) εισόδου της στην χώρα. Αυτό, φυσικά, θα συνέβαινε εάν η χώρα υπηρετούνταν από Έλληνες στο φρόνημα πολίτες.

Επίσης, εάν υπήρχε Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, θα παρενέβαινε κάποιος Εισαγγελέας και θα ζητούσε την άμεση παραπομπή της (κυρίας) Λαγκάρντ στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, με την κατηγορία της διεθνούς εξύβρισης και σπίλωσης της χώρας και των Ελλήνων πολιτών. Θα ζητούσε από την Interpol την άμεση σύλληψη της κατηγορουμένης, προκειμένου αυτή να δικασθεί από το Ελληνικό Ανώτατο Δικαστήριο, για πράξεις και ενέργειες οι οποίες δημιούργησαν εκτός από τον διεθνή ηθικό διασυρμό και τεράστιες οικονομικές ζημίες σε ιδιώτες αλλά και σε κρατικές επιχειρήσεις.

Μήπως θα έπρεπε πράγματι να ζητηθεί η παραδειγματική τιμωρία από την πλευρά της Ελλάδας για την στάση – δηλώσεις της κυρίας Λαγκάρντ; Μήπως κάποιο κόμμα που κινείται στον πατριωτικό χώρο, θα έπρεπε να ανακοινώσει την κατάθεση αγωγής σε ύψος μερικών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ αφού πρόκειται για κατασυκοφάντηση ολόκληρου κράτους και του συνόλου των πολιτών του ή να καταθέσει αίτηση άμεσης δίωξης ή σύλληψής της μέσω των διεθνών σχετικών αρχών.

Κωνσταντίνος
ΥΓ: Υπενθυμίζουμε πως η (κυρία) Λαγκάρντ κατηγορείται σε σκάνδαλο διευκόλυνσης επιχειρηματία, για ποσό ύψους 285 εκ. ευρώ.
kostasxan 

1 σχόλια:

efh είπε...

ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΛΙΦΤΙΝΓ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ Η ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ................