Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ .


Μέσα σε ένα γενικευμένο καθεστώς χαώδους ακυβερνησίας που παραδέχονται πολιτικάντηδες και δημοσιογράφοι του κατοχικού νεοταξικού καθεστώτος, το αγαπημένο παιδί του διεθνιστικού νεοταξισμού, η Τουρκία προβαίνει βαθμιαία στις προετοιμασίες και την τοποθέτηση του κατάλληλου σκηνικού προκειμένου να επιτεθεί στην ...
πατρίδα μας.
Εν μέσω των δολοφονιών Ελλήνων από λαθρομετανάστες, αυτοκτονιών συμπατριωτών μας και φημών για εμφύλιες συγκρούσεις στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης οι τουρκομογγόλοι προκαλούν την Ελλάδα και ζητούν επιμόνως να οριστεί το τελευταίο νομοτελειακό σημείο συνάντησης για το ξεκαθάρισμα του λογαριασμού που μας χρωστάει η ιστορία.
Πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς πλέον η στιγμή που θα πάρουν τις απαντήσεις τους όλοι αυτοί που κατηγορούσαν τους Έλληνες Εθνικιστές ως ρομαντικούς ονειροπόλους της Μεγάλης Ιδέας του Έθνους ή επικίνδυνους αντιδραστικούς στα παρανοϊκά τους σχέδια για τις ελληνοτουρκικές λυκοφιλίες. Θα πάρουν επίσης τις αμείλικτες απαντήσεις τους όσοι σχεδιάζουν τις ελληνοτουρκικές μπίζνες προκειμένου να τα οικονομήσουν και να λυθεί τάχα ένα μέρος του φτιαχτού οικονομικού προβλήματος.

Η Άγκυρα λοιπόν εμμένει να χαρακτηρίζει τουρκική υφαλοκρηπίδα όλα τα κυπριακά οικόπεδα στα οποία πραγματοποιούνται πετρελαϊκές έρευνες. Και έτσι αναφέρεται στις θαλάσσιες περιοχές δυτικά του νησιού που σύμφωνα με την ίδια τέμνονται με την υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας στη Μεσόγειο. Αμφισβητούν δηλαδή οι Τούρκοι την κυριαρχία της ελεύθερης Κύπρου και επιζητούν με τη συμμετοχή τους στους ελληνικούς υδρογονάνθρακες να απορροφήσουν ολόκληρη τη νήσο. Και έτσι η Τουρκία απειλεί τις πετρελαϊκές εταιρίες ότι οποιαδήποτε ενέργειά τους θα φέρει την αντίδραση των κατοχικών αρχών και της τουρκικής πετρελαϊκής εταιρίας, δηλαδή την αντίδραση του επίσημου τουρκικού κράτους.

Ήδη οι τουρκικές αρχές έχουν ασκήσει διπλωματικές και οικονομικές πιέσεις προς τη ρωσική κυβέρνηση όπως μας ενημερώνει η κυπριακή εφημερίδα Φιλελεύθερος προκειμένου να ματαιωθεί μια ρωσοκυπριακή συνάντηση μείζονος ενδιαφέροντος για τη ρωσική εμπλοκή στην εκμετάλλευση του γεωφυσικού πλούτου της Κύπρου. Η συνάντηση αυτή σχεδιάζεται για τις 8 Ιουνίου με τη συμμετοχή του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, του Κύπριου υπουργού Εμπορίου, του Ρώσου υπουργού Ενέργειας, εκπροσώπων ρωσικών ενεργειακών κολοσσών και υπηρεσιακών παραγόντων των δύο κυβερνήσεων.

Οι δε αναφορές του τουρκικού Τύπου για την παρουσία στην Κύπρο 20000 Ισραηλινών κομάντος στο νησί δεν αποτελεί τίποτα άλλο από μια πίεση της Άγκυρας προκειμένου να μπει στο ενεργειακό παιχνίδι. Οι Τούρκοι δεν παραλείπουν να στείλουν ωστόσο εκπροσώπους προς τα φιλαράκια τους για την εξομάλυνση των σχέσεων ενώ κάνουν τους δύσκολους και οι Ισραηλινοί ενώ διαψεύδουν τα παραμύθια περί των κομάντος δεν παραλείπουν να αφήσουν πιθανή χαραμάδα ως συνεισφορά στην επίλυση του κυπριακού.

