Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Αχ βρε Λιάνα .....


Παρακολουθώ εμβρόντητος την προσπάθεια από χτες το μεσημέρι των Γερμανικών καναλιών ( MEGA, ΣΚΑΙ ) και των δοτών δημοσιογραφίσκων του συρμού (Καψής, Αυτιά)
 να αποδομήσουν το οικονομικό πρόγραμμα του Σύριζα!...

Ο Αυτιάς θυμήθηκε μάλιστα την Λιάνα που την είχανε κομμένη κάτι μήνες τώρα... Και λέγανε και συμφωνούσανε! Και συμφωνούσανε και λέγανε!
Καλά ο Αυτιάς Λιάνα μου και το χουντοκάναλο του τρόμαξαν από το κεφάλαιο που λεγε ότι θα μπουν όροι στο μιντιακό παιχνίδι αφού επιχορηγούνται από δημόσιο χρήμα! Εσύ και το κόμμα σου μήπως τρομάξατε από το κεφάλαιο που ανέφερε ότι θα
φορολογηθεί ο πλούτος αντι για την φτώχεια;;;;;;;;
πηγη

3 σχόλια:

koursaros είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ (ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΑΣ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ) ...............ΕΡΓΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ............ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΤΑΞΗ OI BIOMHXANOI ΕΦΕΥΡΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑΞΥ 5-8% (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ) ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ)ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΜΑΖΥ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕ ΦΘΗΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ...........ΚΚΕ ΧΩΡΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΟΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ ΤΟ ΚΚΕ………..ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΙ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...ΚΑΛΑ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ.....ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ...Η ΕΡΓΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΕΛΛΟ....ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΥΤΟΠΙΚΟ....ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ USSR....ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?????? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΕΛΛΕΣ....ΤΟΣΟ ΤΡΕΛΛΕΣ???? ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα,Λιάνα,και φαινόσουν παληκάρι!!!