Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Λαγκάρντ, ήρθε η ώρα να πληρώσεις τους φόρους σου!


Ηρθε η ώρα να πληρώσεις τους φόρους σου κα Λαγκάρντ!

Γιατί, είναι τουλάχιστον αποκοτιά, να ζητάς από έναν λαό να πληρώνει τους φόρους του, να τον υβρίζεις και να τον καταδικάζεις ενώ εσύ δεν πληρώνεις ούτε ένα ευρώ σε φόρους!...


Ο λόγος για την κυρία Κριστίν Λαγκάρντ, που προκάλεσε σωρεία οργισμένων αντιδράσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη , κουνώντας το δάχτυλο στους Eλληνες , κατηγορώντας όλους τους πολίτες συλλήβδην ότι δεν πληρώνουν φόρους!

Για να δούμε όμως, εκτός από την συνέπειά της στο Solarioum, η κ.Λαγκάρντ δικαιούται για να ομιλεί;

Από την μέρα που κάθισε στην καρέκλα του Στρος Καν, η κυρία Λαγκάρντ, λαμβάνει ετησίως, 381.000 ευρώ, από το ΔΝΤ. Όπως όλοι οι μη Αμερικανοί υπάλληλοι του ΔΝΤ, δεν πληρώνει για το ποσό αυτό ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ φόρο!

Τα ίδια έγραφα προ μηνός, για τον «καταστροφέα» της Ελλάδος, τον Δανό Πολ Τόμσεν !

Η απαλλαγή αυτή, παρέχεται από το ΔΝΤ στα στελέχη του που δεν είναι πολίτες των ΗΠΑ από το 1961 !!!

Άλλες εποχές άλλα ήθη !

Πληροφορηθήκαμε λοιπόν, ότι εκτός των 381.000 ευρώ, η κυρία Λαγκάρντ παίρνει επιπλέον 67.000 ευρώ, ως επίδομα, προφανώς διότι, το solarioum έχει ακριβύνει ως υπηρεσία, ενώ ο Gucci , αύξησε τις τιμές στα συνολάκια του και η «χρυσοκάνθαρος» κ.Λαγκάρντ δεν τα βγάζει πέρα!!!

Κατά τα άλλα, το «κοράκι» με τα prada, που ευεργετήθηκε από τον Σαρκοζί, προφανώς επειδή τα έκανε θάλασσα ως υπουργός οικονομίας της Γαλλίας, έχει την απαίτηση να διαμηνύει σε όλο τον πλανήτη ότι «ήρθε η ώρα οι Ελληνες να πληρώσουν τους φόρους τους».

Δεν λυπάται μάλιστα τους Ελληνες, αλλά τα παιδιά της Νιγηρίας, προφανώς, διότι τη χώρα αυτή κατάφερε το ΔΝΤ να ... την εξαθλιώσει σε τέτοιο βαθμό, που το πρώτο πράγμα που έκανε όταν πήγε εκεί το Ταμείο, ήταν να μειώσει τους μισθούς κατά 30%!

Και φυσικά, το φέρει βαρέως, ότι δεν κατάφερε να «πουλήσει» στην Ελλάδα, 26 miraz-2000 της Γαλλικής Dassault , για να δείξει μεγαλύτερο «πρόσωπο» στις τράπεζες, και η Ελλάδα έχει στραφεί (κατ εντολήν Μέρκελ) στα EuroFighters!

Αυτό είναι που δεν μπόρεσε να συγχωρήσει η Λαγκάρντ στους Ελληνες και τίποτε άλλο!

Είναι προφανές, ότι οι άνθρωποι αυτοί, όπως ορθά ανέφερε σε πρόσφατο άρθρο του ο συνεργάτης μας, Λάζαρος Ελευθεριάδης, δεν έχουν πατρίδα, μιας και πατρίδα τους είναι οι Τράπεζες!

Στο μυαλό της κ.Λαγκάρντ, σίγουρα υπάρχει η εικόνα της δημιουργίας ενός Νίγηρα στο εσωτερικό της Ε.Ε.!

Αν λοιπόν ο Ομπάμα έχει έστω την ελάχιστη ευθιξία, στην παγκόσμια κρίση που προκάλεσαν οι εντολοδόχοι της Λαγκάρντ, οι Τραπεζίτες αλλά και η ίδια στο βαθμό που της αναλογεί, θα πρέπει να ζητήσει την κατάργηση της εξαίρεσης από τα άρθρα 34 και 38 της Συνθήκης της Βιέννης του 1961, όλων των υπαλλήλων του ΔΝΤ εκτός ΗΠΑ, οι οποίοι σύμφωνα με την συνθήκη αυτή, δεν φορολογούνται!

Κι επειδή όλα αυτά τα κοράκια, έχουν θράσος να επιβάλουν φόρους, φόρους, φόρους(!) στη διεθνή κοινότητα, θα πρέπει πρωτίστως να αρχίσουν να πληρώνουν αυτοί οι ίδιοι φόρους!

Διότι προσωπικά, δεν δέχομαι κανέναν απατεώνα, άρχοντα της λοβιτούρας και της αρπαχτής, να επιβάλει φόρους στους Ελληνες ενώ ο ίδιος έχει δημοσιονομική ασυλία!

Ελπίζω λοιπόν τώρα, όσοι διαμαρτυρηθήκατε για το σχόλιό μου, στην σελίδα της κυρά Λαγκάρντ, όταν της έγραψα «keep on solarium» να καταλάβατε πλέον γιατί το έκανα.

Είναι πολύ «λίγοι», όλοι αυτοί οι «σφουγκοκολάριοι» του ΔΝΤ, να ζητούν από μένα να πληρώσω φόρους και να με υβρίζουν διεθνώς, την στιγμή που οι ίδιοι δεν πληρώνουν μία!

Είναι προφανές ότι το solarium της κ.Λαγκάρντ και τα συνολάκια της και τα χρυσαφικά της, που φορά σε μια και μόνο εμφάνισή της, κοστίζουν όσο βγάζουν ΠΕΝΤΕ Ελληνικές οικογένειες σκληρά εργαζόμενες σε ένα χρόνο!

Ας πάψει λοιπόν αυτή σπέκουλα των τοκογλύφων του ΔΝΤ κατά της Ελλάδας, κι ας κοιτάξει η Λαγκάρντ τι θα κάνει, όταν ο Ολάντ θα αρχίσει να μιλά για τα έργα και τις ημέρες της στο υπουργείο της Γαλλίας ! Ότι και να πει, αντί για να βοηθά τους Βενιζέλο και Σαμαρά, στην ουσία τους «χαντακώνει»!

Γι αυτό επιμένω να συνεχίσει να κάνει η Κριστίν, αυτό στο οποίο είναι μοναδική στο είδος της διεθνώς και ασυναγώνιστη:

Keep on Solarium Christine ... Keep on !!!
πηγη