Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Σουλτς: Κοινωνική έκρηξη στην Ευρώπη θα φέρουν οι διαδηλώσεις στην Ισπανία...


Όλο και περισσότεροι ευρωπαίοι αξιωματούχοι αρχίζουν να εκφράζονται δημόσια για την αποτυχία της ευρωπαϊκής πολιτικής για την αντιμετώπιση της κρίσης Φόβους για "κοινωνική έκρηξη στην Ευρώπη" με φόντο τις διαμαρτυρίες στην Ισπανία, η οποία...
αντιμετωπίζει σφοδρή οικονομική κρίση, εκφράζει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς σε συνέντευξή του που δημοσιεύει....
η εφημερίδα Bild.

"Οι διαδηλώσεις στην Ισπανία δείχνουν ότι απειλείται κοινωνική έκρηξη εξαιτίας του υψηλού ποσοστού ανεργίας των νέων στη Ευρώπη", τόνισε ο Σουλτς.

Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου τάχθηκε υπέρ της γρήγορης "εφαρμογής νέων ευρωπαϊκών προγραμμάτων για να δημιουργηθούν επιτέλους θέσεις εργασίας για τη γενιά αυτή".

Ο Σουλτς υπογραμμίζει ότι η κατάσταση στην Ισπανία δε συγκρίνεται με αυτήν στην Ελλάδα: "η χώρα έχει στέρεες βιομηχανικές βάσεις και μια καλά οργανωμένη δημόσια διοίκηση", πρόσθεσε ο γερμανός σοσιαλδημοκράτης.
πηγη


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γαμω το @ουνι που σε πεταγε αρ@ιδι,τα ιδια ελεγες και για μας πριν κανα 3 μηνο.τελικα σας καταλαβαμε,πτωχευετε ολες τις χωρες για να ερθει ο αρμαγεδων και μαζι του το χαος και η N.W.O,εννοια σου απο τους πρωτους που θα πανε αψαλτοι θασαι εσυ και ολο το σοιμπλε.