Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Βελόπουλος για την επίθεση που δέκτηκε από τα blogs...



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απλα σε κάνανε ρόμπα όπως ζήτησες άντε τωρα στη ΝΔουλα σου μην έρθει ο κακός Τσιπρας και μας πάρει τα λεφτα και δεν προλάβετε να τα βαλετε στις τσέπες σας και στις τσέπες των τοκογλυφων αφεντικών σας !!!

Ανώνυμος είπε...

παράτα μας ρε κολοτούμπα παραμυθά. Περίμενε εσύ να βγάλει πετρέλαιο ο σαμαράς που είχε δικό του κόμμα και το διέλυσε. Δεν πας καλά ρε.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΛΟΓΕ !!!
ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ!
ΑΝ ΕΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΑΙΩΝΙΩΣ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕΣ ΣΤΗ "ΠΑΛΙΑ" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ! θΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!
ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.

Με εκτίμηση

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια λένε κι αυτοί που σε κακολογούν απλά τα λένε πιο ξεκάθαρα.

Στηρίζεις αυτούς που εσύ έβριζες όχι για την καρέκλα, αλλά για να βγάλουμε τα όποια πετρέλαια και το όποιο φυσικό αέριο και όλα τα άλλα ορυκτά υπό καθεστώς κηδεμονίας ώστε τα μεγάλα αφεντικά να έχουν τεράστια κέρδη κι ο Ελληνικός λαός να πάρει ψίχουλα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ Κε ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ,ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΑΣ,ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΩ.ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΕΠΕΣΕ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΔΗΛ.ΤΟΥ ΠΑΩ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ -ΑΡΠΑΧΤΗ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΝΥΣΗΧΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Η Ν.Δ ΝΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙΤΗΣ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΛΕΜΕ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ....
ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ''ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΕ ΜΕΓΚΑ-ΣΚΑΙ ΚΤΛΠ,ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΤΥΧΑΙΟ???
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ?

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΕΓΙΝΕΣ ΡΟΜΠΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ, ΕΓΙΝΕΣ ΡΟΜΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΨΕΙ ΤΩΡΑ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ, ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΜΕΤΙΚΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή.. Ο Τζήμερος ανάπτυξη και ο ρεζίλας με τα πετρέλαια.

Αλλά κατά τα άλλα:

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΠΟ ΡΕΜΑΛΙΑ.