Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Time για Τσίπρα: Ο πολιτικός που «κάνει την Ευρώπη να τρέμει»


Time για Τσίπρα: Ο πολιτικός που «κάνει την Ευρώπη να τρέμει»Υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ τάχθηκε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού TIME.
Ο κ. Τσίπρας μίλησε για τις μεταρρυθμίσεις που θα κάνει ώστε να ανακάμψει η οικονομία, αλλά και για τη διαπραγμάτευση του Μνημονίου.

Αναφορικά με ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι οι ηγέτες της ΕΕ θα έχουν το θάρρος να αναγνωρίσουν ότι είναι καλύτερο να παραδεχθούν το λάθος τους, παρά να διακινδυνεύσουν.....
την ευημερία των εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλη την Ευρώπη, καθώς μετά την Ελλάδα θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο Ισπανία και Ιταλία.

«Μέχρι και πριν από λίγες εβδομάδες, ο 37χρονος Αλέξης Τσίπρας, ήταν ένας αφανής πολιτικός της αντιπολίτευσης. Τώρα, έχει αναταράξει τις εξουσίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί το αριστερό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ –ένας συνασπισμός κομμάτων και οργανώσεων που αποτελείται από σκληροπυρηνικούς κομμουνιστές έως μετριοπαθείς σοσιαλιστές- έχει τη δυνατότητα να σχηματίσει κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Από μέλος της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας (ΚΝΕ) ως έφηβος, έχει πραγματοποιήσει μια δραματική και έξυπνη πολιτική μεταμόρφωση, μετατρέποντας τον εαυτό του από τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ σε έναν κεντροαριστερό «σημαιοφόρο» κατά του σχεδίου διάσωσης και της λιτότητας. [...] Τώρα, ο κ. Τσίπρας, ίσως είναι εκείνος που θα κρατήσει το μέλλον του ευρώ και της ΕΕ στα χέρια του. Το μόνο που χρειάζεται για να το κάνει αυτό είναι να κερδίσει αρκετές βουλευτικές έδρες για να κυβερνήσει», είναι η «γνωριμία» των αναγνωστών με τον Έλληνα πολιτικό που «κάνει την Ευρώπη να τρέμει» σημειώνει το περιοδικό.


.newsbomb

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ Α Υ Τ Ο Σ;; ΟΥΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΟΟΟ!!