Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Το μήνυμα των εκλογών


Σύμφωνα με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, το μήνυμα που έστειλαν οι Έλληνες πολίτες στα πολιτικά κόμματα -με την ψήφο τους στις εκλογές της 6ης Μαΐου- ήταν «συνεργαστείτε και.. κάντε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας». Αν είναι έτσι, τότε γεννάται η εξής απορία:..


Αφού οι Έλληνες πολίτες έστειλαν μήνυμα με την ψήφο τους στις 6 Μαΐου στα πολιτικά κόμματα πως θέλουν να συνεργαστούν μεταξύ τους και να κάνουν κυβέρνηση, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη περάσει το 30% και πάει ολοταχώς για να διπλασιάσει το ποσοστό του;
pitsirikos

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μηνυμα των ολυμπιακων του 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=OORy-KRl6OM&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Συνεργαστείτε μεταξύ σας! Αφού δεν υπάρχει ένας Ηγέτης, μπορούμε να κάνουμε κυβέρνηση 5, 6, 7 κόμματα μαζί προς όφελος της Ελλάδας! Όλοι μαζί κι αγαπημένοι!
Έτσι σας θέλουμε.

koursaros είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΠΙΣΕ ΚΑΙ Η ΝΔ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΣΕ
Ο ΛΑΟΣ ΕΘΑΨΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ (ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ- ΜΠΛΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΝΔΡΕΟΥ) ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΚIΦΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΒΔΕΛΛΕΣ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ...........ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ-ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ................ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ………………….ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΠΧ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)……. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ.
http://www.youtube.com/watch?v=NYBRsM2b_mQ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