Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΖΗΛΕΨΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Η...ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ ΛΑΓΚΑΡΝΤ!!!


Mετά το ηλεκτρονικό κράξιμο και τα γιούχα στο facebook απο χιλιάδες Έλληνες η αντρογυναίκα του ΔΝΤ ζήλεψε τον...Σαμαρά και έκανε την κολοτουμπίτσα της...


Η Κριστίν Λαγκάρντ έιχε δώσει μια πικρόχολη συνέντευξη για την Ελλάδα και όταν ρωτήθηκε για τους Έλληνες ασθενείς που δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη απάντησε...

«Σκέφτομαι πολύ περισσότερο τα παιδιά σε ένα σχολείο σε μικρό χωριό στο Νίγηρα, που πηγαίνουν στο μάθημα μόνο για δύο ώρες την ημέρα και αναγκάζονται να μοιραστούν στα τρία ακόμα και την καρέκλα του θρανίου και προσδοκούν τη μόρφωση.
Τα έχω μονίμως στο μυαλό μου. Γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται πολύ περισσότερη βοήθεια από ό,τι οι άνθρωποι στην Αθήνα.»

όπως καταλαβαίνετε χιλάδες εξαγριωμένοι Έλληνες "στόλισαν" με μηνύματα την σελίδα της στο facebook και μετά απο αυτό η...καμμένη απο το σολάριουμ Γαλλίδα αναγκάστηκε να ανασκευάσει λέγοντας

«Oπως έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν, νιώθω μεγάλη συμπάθεια για τους Έλληνες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Γι' αυτό και το ΔΝΤ υποστηρίζει την Ελλάδα στην προσπάθειά της να ξεπεράσει την τωρινή κρίση και να επιστρέψει στο μονοπάτι της ανάπτυξης, της σταθερότητας και της απασχόλησης»

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε στην ανθέλληνα πρόεδρο του ΔΝΤ είναι να βγάλει...άδεια δακτυλίου για το καλάμι που έχει καβαλήσει και να παραδειγματιστεί απο τον θυμόσοφο ελληνικό λαό που λέει ότι όταν κάποιος μιλαέι πρέπει πρώτα να...βουτάει τη γλώσσα του στο μυαλό του...αν έχει!!
πηγη

1 σχόλια:

EINAI AERAS είπε...

TANA TOY ΧΡΕΟΥΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕΤΑ ΤΟ 1:30
http://www.youtube.com/watch?v=PlAvkFm8c7Q

Δεν χρεοκοπούν οι χώρες, αλλά το ΔΝΤ, η FED, η ΕΚΤ... και αυτοί που έχουν οργανική σχέση μαζί τους (οικονομολόγοι, πολιτικοί, τραπεζίτες, οργανισμοί κ.α.). O επιθανάτιος ρόγχος ενός απατηλού χρηματοπιστωτικού συστήματος που καταδυναστεύει την ανθρωπότητα τα τελευταία 200 χρόνια...

Μην πέφτετε στην παγίδα των ιεροψαλτών της δημοσιονομικής λιτότητας, των περικοπών και της αύξησης της φορολογίας (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ..Αλλα ο Δανεισμός που δημιουργεί το πρόβλημα)

Η δημιουργία του "ex nihilo" χρήματος (εκδοτικό προνόμιο) και άϋλη ανατοκιζομενη πίστωση με κλασματικά αποθεματικά (χωρίς πλήρη αντίκρισμα) και όταν δεν μπορείς να πληρώσεις, παίρνουν ως αντάλλαγμα τις πηγές της πραγματικής οικονομίας. (λιμάνια, αεροδρόμια, ορυκτό πλούτο κ.α)

Η πραγματική αιτία της κρίσης είναι ότι : τα κράτη έχουν απεμπολήσει το ΥΨΙΣΤΟ προνόμιο τους (αφού ασκούν εθνική κυριαρχία) να εκδίδουν τα ίδια, το χρήμα τους ΑΤΟΚΑ και αντί αυτού το δανείζονται ΕΝΤΟΚΑ από ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες.

http://www.scribd.com/oikonomia247