Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ MEGA ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΟΡΑ...


Την αγάπη του το Mega για τη Ντόρα δεν μπορεί να την κρύψει. Την βοηθούσε και την στήριζε επί κυβέρνησης Καραμανλή, την βοήθησε και την στήριζε στην εσωκομματική μάχη της ΝΔ απέναντι στον Σαμαρά, την βοηθάει και την στηρίζει τώρα που... ανακοινώθηκε σήμερα το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Βασική είδηση στο δελτίο του Mega σήμερα η πρώτη θέση....
στο γαλάζιο Επικρατείας. Σιγά την είδηση. Το γνωρίζαμε πριν από 15 ημέρες...

fimotro

1 σχόλια:

koursaros είπε...

Η ΔΡΑΚΟ-ΝΤΟΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΝΔ-ΣΚΟΥΛΗΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΔΕΥΤΕΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ (ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΧ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΝΑΝ ΚΛΠ) ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΗΣΥ ΑΦΟΥ ΠΑΤΩΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΝΔ (ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ) ΚΑΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΕΣΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΑΦΟΥ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΩΣΕΙ)ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΑΦΥΡΑ (ΚΟΡΟΪΔΑ ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΑΣ).............ΦΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ MEGA ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ (ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ)…………….ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ…………ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ………..ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.