Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

α, τους τυμβωρύχους!…


Σύλησαν και καπηλεύτηκαν τη μνήμη ενός έντιμου δημοκράτη και πατριώτη, του Παύλου Μπακογιάννη, για να προσποριστούν κομματικά οφέλη. Οι αδίστακτοι!...


Και θυμήθηκαν οι εφιάλτες ακόμη και τη 17η Νοέμβρη, προκειμένου ν’ ασκήσουν τη βρώμικη προπαγάνδα τους, σε βάρος των κομματικών αντιπάλων τους.

Σάμπως να υπάρχει μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση απ’ τη συμμορία του δικομματισμού.

Η οποία μέχρι τώρα έχει στο τρομοκρατικό ενεργητικό της πάνω από 2000 θύματα, που με την οικονομική τρομοκρατία εξωθήθηκαν στην αυτοκτονία. Που ουσιαστικά πρόκειται για δολοφονίες εκ μέρους των μνημονιακών τρομοκρατών.

Ή μήπως τα θύματα αυτά δεν έχουν στις φλέβες τους αίμα, αλλά λαχανόζουμο;

Ή μήπως, πέραν αυτών, δεν έχει ως θύματά της η ληστρική δικομματική μαφία τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων, τους οποίους ενταφιάζουν ζωντανούς;

Αλλά και την ίδια την Ελλάδα, την οποία δολοφονούν και ξεπουλάνε!

Αλλά και τώρα τι άλλο κάνουν, παρά να ασκούν τη μαύρη και σκοτεινή τρομοκρατία και προπαγάνδα τους, σε βάρος του λαού, προκειμένου να μας αναγκάσουν να σκύψουμε κάτω απ’ το ζυγό της προδοσίας του δικομματισμού.

Έτσι ώστε να μας οδηγήσουν οι ξεδιάντροποι σε «νέες μέρες δόξας λαμπρές»…

Με τα προδοτικά μνημόνια και τις ατιμωτικές δανειακές συμβάσεις. «Βελτιωμένα και επαυξημένα» Πάντα σε βάρος του λαού. Και πάντα υπέρ των πατρώνων τους των τοκογλύφων.

Αντί να ντρέπονται και να κρύβονται.

Για τις αθλιότητες, που κάνουν εδώ και 38 χρόνια τώρα. Και ιδιαίτερα για τα κακουργήματα και τις βαρβαρότητες, που έχουν διαπράξει τα τελευταία χρόνια.

Που έχουν κάμει τη συντριπτική πλειονότητα του λαού να αισθάνεται αποτροπιασμό και φρίκη ακούγοντας και βλέποντας τις αποκρουστικές τους φάτσες και φωνές.

Εκτός βέβαια απ’ τους βολεμένους ή βλαμμένους εραστές και θιασώτες της προδοσίας και της τοκογλυφίας γερμανοτσολιάδες τους…

παπα-Ηλίας
papailiasyfantis.wordpress.com