Στην Ελεύθερη Θράκη με αφορμή το τουρκικό πανηγύρι για την μεταφορά χώματος από το «σπίτι» του σφαγέα Ελλήνων Κεμάλ, από το τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης δηλαδή στην Τουρκία σημειώθηκαν πολλές αθλιότητες που σκοπεύουν να ερεθίσουν την ελληνική αντίδραση. Όχι βέβαια των σημερινών ψοφοδεών ελληνόφωνων αλλά την αντίδραση των Ελλήνων που διαθέτουν υψηλό εθνικό φρόνημα.

Ακούσαμε τον εκπρόσωπο του «συλλόγου αλληλεγγύης Τούρκων Δ. Θράκης» Χαγκιούντερ να μιλάει για τους «Τούρκους» της Δ. Θράκης που αγωνίζονται για δημοκρατία στη χώρα της δημοκρατίας και οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του τουρκικού έθνους. Ο δε πρόεδρος της «τουρκικής» νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν ξεστόμισε με θράσος ότι «οι «Τούρκοι» της Δ. Θράκης είναι οι μόνιμοι Φρουροί των εδαφών όπου γεννήθηκε ο Ατατούρκ και της Δ. Θράκης».

Στο μεταξύ σε διήμερο συνέδριο που διεξήχθη σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής από το «σύλλογο αλληλεγγύης Τούρκων της Δ. Θράκης» και την «Πλατφόρμα Γυναικών Δ. Θράκης», τον κεντρικό ρόλο είχε η σύμβουλος του Τούρκου υπουργού εξωτερικών Οζτζάν. Η εν λόγω Τουρκάλα είπε στο ακροατήριο των μουσουλμάνων γυναικών ότι είναι υποψήφιες να γίνουν ο κινητήρας της αλλαγής στη Δ. Θράκη. Προσδιόρισε μάλιστα τη Δ. Θράκη ως κοινωνία με τουρκική ταυτότητα και την ισλαμική ταυτότητα της Τουρκίας ως κομμάτι της μουσουλμανικής κοινωνίας. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο οι ελληνόφωνοι ολετήρες σχεδιάζουν να διευκολύνουν τη χορήγηση δεκαπενθήμερων διαβατηρίων σε Τούρκους «τουρίστες» και κάποιοι οικονομικοί παράγοντες στη Ρόδο ψάχνουν την αναθάρρηση του τουρισμού εξ ανατολών!

Παράλληλα Τουρκία και ΗΠΑ υποστηρίζουν από κοινού τα Σκόπια και την είσοδό τους στο ΝΑΤΟ ως «Μακεδονία». Ράμσφελντ, Κοέν και Μπέργκερ επιθυμούν εγκαταστάσεις και ανθρώπινο δυναμικό για τη συμμαχία. Από κοντά ακολουθεί και η Κλίντον ενώ ο Νταβούτογλου δηλώνει «Μακεδόνας» υπερασπιζόμενος τα δήθεν δικαιώματα καπηλείας των Σκοπιανών επί της εθνικής μας κυριαρχίας και κληρονομιάς.

Την ίδια στιγμή ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος μετά την κινητοποίηση των δυνάμεων ταχείας αντίδρασης και το κλείδωμα των αιθέρων από την Ελληνική Αεροπορία έδωσε εντολή για την ετοιμότητα άμεσης εκτέλεσης βολής της ελληνικής αεράμυνας. Πρόκειται για άσκηση που αφορά όλο το σύστημα των ραντάρ, των πύργων ελέγχου και των αντιαεροπορικών συστημάτων.

Η Ελλάς αλλάζει σταδιακά σελίδα και αναγεννιέται με την σταθερή άνοδο του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Και ο Ελληνικός Στρατός προτάσσει την υψηλή ευθύνη και πίστη προς την Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα έτοιμος να συντρίψει τον εχθρό. Κοπιάστε λοιπόν Τούρκοι να λάβετε το τέλος σας με χρώμα ελληνικό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
ΠΗΓΗ:http://trikalagr.blogspot.com/2012/05/blog-post_27.html