Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ο Ευαγγελάτος αναπαράγει με χαρά τα σεξιστικά σχόλια εις βάρος της πρωταθλήτριας, και οι μουλάδες ελληνοταλιμπάν καταλαμβάνονται από ιερό θρίαμβο.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω λέω να βάλουμε αυτόν σε ένα δωμάτιο με Αφρικάνους. Να τους καλοταίσουμε πρώτα, να τους βάλουμε και καμιά ταινία να δούνε, να τον πλύνουμε καλά καλά γιατι ως γνωστό, όπως οι μαύροι εμάς μας μυρίζουν μόσχο έτσι και εμείς τους μυρίζουμε ξινίλα, και να τον πετάξουμε μέσα με ένα μικρόφωνο να μας λέει τις εντυπώσεις του live. Καλύτερη τηλεθέαση και από τον Ματέϊ θα βγάλει...

Ανώνυμος είπε...

kante to an sas vastaei . kai ego tha bo protos mazi tis na doume pios tha kounithei meta . 2 metra ellinaras me 100 kila @@. ti einai o euagelatos kai oi afrikanoi magges? opios tolmisi kai aggiksei athlitria pou sterithike ta niata tis gia na mas ekprosopisei stous olimpiakous agones tha plirosei me to aima tou .
sto diaolo kai i xrush augi. den eimai fasistas , eimai enas aplos ellinas

Ανώνυμος είπε...

S. international

ksexasa na upograpso sto pano comment mou

Απλός ΕΛΛΗΝΑΣ!!!! είπε...

φυσικα θα βαλουμε μεσα και την γυναικα του , ετσι για να μην βαριουνται οι βρωμολαθροματαναστες...!!!Να τους δειξουμε ρε φιλε τι σημαινει Ελληνικη φιλοξενεια με το κωλ...κι του Ευ.......του και της Τα...νας !!!