Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Τα αποδεικτικά έγγραφα από τις “ομορφιές” στο Τ.Τ. στο πιάτο σας!


Το ΧΩΝΙ αποκάλυψε την Κυριακή τα τιµολόγια και τα παραστατικά για τοποθέτηση συναγερµού, για αγορά κοτσαδόρου και σχάρας ποδηλάτου και για πανάκριβο ψυγείο κρασιών. Όλα µε λεφτά του ΤΤ. Όλα κατέληξαν στον… πρόεδρο του! Το www.toxwni.gr τα φέρνει και στους υπολογιστές σας. Καμαρώστε…

Η κρατική τράπεζα πλήρωνε χιλιάδες ευρώ για την αγορά και τοποθέτηση πανάκριβου εξοπλισµού. Μόνο που, τα µεν τιµολόγια κατέληγαν στο ταµείο της τράπεζας (προς εξόφληση), ο δε εξοπλισµός κατέληγε στο σπίτι του προέδρου και τη BMW!
Η περί ης ο λόγος τράπεζα είναι το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο (Τ.Τ.). Ο πρόεδρος ο Κλέων Παπαδόπουλος. Τα τιµολόγια, που φέρνει στο φως της δηµοσιότητας Το ΧΩΝΙ, προκαλούν το δηµόσιο αίσθηµα.
Kαμαρώστε με τα ίδια σας τα μάτια στο www.toxwni.gr τα έγγραφα που έφερε στο φως Το ΧΩΝΙ της Κυριακής και βγάλτε τα συμπεράσματα σας!
1.500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΨΥΓΕΙΟ ΚΡΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕ∆ΡΟΥ!
Το παραστατικό µε ηµεροµηνία 5/5/10 που εξέδωσε η εταιρεία Φουρλής για λογαριασµό του Τ.Τ. για την πώληση και παράδοση του ψυγείου (συντηρητή) κρασιών αξίας 1.500 ευρώ, στην οικία τους στην Κηφισιά. Ως παραλήπτης υπογράφει η Εφη Παπαδοπούλου, σύζυγος του Προέδρου του Τ.Τ. Ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε ότι όντως η τράπεζα αγόρασε το πανάκριβο ψυγείο κρασιών, αλλά αυτό παραδόθηκε -και παρελήφθη- «κατά λάθος» στο σπίτι του!

ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ, ∆ΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ!
Η εντολή του λογιστηρίου για την καταβολή 1.500 ευρώ σε λογαριασµό της εταιρείας Φουρλής. ∆όθηκε δύο µέρες πριν από την παράδοση στο σπίτι του προέδρου!
 4.920 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕ∆ΡΟΥ!
Το τιµολόγιο παροχής υπηρεσιών  µε ηµεροµηνία 24/2/11 της εταιρείας Τζουγανάτος – Γεώργας για την τοποθέτηση συστήµατος ασφαλείας στο σπίτι του Κλέωνα Παπαδόπουλου, στην Κηφισιά. Το συνολικό κόστος ανέρχεται στα4.920 ευρώ. Μάλιστα, το τιµολόγιο αναφέρεται µόνο στις εργασίες εγκατάστασης, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόµενο η ίδια η προµήθεια του συστήµατος να κόστισε επιπλέον στην τράπεζα! Ο πρόεδρος του Τ.Τ. απάντησε ότι το σύστηµα κρίθηκε απαραίτητο από τη διεύθυνση Ασφαλείας της τράπεζας, η δαπάνη εγκρίθηκε από το ∆ιοικητικό Συµβούλιο, καθώς και ότι «αν είχαµε βάλει κουβούκλιο θα ήταν πιο ακριβό”
toxwni